Orijinalini görmek için tıklayınız : Sönunda süperpozemi aldım
Evet arkadaşlar sonunda süperpozemi aldım huğlu 104 a 71 namlu mobil şoklu
tüfeklere fena zam gelmiş ama sıkı bir pazarlıkla eski fiyatına mercandan aldım
cemalreis
07.Ocak.2012, 16:15
Hayırlı olsun kardeşim
veyselll
07.Ocak.2012, 17:16
güzel tüfek almışsınız 2 senedir kullanıyorum. ağırlığı dışında harika tüfek. resmen top gibi. ben fabrikadan almıştım. hatta enjektör istedim ama olmuyor dediler. en az arıza yapacak tüfeklerden. sonuçta çift tetik.
çok teşekkürler ağırlık sanki yenilerde azaltılmış gibi geldi arkadaşımda 2005 modeli var bundan ağır geldi ama tartıp söyleyebiliriz
veysel abim senin tecrübelerinden faydalanmak isterim mesela hangi gram fişekle ve hangi şoklarla nelere kullanıyorsun yardımların için şimdiden çok teşekkürler
veyselll
07.Ocak.2012, 19:41
abi çulluk avına giderim. Bendeki tüfek 66 namlu. Alt göze 5 şok üst namluya 4 şok takıyorum. Havaya göre 28 yada 30 gr imperial keçe tapa 9 yada 10 numara atarım. Bu fişeği çok seviyor. üveykte ise 2 3 şoklarla yaf trap atıyorum.
hasan abi hayırlı olsun.bende bu gün haniçin yerine gittim söylemiştin ya haniçi aradım benimde aklımda kalmış canım sıkıldı evde bastım gittim.
yardımcı oldularmı bari bana yardımcı oluruz demişlerdi
abi sırf merakımdan gittim.pozelerine 1000tl diyorlar.Kaliteli işçilikleri var.Bi çaylarını içtim hoşsohbet insanlar.
abi hayırlı olsun.uzak avlara 1-2 ,orta avlara 3-4 ,yakın avlara 4-5 şok iyi olur.fişek de yakın mesafelere bior,kesik tapa ,uzağa ise kadeh tapa 34 gr ı bence geçmesin.çiftelerde ağır tonaj hem çok teper hemde iyi verim alamazsın....
Hayırlı olsun,kazasız belasız nice avlar da kullanın inşallah!
Recep DÖNMEZ
10.Ocak.2012, 09:28
Hayırlı olsun Abim...
kazasız,belasız ve bereketli avlar
yapmanız dileklerimi sunuyorum.
Selamlar...
ibrahim ozel
10.Ocak.2012, 20:32
Hayırlı uğurlu olsun...
herkese çok teşekkürler şimdide avcı belgesini bekliyorum :(
ONUR AYTEN
18.Mart.2012, 10:36
Allah kazasız belasız bol avlarda kullanmayı nasip etsin inşallah .
Hayırlı olsun,kazasız belasız nice avlar da kullanın inşallah!
hayırlı olsun bende aynı tüfekten kullanıyorum 3 yıldır sıkıntı çıkarmadı bence ömür boyu kullanılacak bi tüfek bende ki de mobil şok parayı bulmadığım sürece başka tüfek bakmam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.