PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İNEĞÖLDEN SELAMLAR

ersin kasap
02.Nisan.2012, 17:15
uzun zamandır siteye girmeme kararı almıştım dostlarım sağolsunlar defalarca aradılar tabi bu zaman zarfında kimin ne kadar dost olduğunu daha iyi anladım neyse fazla uzatmayayım saten beni sivri dilli ukala bilirler dahada öyle olmıyayım avkolik bensiz tatsız geliyormuş dostlara av konuları tatsız kalıyormuş beni köpekçi yaptılarya demekki avcı bilenlerde varmış
tekrardan merhabalar dostlar ben yine sizlerleyim ama yine ersin kasap olarak benim her zaman bir doğrum vardı bu camiaya girerken kendimi uç kuruşluk menfuatlar için harcatmıycam diye öğlede devam ediyorum ne ticaret yaparak kişiliğime laf getirmek isterim nede kendini avcı sanan avcı bozuntularına fırsat vermişimdir ve aynen devam dostlar çekemeyen birazdaha çalışıp daha güzelini yapsın

Osman KARATEPE
02.Nisan.2012, 18:03
Hoş geldin kardeşim sefalar getirdin..Biz her zaman beraberdik zaten...

Hüseyin ORHAN
02.Nisan.2012, 18:04
ersin kardeşim bir ara bende birazcık uzak kaldım ama tamamen işlerden dolayı

ama sizin gibi siteye emek vermiş dostların bu kadar kolay ayrılmaması yada arayı açmaması gerekir diye düşünüyorum (iş gerekçeleri hariç)

yani demem o ki pireye kızıp ta yorganı yakma hele hele o keklik klasiklerinden bizler mahrum bırakma

veyselll
02.Nisan.2012, 19:10
ersin bey siteye hoşgeldiniz iznikten selamlar :D :D :D

abi açma arayı (gerçi senle biz pek ara açmayız amaaa)

ersin kasap
02.Nisan.2012, 20:47
Hoş geldin kardeşim sefalar getirdin..Biz her zaman beraberdik zaten...
osman abim gönüller bir yanlız bak bıldırcınlar dolapta ağlıyor haberin olsun

ersin kardeşim bir ara bende birazcık uzak kaldım ama tamamen işlerden dolayı

ama sizin gibi siteye emek vermiş dostların bu kadar kolay ayrılmaması yada arayı açmaması gerekir diye düşünüyorum (iş gerekçeleri hariç)

yani demem o ki pireye kızıp ta yorganı yakma hele hele o keklik klasiklerinden bizler mahrum bırakma
hüseyinim işleri askıya alabilirim ama dostları asla görüşmesem bile her hatırladığımda muabbettleri geçtiğinde seslerini duymak için ararım buda yetiyor kimi zaman ama dedeğim gibi çok emek sarfediyoruz hele birde emeklerinin üstüne sana bilmişlik yapılıyorsa bide yapanlar birşeyde bilmiyorsa adamın zoruna gidiyor açıkçası işte sanalın kötü yanıda bu eli klavye tutan yazıyor iş içraata gelincede malesefki mangalda kül bırakmayanlar mangal bile yakamaz hale geliyor olsun ben avıma avlağıma devam ederim klasikler yeni sezonda tam gaz devam hüseyinim büyük zevkle hazırlıyorum her birini hiç üşenmeden

ersin bey siteye hoşgeldiniz iznikten selamlar :D :D :D

abi açma arayı (gerçi senle biz pek ara açmayız amaaa)
veyselim bana bey deme ben çobanım inkar etmem hiç bir zaman az kurbanlık güdmedim çayırlarda senle arayı açmak ne mümkün kardeşim hal hatır sormak için arayanlardansın çıkarsız menfuatsiz tacire dostlara selamlar

Recep DÖNMEZ
03.Nisan.2012, 05:57
Ersin Kardeşim öncelikle selamlarımı sunuyorum.
Siteden niye uzak kaldın,kiminle aranda sorun oldu,kimlere niye
kızdın,yada olaylar nedir hiçbir bilgim yok....
Tüm bunlardan bilgim ve ilgim olmamasına rağmen şu yazdıkların
benim bile zoruma gidecekti neredeyse,neyse sonuçta üzerime
alınacak birşey olmadığına göre mesele yok.
Yalnız senin bu yazdıklarının bir muhatabı yada muhatapları vardır mutlaka,
şimdi merakla bekliyorum bu muhatapların tavırlarını.....

03.Nisan.2012, 06:45
hoş geldin abi sensiz olmyu anladın demiii
saygılarımla abim

ersin kasap
03.Nisan.2012, 16:39
Ersin Kardeşim öncelikle selamlarımı sunuyorum.
Siteden niye uzak kaldın,kiminle aranda sorun oldu,kimlere niye
kızdın,yada olaylar nedir hiçbir bilgim yok....
Tüm bunlardan bilgim ve ilgim olmamasına rağmen şu yazdıkların
benim bile zoruma gidecekti neredeyse,neyse sonuçta üzerime
alınacak birşey olmadığına göre mesele yok.
Yalnız senin bu yazdıklarının bir muhatabı yada muhatapları vardır mutlaka,
şimdi merakla bekliyorum bu muhatapların tavırlarını.....

recep abim senin gibi usta bir kaz avcısına haddinmi laf atabilmek teşekkürler abim

binlerce üyesi olan bir sitede parmakla sayılır insan av konusu açıyorsa o konularda düzüneyi geçmiyorsa gerçekten düşünmek lazım derim abi klavye başında her konuya müdail olunuyor iş avcılık olunca bilmeyen kalmıyor ama iş doğaya avlağa gelince nedense herkez seyrediyor abi benim sitemim bu aslında

hoş geldin abi sensiz olmyu anladın demiii
saygılarımla abim
alim ben herşeyin farkındayım kardeşim diğer konuyu uzatmadığınız içinde teşekkürler kozana selamlar

imported_avkolik
03.Nisan.2012, 16:43
Ersinim ne bu şiddet ne bu celal.Takılma kardeşim sen kendini biliyorsan doğru bildiğin gibi yaşıyorsan takacak birşey yok zaten...Birde mesajında kullandığın kelimeler gerçekten can sıkıcı.Sinirle de olsa ben sana yakıştıramadım (avcı bozuntusu vs vs) Bunları bi düzelt Ersinim bekliyorum bunu...

Yaz geldi sıkça kapında olursam şaşırma bakam, selamlar memlekete :)

samet bereket
03.Nisan.2012, 18:31
Ve aleyküm selam abi siteye yeni üyesiniz galiba hoş geldiniz aramıza http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif Ersin abi seni tekrar bu sitede görmek çok güzel gerçi biz yüzyüze olmasada hep görüşüyoruz ama burda olman ayrı güzel..