Orijinalini görmek için tıklayınız : Ustalardan Yardım:))))))
Değerli dostlar bu yıl Güzel kızım Linda ve çok iyi bir kandan gelen Drago'yu eşlemeye karar verdik. Kanamanın başlamasından 7 gün sonra aynı kafeste yaklaşık 1 hafta kaldılar. Buraya kadar herşey normal. Ancak ne ben ne de başkası köpeklerin eşleşmesine şahit olamadık.. Bu iş ne iştir çözemedik.. Şimdi acaba yavru beklemelimiyiz yoksa beklememeli miyiz. değerli yorumlarınızı bekler tüm dostlara saygılar sunarım... Akşehirli
Osman KARATEPE
03.Nisan.2012, 17:24
Naci benim Bella'yı yaklaşık 10 gün önce çektik..kanamanın başladığı tarihten itibaren 10. günden sonra en uygun zaman ben 10. gün götürdüm erkeğin yanına birbirlerini tanıyordu köpekler..yan yana gelir gelmez işlem tamamlandı 2 gün kaldılar beraber ve bu süre zarfında bizim görebildiğimiz kadarıyla 4 defa kitlendiler..Bazen dişi erkeği istemiyor ve birleşme olmuyor böyle bir durum olmuş olabilir ya da sizin görmediğiniz bir saatte olmuştur riskli bir durum benim size tavsiyem 20 gün sonra köpeğinize ultrason çektirmeniz o zaman iş kesinleşir...
Naci benim Bella'yı yaklaşık 10 gün önce çektik..kanamanın başladığı tarihten itibaren 10. günden sonra en uygun zaman ben 10. gün götürdüm erkeğin yanına birbirlerini tanıyordu köpekler..yan yana gelir gelmez işlem tamamlandı 2 gün kaldılar beraber ve bu süre zarfında bizim görebildiğimiz kadarıyla 4 defa kitlendiler..Bazen dişi erkeği istemiyor ve birleşme olmuyor böyle bir durum olmuş olabilir ya da sizin görmediğiniz bir saatte olmuştur riskli bir durum benim size tavsiyem 20 gün sonra köpeğinize ultrason çektirmeniz o zaman iş kesinleşir...
Osman Abim. Bizimkiler 7. gün-5. gün arası birlikteydi. Nasıl iş ben de anlamadım.. Çok da iyi geçiniyorlardı ama icraata gelince biz hiç görmedik.. Hayırlısı olsun bakalım. En kesin çözüm dediğin gibi veterinere baktırmak biraz zaman geçsin de.. Değerli yorumun için teşekkürler..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.