PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : köpeğim hasta

14.Şubat.2012, 19:30
köpeğim kızma oldu tüyleri döküldü veterinere götürdüm 3 hafta haftada birgün avemek .vetemisin vurdu geçti ancak 2 ay sonra tekrarladı yine götürdüm aynı tedavi uyguladı ancak yine tekrarlıyo bi türlü tam geçiremedik ne yapmalıyım

Burhan KESKİN
14.Şubat.2012, 20:00
hakan bey avkolik dostkoliğe hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim!! arkadaşlar hakan bey benim bilecik'ten can dostumdur köpeğiyle ilgili sorunu biliyorum benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi bir bilgimde yok sitemizde tecrübeli avcı arkadaşlarımın ve üreticilerin değerli bilgilerine ihtiyacımız var yardımcı olmanızı dilerim!! Hakan bey kendinizi biraz arkadaşlara forum bölümünde tanışma kaynaşma kısmına konu açarak tanıtırsanız arkadaşlarımızın size mutlaka yardımcı olacaktırlar selamlar saygılar dilerim!

ibrahim ozel
14.Şubat.2012, 20:43
Aileye hoş geldin abi. Veteriner arkadaşlar bu işin okulunu okuyor ama köpek beslemediklerinden bazen yanılabiliyorlar. Köpeğin resimlerini atarsan sana seve seve yardımcı olurum. Görmeden sana yardımcı olmak istersen hayvana zararda verebiliriz.

ibrahim ozel
14.Şubat.2012, 20:56
Hem fotolarını atmalısınız buraya hem köpeğin kendi ailesinde böyle durum olmadığını belirtmeniz gerekli foto atarsanız ben cevap veremessem en azından fotoları çalıştığım yerdeki doçent veterinerlere gösterme imkanım olur. Size kesinlikle yardımcı olmaya çalışacağım. Ailesindede aynı rahatsızlık varsa en baştan söylemeliyim işiniz çok zor.

Burhan KESKİN
14.Şubat.2012, 21:32
hakan ibrahim komutan bu işte tecrübelidir varsa köpeğin şu haliyle bir fotosunu ekle eğer fotoraf ekleme konusunda sıkıntı yaşarsan forum bölümünde yardım ve bilgilendirme bölümünden yardım alabilirsin selamlar!!! yinede sıkıntı olursa ben yardımcı olurum

15.Şubat.2012, 17:07
ailesinde bu problem var resimini çeksemde resimden anlaşılmaz şu an çok azaldı ama daha sonra yine tekrarlıyor

15.Şubat.2012, 18:32
veterinere her götürdüğümüzde farklı tedavi uyguluyorlar ilaç deneme kobaya çevirdiler hastalık geçiyor ama 1 veya 2 ay sonra tekrarlıyor bazı veterinerler bi kaç hastalık beraber seyrediyor ondan tekrarlıyor diyor bazısı ciyerine işlemiş ırsi diyor bir diğeri bu deri hastalıhı ciyerle kanla alakası yok diyor çare deyince hep deneme geçiyor ama tekrarlıyor hiç böylesi başıma gelmedi 30 yıldır köpek besliyoz uyuzda gördük kızmada mantarda tedavi ederdik geçerdi ama bunu anlamadım bir bilen varsa yardımcı olsun

çetin ekren
15.Şubat.2012, 18:46
Hakan bey köpeğinize geçmiş olsun...
varsa resmi ekleyin yardımcı olsunlar arkadaşlar...
arkadan arkaya,sorunu görmeden bilmeden nasıl yardımcı olabilirler...
yanlış bir öneri köpeğinizin hayatına bile mal olabilir...

ibrahim ozel
15.Şubat.2012, 19:44
Hakan abi ailede var diyorsan işin zor. Evet ne yazıkki ırsi hastalıkların çözümü abartılı şekilde zor oluyor. Ama tedavileri çok pahalı ne yazıkki. Ciğere işleme olayı olamaz ırsilikte kanla alakalı durum oluşur. Köpeğiniz ne yazıkki büyük ihtimalle kısırlık dahil birçok yan hastalığa davetiye çıkaracak sanırım. Fakülte durumunda ve sağlam bilinen bir veteriner hekime götürürseniz yada mümkünse özel kliniklere kan tahlilleri ve ciğerlerinin durumuna bakılır. Ama ne yazıkki bu tedavilerde kullanılacak ilaçlar av köpeklerinde koku alma duyularının azalmasınada sebeb verecektir. Yani ailedede var dediniz suratım düştü. Ne diyeyim Allah kolaylık versin size.

veyselll
15.Şubat.2012, 21:21
hakan abi imzadaki köpekten öncence bir setterim vardı. dudağında vede ağzının içinde kabarcıklar çıktı. çilt kanseri dedi. kimisi uyut dedi kimisi kabarcıklı bölgeleri yakalım. en sonunda bir veteriner bi ilaç tavsiye etti kullandım 3 hafta içinde tertemiz oldu köpek. hiçbirşeyden umut kesilmez. siz iyi bilen bir yere götürün