PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : akus çifte yardın ve önerileriniz

ONUR AYTEN
18.Mart.2012, 10:33
arkadaşlar (bıldırcı,üveyik ve çulluk) avlarında kullanmak için akus tek tetik enjektörlü 61 namlu 5-4 şoklu bir tüfek almak istiyorum kullanan arkadaşlar varmı yada başka tavsiyesi olanlar varmı daha önce hiç görmediğm bir marka forumlarda okuduğum kadarıyla kaliteli ve işçiliğinin iyi olduğnu okudum sizden yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum saygılarımla yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.akus.com.tr/huglu-Av-Tufekleri/tr/Yan-Yana-cifte-Av-Tufekleri-7-Pim-Tam-cakmakli-Ejektorlu.asp

Burhan KESKİN
18.Mart.2012, 16:00
Onur kardeşim sanırım poze yada çifte düşünüyorsun Akus tüfekler bahsttiğin avlar için ideal tüfeklerdir eğer bütçene uygun gelirse almanı tavsiye ederim! sevgiler saygılar kardeşim

Kemal_Uygur
18.Mart.2012, 18:52
61 namlu 4-5 şoklu bir tüfek bıldırcın ve çullukta çok ideal ama iş üveyiğe gelince mantarlar...
Üveyik çoğunlukla uzak geçen ve sert uçan bir kuştur. Namlunun kısa olması hele de 4-5 gibi açık şoklar saçmayı çok kısa mesafede açacağından üveyik avında randıman vermeyecektir.

18.Mart.2012, 23:09
Onur linkini verdiğin tüfek 6-7 bin tl değerinde ve son derece iyi işçiliği olan bir tüfektir.20 numarasını inceleme imkanım olmuştu ve elimden bırakasım gelmemişti... bu markaya ait bütün çakmak olmayan çifte ve pozeler de mevcut ve yalnış hatırlamıyrsam 2500 tl gibi fiyata sahiptiler. namlu boyu senin tercihin ancak mobil şoklu bir tüfek alırsan senin için daha işlevsel olur.ayrıca 55 cm den sonra namlu uzunluğunun çok abartılacak bir etkisi olmuyor, iş şoklarda bitiyor...