PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TURKUAZ HK 11 Mükemmel Y.Otomatik av tüfeği, speed attack Kick-of

mahmutogluav
11.Şubat.2012, 17:41
Değerli avcı ve admin arkadaşlar hepinize selamlarımı sunuyorum. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım Av tüfeği (http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=872) modelini sizinle paylaşmak istedim..

TURKUAZ HK-11 (http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=872) Profesyonel - Mükemmel Yarı Otomatik av tüfeği (http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=872) - 24 - 60 gr Magnum Av fişeklerinde Süper Performans -Kick-of Bakalit -Türkiye Genel satış Disbiritörü www.mahmutogluav.com (http://www.mahmutogluav.com)

ÜRÜN ADI : Turkuaz HK-11 (http://mahmutogluav.com/detay.asp?id=872)
TÜR

:

Yarı Otomatik Av Tüfeği

MODEL

:

HK-11 (Mahmutoğlu Özel Tasarım)

KALİBRE

:

12

FİŞEK YATAĞI

:

76 mm 3'' magnum

NAMLU BOYU

:

66 - 71 cm

DİPCİK

:

1. sınıf ceviz, Paralel kesim Seçilmiş 2 - 2.5 Numara Yağlı Dipçik ve El Kundağı,

ŞARJÖR KAPASİTESİ

:

4+1

NAMLU ŞOKU

:

Mobil şoklu mc5

NAMLU TİPİ

:

Siyah Parlak Krom - stely barrel namlu - yüksek derece Namlu iç ve dış tesviye işçiliği- 1 sınıf parlak krom

GÖVDE

:

Saf aleminyum çelik karışım kasa-Eloksol üzeri siyah krom. çizilmez, solmaz ışık yansıması yapmaz

AĞIRLIK

:

3100 gr +-100

DİĞER

:
Özel Yapım - Ortepedik Dipçik - Şarjörden otomatik fişek boşaltma - Gazlı çalışma sistemi -bütün yaylı piston - Sarı alaşım kaplama aleminyum şarjör borusu-Mekanizma kilit v.b parçalar yüksek ısı çelikli-Düz bant-Tepmeyi azaltan kick - of bakalit %20 az basınç - atış hızını yükselten Hassas tetik -24 gr ve magnum fişeklerde hatasız çalışma sistemi- Turkuaz HK11 6-7 ay yapılan çalışmalar sonucunda Alparslan MAHMUT tarafından tasarlanmıştır ve Tüfek Yapımında En iyi Tüfek ustaları ile çalışılmıştır. Türkiye'deki En Farklı ve en yeni Dipçik modeli Turkuaz HK11'de Bulunmaktadır. Bu yeni nesil Dipçikte el tutamağında farklılık ve omuz bakalitindeki yumuşaklık dolayısıyla, fişekten Dolayı Tepme Atıcının Omuzuna zarar vermemektedir ve Fişek patlaması sonucu Tüfeğin verdiği sarsıntı size zaman kaybettirir. Turkuaz av tüfeği (http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=872) Dipçiğindeki Kick-of bakalit sizi hem sarsmaz,omuzunu acıtmaz ve yeni bir atış için hız kazandırır bu da bir atıcı için en önemli etkenlerden biridir.

Not: 61 cm (Dark slug) Fiber Optikli Ayarlanabilir Gezli & Arpacik Setli slug namlu tüfeğimiz ve Özel seçilmiş 3 numara Kundak DX-3 Modelimiz ve Şaftollü HK-M7 Modelimiz Çıkacaktır
YEDEK NAMLU : - opsiyonel
TEKNİK SERVİS : Uzunkaya silah sanayi - Türkiye Genel Satış Disbiritörü Mahmutogluav (http://www.mahmutogluav.com) - 2 yıl garanti

PROMOSYON : Yağ-Askı kayışı-Tüfek kılıfı - ücretsiz Kargo

ÖDEME SEÇENEKLERİ : Tüm Kartlara 5 Taksit Komisyonsuz 840 TL

Burhan KESKİN
11.Şubat.2012, 20:45
elinize sağlık Alparslan kardeşim güzel bir tasarım paylaşım için teşekkürler!

imported_avkolik
12.Şubat.2012, 07:24
Başarılarınızın devamını dilerim...

12.Şubat.2012, 13:37
elinize saglık alparslan abi görünüşü güzel allah utandırmasın insan bazen gurur duyuyor böyle silahları imal edib piyasaya sürünce
birde size sorum olacak bu silahların garentisini neden 2 yıl veriyorsunuz normalde 10 yıl olması lagzım deyilmi diyelimki 2 sene sonra namlu yarıldı kullanım hatası olmaması durumunda ozaman ne yapmak lazım eleştiri deyildir sadece kafa takılan soru saygılarımla

mahmutogluav
13.Şubat.2012, 07:21
Değerli arkadaşım ali bozkuş Tüm tüfekler genel olarak 2 yıl garantilidir. Eğer ki; 2 yıldan sonra Bir sorun olursa biz yine yardımcı oluruz ama 10 yıl garanti veren bir firmaya ben inanmıyorum çünkü bir modeli 10 yıl boyunca üretmiyorlaR.Namlu yarılmasına Hiç Bir firma garanti vermez ağaç kısımlarına garanti vermez.. Saygılarımla..

15.Şubat.2012, 07:45
sitede kullanan arkadaşlar varmı acaba. birde onların yorumlarını alsak... birde otamatik almak istiyorum. arkadaşım av bayii. bu özellikte bir tüfeğe marka vermiyorum 1.500 tl dedi. yarı yarıya fiyat farkı olunca acaba diyorum...

mahmutogluav
28.Şubat.2012, 14:04
alim bey öncelikle merhaba, Turkuaz hk 11 özel tasarım bir tüfek benim siteye girin www.mahmutogluav.com (http://www.mahmutogluav.com) 'a Tüfeğin yorumlarına bakın..Halkımız avcı arkadaşlarımız ne demiş.. Biz firma olarak En iyi ürünleri satmaktayız ayrıca turkuaz hk 11'i tasarlayan benim kesinlikle bu tüfeği alabilirsiniz

murat ali akdağcık
22.Aralık.2014, 18:01
nette tesadüfen gördüğüm konu eski bir konu fakat 2012 de son yanıt ve kullanıcı olarak şahsen kendimi sorumlu hissederekten yazıyorum,..

çünkü bende nette çok açık ve net birinci ağızdan hk 11 için yoruma rastlayamıyorum.

ben hk 11 modelini kullanıyorum gravürsüz standart üretim,..
konya beyşehir üzümlüden ramazan aknarçay ustanın tavsiyesi üzerine 4 yıl önce kombo set olarak av arkadaşım aldı ve bir yıl sonra bende aldım 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum çevremdeki 4 arkadaşa aynı modeli aldırdım bu fiyata bu performans helal dedirtecek cinsten sadece üzerindeki şaftol dipçik ve kundağa x firma tüfeğin yarı fiyatını ister belki o derece,.. tasarımcı beye buradan sonsuz teşekkürü bize kazandırdığından dolayı borç bilirim tekrar teşekkürler.

not;

en çok sevdiği fişek en iyi gurupman 3 şokla uçar avında (bıldırcın hariç) hepsi için rc spei 7 no saçma çelgin vermeksizin beş aşagı onyukarı standart mesafe üstüde olsa tereddütsüz tetiğine dokunduğum bir av tüfeği / ikinci sırada rc s4 fişek 5 no saçma ile tavşan güzel sonuç vermekte / 5 şokla bıldırcın 28 gr. ve 30 gr. ile inanılmaz mesafelerde yaf meca zuber marka fişeklerle ayrım yapmaksızın süper vuruşlar yaptım ben ve av arkadaşlarım dahil hala kullanıyoruz bir yerli otodan bu performansı cidden beklemezken kombo set slug namlu alan ilk av arkadaşımın, slug namlu ile 800 mt. rakımlı 8 derece ve yağmurlu havada 70/80 metrelerde koşan hedefteki domuza tek atışta yaf 28 gr. tek kurşunla vurduğu erkek hek bir domuzu herkese yeri gelince anlatıyorum arpacık ve gez çok güzel çalışılmış hedefi gezde görüp arpacıkla birleştirmek kafi yüze çok güzel geliyor , seri kurşun atışlarında 50 kurşun atıyor namlu ellenmeyecek derecede ''parmağımı kabarttım namludan yandı'' yorumu yapan arkadaşım tıkanmadı ama ben tıkandım dediğini iyi hatırlıyorum ben pek domuz avından hazlanmam kendi ve çevresindeki gittiği domuzcu arkadaşlarıda teyid edince şaka olmadığını anlayıp şaşkınlıkla dinlediğim bir andı , tepme gayet normal dipçiğin arkasındaki yumuşak doku silikonsu bir dokunuşa sahip omuzumu 1 şok 34 gr. jet fişekle 75 adet atışta omuzumu hırpalamadı tutuluk yapmadı , benide hiç yolda bırakmadı , bunlar benim ve belki çevremdeki kullanıcıların şansınada olabilir , hani atalar derya ''saat at avrat kılıç silah şans işi'' diye kimbilir, ama ben bir kullanıcı olarak turkuaz hk 11 standart av tüfeğimi çok seviyor ve almayı düşünenlere mahmutoğlu av ve uzunkaya silah sanayine tekrar tekrar yineleyerek güvenebilirsiniz diyorum .

saygılarımla,

murat ali akdağcık.

Burhan KESKİN
25.Aralık.2014, 10:58
nette tesadüfen gördüğüm konu eski bir konu fakat 2012 de son yanıt ve kullanıcı olarak şahsen kendimi sorumlu hissederekten yazıyorum,..

çünkü bende nette çok açık ve net birinci ağızdan hk 11 için yoruma rastlayamıyorum.

ben hk 11 modelini kullanıyorum gravürsüz standart üretim,..
konya beyşehir üzümlüden ramazan aknarçay ustanın tavsiyesi üzerine 4 yıl önce kombo set olarak av arkadaşım aldı ve bir yıl sonra bende aldım 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum çevremdeki 4 arkadaşa aynı modeli aldırdım bu fiyata bu performans helal dedirtecek cinsten sadece üzerindeki şaftol dipçik ve kundağa x firma tüfeğin yarı fiyatını ister belki o derece,.. tasarımcı beye buradan sonsuz teşekkürü bize kazandırdığından dolayı borç bilirim tekrar teşekkürler.

not;

en çok sevdiği fişek en iyi gurupman 3 şokla uçar avında (bıldırcın hariç) hepsi için rc spei 7 no saçma çelgin vermeksizin beş aşagı onyukarı standart mesafe üstüde olsa tereddütsüz tetiğine dokunduğum bir av tüfeği / ikinci sırada rc s4 fişek 5 no saçma ile tavşan güzel sonuç vermekte / 5 şokla bıldırcın 28 gr. ve 30 gr. ile inanılmaz mesafelerde yaf meca zuber marka fişeklerle ayrım yapmaksızın süper vuruşlar yaptım ben ve av arkadaşlarım dahil hala kullanıyoruz bir yerli otodan bu performansı cidden beklemezken kombo set slug namlu alan ilk av arkadaşımın, slug namlu ile 800 mt. rakımlı 8 derece ve yağmurlu havada 70/80 metrelerde koşan hedefteki domuza tek atışta yaf 28 gr. tek kurşunla vurduğu erkek hek bir domuzu herkese yeri gelince anlatıyorum arpacık ve gez çok güzel çalışılmış hedefi gezde görüp arpacıkla birleştirmek kafi yüze çok güzel geliyor , seri kurşun atışlarında 50 kurşun atıyor namlu ellenmeyecek derecede ''parmağımı kabarttım namludan yandı'' yorumu yapan arkadaşım tıkanmadı ama ben tıkandım dediğini iyi hatırlıyorum ben pek domuz avından hazlanmam kendi ve çevresindeki gittiği domuzcu arkadaşlarıda teyid edince şaka olmadığını anlayıp şaşkınlıkla dinlediğim bir andı , tepme gayet normal dipçiğin arkasındaki yumuşak doku silikonsu bir dokunuşa sahip omuzumu 1 şok 34 gr. jet fişekle 75 adet atışta omuzumu hırpalamadı tutuluk yapmadı , benide hiç yolda bırakmadı , bunlar benim ve belki çevremdeki kullanıcıların şansınada olabilir , hani atalar derya ''saat at avrat kılıç silah şans işi'' diye kimbilir, ama ben bir kullanıcı olarak turkuaz hk 11 standart av tüfeğimi çok seviyor ve almayı düşünenlere mahmutoğlu av ve uzunkaya silah sanayine tekrar tekrar yineleyerek güvenebilirsiniz diyorum .

saygılarımla,

murat ali akdağcık.

Bilgilendirme için çok teşekkürler Murat bey...