PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sazan Levrek ve Alabalık hakkında yardım!!(M.DURMUŞ)

28.Mart.2012, 15:02
merhaba arkadaşlar malüm av sezonumuz kapandı. bende kendi kendime düşünüyorum ne yapsam ne etsem aklıma balık avlamak geldi ve siz büyüklerime bir soram dedim. şuanda barajlarda sazan alabalık levrek avlamak yasakmı yasaksa nezaman açılacak. bide bu balıkları tutmanın inceliklerini bana ögretirmisiniz acemiyim diyecem ama daha acemilige bile yaklaşamadım :) 1 tane kamışlı oltam var. 5 6 tanede dip oltası diyorsunuz heralde yuvarlak plastige sarılı uçunda kurşun ve 3 tane ignesi olan ne tür yemler kullanmayılım bizim burda hazır sarı kırmızı yeşil olanlardan hazır yem satılıyor 1 tl ye felan kavanozun içinde mısırda satıyorlar onlar iş yaparmı yani. bide kendim netten buldugun bi tarifi yapmıştım sazan için felan oda iş yapmamıştı yada ben yeteneksizim :) bi yardımcı olun bana arkadaşlar. biraz fazla soru sordum heralde kolay gelsin şimdiden yardımlarınız için teşekkürlerimi sunarım

ibrahim ozel
28.Mart.2012, 21:26
Mustafacım tutmak konusunda yardımcı olamam ama yemesi konusunda en kral tiyoları veririm sana :)

29.Mart.2012, 00:50
her türlü bilgiye açığım abi :) siz yeterki bilgi verin bana

Burhan KESKİN
29.Mart.2012, 08:26
Mustafa kardeşim çok soru sorman bizim için önemli değil ama yazmaya kalksak sayfalar yetmez sen en iyisi bulunduğun İl yada ilçe Tarım müdürlüğüne git oradan 2011/2012 olta balıkçılığı kitapçığını al onda her türlü bilgiyi bulabilirsin ha bu arada aynı yerden amatör balıkçı belgesi alman gerekli sakın unutmahttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif yoksa ceza yersin!! hadi bakalım kolay gelsin

sukru sunar
29.Mart.2012, 08:40
bu amator balıkcı belgesı nasıl alınıyo herhangı bı kursa gıtmek gereklı mı veya ucretı ne kadar...

Burhan KESKİN
29.Mart.2012, 10:51
bu amator balıkcı belgesı nasıl alınıyo herhangı bı kursa gıtmek gereklı mı veya ucretı ne kadar...

Şükrü kardeşim balıkçılık belgesi ile ilgili portala konu açtım oradan bakabilirsin selamlar!