Orijinalini görmek için tıklayınız : HABERİNİZ VARMI DOSTLAR!! (CEMAL ÇIKRIKÇIOĞLU)
cemalreis
29.Mart.2012, 10:01
Aldığım duyuma göre avcılık belgesi için gerekli kurs
süresini 3 aya çıkaracaklarmış.
eğer böyle ise genç avcıları uyaralım bir an evvel
kurs müracaatlarını yapsınlar
Burhan KESKİN
29.Mart.2012, 10:49
Cemal abi onunla ilgili çalışma var fakat dernekler karşı çıkıyor ama sonuçta bilinçli avcılık için bence gerekli! avrupada 45 gün olarak yapılıyor! bilgilendirmen için teşekkürler
ibrahim ozel
29.Mart.2012, 13:16
Çok fazla bi süre bence bilgilendirme için teşekürler abi.
Osman KARATEPE
29.Mart.2012, 15:09
Eğitim şart, bence iyi olmuş ..
Hüseyin ORHAN
29.Mart.2012, 16:37
ben 2011-2012 sezonu başında almıştım belgemi
görevlinin dediği devamsızlık yapmayın biz gerekeni yaparız şimdiye kadar bu sınavdan kalan olmadı
o yüzden bu işler daha ciddi bir şekilde ele alınmalı eğer geçekten 3 ay boyunca bir takım bilgiler öğretecekler se çok iyi
ancak gel git olacak sa hiç vakit kaybına gerek yok
Yıldıray İNCE
29.Mart.2012, 17:19
Çok fazla bi süre bence bilgilendirme için teşekürler Cemal abi......
Burada asıl önemli olan kursun işlevsel olup olmaması... oturup oturup gelinecekse 3 ay değil 6 ay olsa nafile...
muhammet BEREKET
29.Mart.2012, 20:32
3 ay çok uzun bir süre abi. eğer gerçekten av ve yaban hayatı koruma açısından bililendirip ve kurallara uymayı hafızada yer edecek şekilde öğretilirse çok iyi.
ama şunu söylim avcılık belgeyle olcak bişi değil yani şöyle açıklım insanın içinde olcak doğa saygısı olcak.gözünün gördüğü kadar değil yarınını düşünerek avını vuracak,yeri geldiğinde yaban hayata katkıda bulunacak yemleme olsun koruma amaçlı olsun bir görev gibi bilip kendine vazife olarak yapması gerekir..
çünki 10 20 30 yıllık avcılar gördüm av günü serses diye birşey yok hergün devam, limit yok, teyp canlı mühre kunlanan yasak diye birşey yok adamlar içinn.. belge var ama gerisi yok
neye yaradı belge abi.. doğaya saygı duymayıp, yaban hayatı korumadıktan, yarına birşey bırakmadıktan sonraa
Recep DÖNMEZ
30.Mart.2012, 08:36
Burada önemli olan eğitimin süresi değil,eğitimin kalitesi ve eğitime verilecek önem.
Kurs süresi ne olursa olsun çokta önemli değil.İyi ve amacına uygun bir eğitim verilecekse
aslında zaman kısa tutulsa bile yeterli gelir.
Sen eğitimin kalitesini,amacını,uygulamasını düzgün yapmaz,formalite olarak bir kurs
düzenlersen 6 yıl bile yapsan neye yararki....
İnşallah amacına uygun bir kurs modeli ile kurs süresinide ayarlayıp avcılığın hizmetine
sunarlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.