PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BALIKÇILAR BÖYLE MİSİNA (0.18MM) GÖRDÜNÜZ MÜ? ş.sunar

sukru sunar
23.Mart.2012, 19:28
http://www.dailymotion.com/video/x8x496_super-dayanykly-ytalyan-misinasy_sport?from=rssundefined

Burhan KESKİN
24.Mart.2012, 15:10
Şükrü bu misinden bende var 0.50mm ile Bilecik kızıldamlar göletinde balık avındayken oltam takıldı çok uğraştım kopartamadım makinamda banax helicon 5400 olunca koca çamı söktü getirdi inamadım harika bir misina yanlız çok kötü parmak kesiyo dikkatli olmak lazım ben bunlardan 0.30mm dan 0.50mm kadar almıştım italya'da fuardan fiyatı 40 Euro'dan başlıyor pahalı bir misina!Paylaşım için teşekkürler kardeşim

cemalreis
24.Mart.2012, 16:35
BU MİSİNAYA DÜŞEN BALIĞIN VAY HALİNE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

sukru sunar
24.Mart.2012, 18:40
Şükrü bu misinden bende var 0.50mm ile Bilecik kızıldamlar göletinde balık avındayken oltam takıldı çok uğraştım kopartamadım makinamda banax helicon 5400 olunca koca çamı söktü getirdi inamadım harika bir misina yanlız çok kötü parmak kesiyo dikkatli olmak lazım ben bunlardan 0.30mm dan 0.50mm kadar almıştım italya'da fuardan fiyatı 40 Euro'dan başlıyor pahalı bir misina!Paylaşım için teşekkürler kardeşim

abi geçen gün yazdım bı yere ama oyle kaldı galıba ben sazan avını sallama el oltasıyla yapıyordum ama sımdı 3 set olacak sekılde kamıs makıne alayım dıyorum bıraz arastırdım kamıs olarak lıneaffee makıne olarakta okuma dusunuyorum 3 set 250 mılyonu gecemeyeck sekılde onerecegın marka veya model var mı

Burhan KESKİN
24.Mart.2012, 20:57
Şükrü okuma makineler güzeldir almanı tavsiye ederim! hem ekonomik benim önereceğim makineler çok pahalı senin söylediğin set fiyatı çok uygun! şimdiden hayırlı olsun

Recep DÖNMEZ
25.Mart.2012, 09:04
Teknoloji gelişiyor.
Hergün birbirinden güzel,birbirinden kullanışlı ve
dayanıklı ürünlerle karşılaşıyoruz.
0.18mm bir misina ve bu kadar dayanıklı....
Valla çok güzel...
Paylaşım için teşekkürler....

Kemal_Uygur
25.Mart.2012, 20:40
0.18 lik misinalar kıraça avında kullanılırdı eskiden :D :D :D