Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerelere Gidebilirim ? (ONUR ÇELİKOĞLU)
Onur ÇELİKOĞLU
28.Mart.2012, 12:11
Bu sene ruhsat,tezkere vs tamamladıktan sonra av yapmaya ve gezmeye değişik yerlere gitmek istiyorum. Kütahya,Uşak,Manisa ve diğer ege bölgesindeki güzel avlaklara gitmeyi planlıyorum.
İzmir'de oturuyorum,çevre illerden avlanmak için misafir etcek kimse yokmu seneye http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Tavşan,bıldırcın,keklik,kaz,ördek ve domuz avlamak istediğim hayvanlar.
Tüfeğimi alıp evden çıktığımda nerelere gidebilirim,çevre illerde av yapabileceğim güzel güvenli avlaklar var mı ?
Kimi zaman babamla birlikte arabamızla kimi zaman ben tek başıma otobüs tren vs. ava gideceğim.
Sizlerden yardım bekliyorum...
Burhan KESKİN
28.Mart.2012, 12:55
Onur kardeşim sen tezkereni al hele ondan sonra avcılık kursuna,git avlanma belgeni al,dekontunu al gerisini merak etme yardımcı oluruz kardeşim Türkiye'nin her yeri av zaten dekont alırken harita veriyorlar ava yasak alanlar her sene değişiyor hele bi harita çıksın sevgiler saygılar!!
Onur ÇELİKOĞLU
28.Mart.2012, 12:58
Peki Burhan abi çok teşekkür ederim.
4x4cemal
28.Mart.2012, 18:47
Onur kardeşim sen tezkereni al hele ondan sonra avcılık kursuna,git avlanma belgeni al,dekontunu al gerisini merak etme yardımcı oluruz kardeşim Türkiye'nin her yeri av zaten dekont alırken harita veriyorlar ava yasak alanlar her sene değişiyor hele bi harita çıksın sevgiler saygılar!!
SONRA!! Uzak demez isen buyur gel kardeşim, bu memleket çok misafir ağırladı, gönlümüz geniş kapımız açık.
Selamlar.
Onur ÇELİKOĞLU
31.Mart.2012, 18:23
SONRA!! Uzak demez isen buyur gel kardeşim, bu memleket çok misafir ağırladı, gönlümüz geniş kapımız açık.
Selamlar.
Kısmet ise İnşallah abi .
Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2012, 10:55
Tüfeğimi,ruhsatımı,avcılık belgemi,yurt geneli pulumu aldım. Her şeyim tam.
Konuyu GÜNCELLEDİM :)
Burhan KESKİN
11.Ekim.2012, 11:04
Onur kardeşim Kütahya ve Bilecikğe ava gelebilirsin benim yanıma her zaman beklerim!
Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2012, 11:12
Onur kardeşim Kütahya ve Bilecikğe ava gelebilirsin benim yanıma her zaman beklerim!
Burhan abi teşekkür ederim. Kütahya'ya gelirim. sizinle birlikte av yapmayı çok isterim. Avdan çok sizden öğreneceklerim benim için değerli olacak.
Osman KARATEPE
11.Ekim.2012, 13:13
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız avlar dilerim..Yolun düşerse her zaman bekleriz...
Yıldıray İNCE
11.Ekim.2012, 14:18
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız avlar dilerim Yolun düşerse buralarada her zaman bekleriz...
gsahiner
11.Ekim.2012, 14:20
kardeşim hayırlı olsun ankaraya da beklerim
Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2012, 17:27
Teşekkür ederim abilerim. Bu av sezonunda inşallah yanınıza gelirim.
osmanturka
11.Ekim.2012, 20:43
Sen kimi nereye davet ediyorsun :) sen ne vurdunda onura ne vurduracaksın gültekiiiin :D sanki sivasa davet ediyor
dadak_e
13.Ekim.2012, 05:53
onurcum o tarafta dikili tarafında çok güzel keklik tavşan olduğunu biliyorum ama gitmedim avlanmadım
biz erzurumda şehir dışına çıktıkmı av başlıyo netarafa gittiğimizin önemi yok o yüzden öle bi gereksinime ihtiyaç duymuyoruz
komşu bölgelerden güzel avlakları olan dostlarımız vardır yardımcı olıcaklardır sana
erzurumdan slm lar
Onur ÇELİKOĞLU
13.Ekim.2012, 17:56
Sen kimi nereye davet ediyorsun :) sen ne vurdunda onura ne vurduracaksın gültekiiiin :D sanki sivasa davet ediyor
:) :)
Olsun Osman abicim Gültekin abiyle tanışmak ve onunla vuramasakta av yapmak güzel olur diye düşünüyorum.
Haftasonunu Gültekin abinin yanında geçireceğim geldiğimde cumartesi avında bir şey vuramazsak eğer sana geleceğiz abi aklında bulunsun artık sen bize bir şeyler vurdurursun he abi :)
Bak İzmirden geleceğim boş gelip boş gitmek olmaz ama dimiiii :)
dadak_e
15.Ekim.2012, 09:15
onurcum avın bol muhabbetin daim olsun rasgele
gsahiner
15.Ekim.2012, 15:03
abi ankaraya gelsin bizde gelecez kırıkkale keskin nevşehir bahşılı yozgat tarafına orlarda bol maşallah bıldırcın bulamadık ama keklik tavşan bol buluruz inşallah hiç olmadı gelir seni alırım yaw ayıpsın ne güne duruyon kırıkkaleye geldikten sonra 100 km senin yanınada gelirim :) canını sıkma sen
hadi bakalım onur sana rastgele yaptığın avları bizimle de paylaşmanı isteriz.Bu arada Kütahya güzeldir seni her zaman bekleriz
Onur ÇELİKOĞLU
16.Ekim.2012, 13:33
Bütün herkese teşekkür ederim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.