PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ATA ARMS İLE BENELLİ KARŞILAŞTIRMASI (BİRAZ ADALETSİZ OLMUŞ AMA)

veyselll
08.Mart.2012, 19:27
http://www.youtube.com/watch?v=BHUPYlKUlv0

ruslar aylak durmamış vede bi karşılaştırma yapmış. yorumu sizlere bırakıyorum

çetin ekren
08.Mart.2012, 20:33
o kadarda olsun varsın...
biri 6.000 lira diğeri 1300 civarı..
1300 liralık bir tüfek benelliyle kıyaslanacak kadar olmuşsa bu başarı demektir...

Burhan KESKİN
08.Mart.2012, 21:17
veysel kardeşim biz yakında avrupayı bu konuda sollayacağız! yeterki üreticiler müşteri memnuniyeti için çalışsınlar onların yaşadıkları sorunları dinlesinler! paylaşım için teşekkürler

Recep DÖNMEZ
09.Mart.2012, 06:18
Ben böyle bir karşılaştırmanın çokda hoş olmadığını düşünüyorum.
Yani iki ayrı markanın bu şekilde karşılaştırma yapılarak gündeme getirilmesi
ticari anlayışa nekadar uygundur yorumunu size bırakıyorum.
Ben kendim Ata kullanıyorum,gayette memnunum.
Benelli markası tabiki iyi ve sağlam bir marka,bu tartışılmaz,
Ancak tüfek işi tamamen kullanıcının zevki,isteği ve tercihine bağlıdır.
Ben bazı özellikler nedeniyle atayı severim,başkası Huğluyu,bir başkası
başka bir markayı....
Neyse adamlar karşılaştırmayı yapmışlar kendilerine göre,
Sonuçta herkes kendi tercihini kullanacak...

Kemal_Uygur
09.Mart.2012, 07:21
İngiliz tayıyla, katırı karşılaştırmak gibi olmuş.
Birini pahalıya alır, bakımına çok para harcar ama çok güzel yarışlar kazanırsın.
Diğerini bütçene göre alır, yükünü taşır, tarlana koşarsın, bakımı masrafsız, işgücü çoktur.
Her işin, her bütçenin, her beklentinin bir karşılığı vardır elbet...

yasin UZUN
09.Mart.2012, 16:27
ikiside kinetik sistem ama benelli farkı silah boştayken tak tak saydırıyor ama ata mekanizmayı kurmuyorsilah boştada hedefe sıkacak halimiz yok bıldırcın avında belki olur:D su karşılaştırmasına gelince silahı ıslayıp sıkacak halimizde yok yağmurlu havalarda bi problem yaratacağını sanmıyorum.benellide saçmalar daha fazla gelmiş hedefe ama sanki benellinin namlu daha uzun gibi geldi bana dikkat ederseniz.benellinin kalitesi tabikide tartışılmaz ama fiyatıda çok yukarda onun için hem fiyat hem kalite bakımından ata da kaliteli bir silah türkiyenn en iyi markalarndan birisi. ve bende bu yıl neo 12 modelinden alacagım belki bu sorunlar neo 12 modelinde giderilmiş olabilir

ibrahim ozel
09.Mart.2012, 18:04
o kadarda olsun varsın...
biri 6.000 lira diğeri 1300 civarı..
1300 liralık bir tüfek benelliyle kıyaslanacak kadar olmuşsa bu başarı demektir...

veyselll
09.Mart.2012, 21:15
aslında işin düşündürücü bir tarafıda, videoda gerçek ile taklit gibisinden bir kelime geçiyor. Acaba biz neden yabancı firmaları taklit etmek vede böyle karşılaştırmalara maruz kalmak zorunda kalıyoruz...

Burak SEZER
10.Mart.2012, 12:03
Arkadaşlar bu konu daha önce diğer forumlarda da tartışıldı..
İşin aslını öğrenmek için Ata'daki dostları arayarak durumu anlattım ve tamamen hileli bir video olduğunu ayrıntılı bir şekilde anlattılar..
Ukrayna'daki bir bayiinin iş güzarlığından başka birşey değil..