PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aydın ısıklı

10.Mart.2012, 17:55
cevaplarınızı beklıyorum tsrhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif

fevzi dursun
10.Mart.2012, 18:32
sevgili aydın av köpeği seçerken rengine bakarak daha iyi av yapar düşüncesi bence yanlış, kişiye göre renk tercihi olabilir, sonuçta karakafa veya sarıkafa diye bir ırk yoktur genelinde hepsi pointer veya başka bir köpek ırkıdır,

bazı arkadaşlar karakafa veya siyah ağırlıklı pointerlerin sarı renktekilere göre daha iyi hareketler sergilediklerini vurgular, aslında ben öyle düşünmüyorum, nedenine gelince siyah doğaya karşı ağır basan bir renktir, siyah köpeklerin meralarda yaptıkları her hareket göze batar ve bize hoş görünür, buna bir nevi göz yanılmasıda diyebiliriz,

bence renk önemli değil, iyi bir avcı kandan gelmesi yeterli selamlar

10.Mart.2012, 18:39
cok tesekurler ama bızım burda sarı kafa derler

10.Mart.2012, 18:42
tutulanı ben cede sen haklısın

4x4cemal
10.Mart.2012, 18:42
Benim bildiğim, At bile sahibine göre kişner. Bu iş renklerle ölçülemez. Selamlar.

fevzi dursun
10.Mart.2012, 18:55
sevgili aydın anketini düzenledim, ben tercihimi karakafa seçeneğinden kullandım :) forumumuza hoşgeldin keyifli paylaşımlar

13.Mart.2012, 10:42
Askerlikte sarışın esmer kumral fark etmez diye söylerdik kızılları unuturduk hep ama neyse hey gidi günler hey :D

Avcı kandan gelmesi yeter birazda kendi kabiliyeti ve eğitimiyle hiç fark etmez siyah , sarı ..
Bende sarı var mesela..