PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılık sertifikası kursu

28.Şubat.2012, 19:41
merhaba arkadaşlar ben izmirden uğur aranıza yeni katıldım malüm sizler gibi bende de av merakı var fakat konya da iken av ruhsatını pek önemsemiyordum(avcılık ve av kurallarına uyarım yanlış düşünmenizi istememhttp://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/.Smileys/classic/cool.gif)ama izmire gelince her taraf orman ve ormancı ayda yılda bir zevkim var ki oda sezonda taş çatlasa 7-8 sefer gidebiliyorum malüm iş telaşı av işi işgenceye dönmesin diye av ruhsatı çıkaracam ama izmir deki kurs tarihini ve kaç para olduğunu bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.herkese rastgele

Burhan KESKİN
28.Şubat.2012, 19:56
Uğur kardeşim aramıza tekrardan hoş geldin! avcılık sertifkası için bulunduğun ilde herhangi bir avcılar kulübüne gidip bu konuyla ilgili bilgi alabilirsin çünkü katılım sayısına göre kurs açıyorlar! fiyat konusu sanırım 50 yada 60 tl civarı alıyorlar!! selamlar

29.Şubat.2012, 17:56
Uğur kardeşim aramıza tekrardan hoş geldin! avcılık sertifkası için bulunduğun ilde herhangi bir avcılar kulübüne gidip bu konuyla ilgili bilgi alabilirsin çünkü katılım sayısına göre kurs açıyorlar! fiyat konusu sanırım 50 yada 60 tl civarı alıyorlar!! selamlar

Burhan abi maaşallah her yere yetiyon sağolasın bugün buca avcılar klübünü buldum sordum fakat kurs ücreti 280 dediler ne yalan söyliyeyim tırstım yani bende senin bahsettiğin rakamlarda sanıyordum ama böyle söyleyince ava bile gidesim gelmedi benim sorduğum dernektemi yanlışlık var yoksa herkesin keyfine mi kalmış bu iş hani allah varya derneğe bile kayıt olmam gayrııı zihniyete bakarmısın yanlışım varsa lütfen düzeltin kandi kendime ahkam kesmiş olmayayım.

veyselll
29.Şubat.2012, 18:22
uğur bey aramıza hoşgeldiniz. geçen hafta arkadaşlar sertifika için bana geldiler bende yan köyde var diye duymuştum vede orayı aradım. 150 160 civarına çıkar demişti oranın kulüp başkanı. belki 15 20 tl fark olur ama senin dediğin fiyatlarda biraz fazla gibi. civar avcı kulüplerine de bi soruştur istersen

Burhan KESKİN
29.Şubat.2012, 20:06
Uğur kardeşim sana nasıl yardımcı olayım bilemiyorum kulüpler kendi menfaatlerı doğrultusunda farklı ücret politikası uyguluyorlar istersen ( AYHAK ) AVCILIK VE AV-YABAN HAYATI KORUMA KONFEDERASYONU İzmir ŞB, kurs ücreti 78,50 tl bedel karşılığında sertifika verdiğini duymuştum istersen bir orayı araştır!

19.Mart.2012, 19:32
merhaba arkadaşlar ;bende belge alıcam kurs ücretinden başka ne masraflar oluyor?

21.Mart.2012, 19:46
merhaba arkadaşlar ;bende belge alıcam kurs ücretinden başka ne masraflar oluyor?

valla yusuf kardeşim ben izmirdeyim araştırdım en ucuz 180 ne buldum oda yeterli sayıyı tamamlamaya çalışıyorlarmış şimdi hesap yaparsak 180 sertifika +dernek kaydın yoksa ve yurt geneli alacaksan ki tavsiye ederim 130 dernek kaydın varsa 110 tl 180+130+(görünmeyen masraflar 50 =360 tl fakat bu ilk masrafın daha sonrasında hersene vergi hanene av harcın yansıyacak ödemez isen faizi ile birlikte tahsil ederler ödersen zaten mesele yok hersene avlana bilmen için her sene pulunu yatırman gerekiyor bunuda biliyorsundur sanırım rast gele

21.Nisan.2012, 07:34
teşekkür ederim uğur kardeşim.çoktandır siteye girmedim.meeajını şimdi okudum.haydi uğurlar ola...

21.Nisan.2012, 13:26
ayrıca alacağın kırmızı defterede 200 tl verecen unutma:)

29.Nisan.2012, 14:58
ayrıca alacağın kırmızı defterede 200 tl verecen unutma:)

nasıl yani abi yatıracağımız harcın dışında birde defter parasımı verecez 200 kurs+130 harç+50 masraf +200 defter eeee bize fişek parası kalmadı bee abiiiihttp://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/avcilik-sertifikasi-kursu/.../richedit/smileys/YahooIM/50.gif habira sağıyorlar desene