PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Yapabilirim ?

Onur ÇELİKOĞLU
07.Nisan.2012, 18:11
Merhabalar ,
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bir yanlışlık yaptıysam affola.

Ben bahçemde bir şeyler üretmek çoğaltmak ve para kazanmak istiyorum.

Keklik düşündüm ama pisliği çok ve kuluçkaya yatmıyorlarmış. Bu da beni kararımdan vazgeçirdi.

Sizce ne üretebilirim ve satıp az çok para kazanabilirim. Tavuk,kaz,bıldırcın,balık,kuzu,keçim var. Bunların dışında bir oda çevirip içinde kafeste besleyebileceğim ve popüler olan satılan canlı beslemek istiyorum.

Sizlerden fikir bekliyorum .

Burhan KESKİN
07.Nisan.2012, 18:45
Valla Onur kardeşim yaşın küçük ama bu azim ve hırsla ileride çok büyük bir ticaret adamı olacağın şimdiden bellihttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif bahçende her şey var bir güvercin eksik galiba güvercin üretenlerden duydum çok yüksek paralara güvercin sattıklarını biliyorum belki bunlardan besleyip satabilirsin başka ne iş yapabilirsin bilemiyorum ama yardımcı olan çıkar herhalde şimdiden sana kolay gelsin!!

Onur ÇELİKOĞLU
07.Nisan.2012, 18:53
Valla Onur kardeşim yaşın küçük ama bu azim ve hırsla ileride çok büyük bir ticaret adamı olacağın şimdiden bellihttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif bahçende her şey var bir güvercin eksik galiba güvercin üretenlerden duydum çok yüksek paralara güvercin sattıklarını biliyorum belki bunlardan besleyip satabilirsin başka ne iş yapabilirsin bilemiyorum ama yardımcı olan çıkar herhalde şimdiden sana kolay gelsin!!

Teşekkür ederim abi. Güvercin bende düşünüyorum ama onu alıştırmak falan zor herhalde ben öyle düşünüyorum ama araştırırım yinede. Bir güvercine ev araba verenleri duydum.

Muhabbet kuşu ve kanarya düşünüyorum bakalım..

osmanturka
07.Nisan.2012, 19:26
muhabbet kuşu ve kanarya'ya göre güvercin bence daha mantıklı hemde güvercinin bakımı onlardan çok daha kolay güvercini alışrmak zorfalan değil 3-4 gün kafeslerinde kalsınlar okadar. ondan sonra onlardan çıkacak bütün güvercinler zaten oraya alışmış olacak.ayrıca güvercinin gübreside çok değerli ondandan faydalana bılırısn.

Onur ÇELİKOĞLU
07.Nisan.2012, 19:31
Hangi güvercinden almam gerek ,değeri nedir,pazarı nedir ? Güvercinden bilgisi olan ?

veyselll
07.Nisan.2012, 20:53
onur kardeşim, araba verilen güvercinlerde duydum 5 liraya satılanı da. hatta arabayı alan şahıs buralı. bu yüzden ilk etepta kulaktan doğma işlerle uğraşma derim ben. önce bu işi yapan vede güvenilir birinin yanında biraz takıl hem bilgi almış olursun. unutma çıraklığını yapmadığım hiçbir işin ustası olamazsın

ibrahim ozel
07.Nisan.2012, 22:43
Köpek besle kardeş sen ben zengin oldum bu işten :)
Kardeş şaka bi tarafa muhabbet kuşu mantıklı bir seçim olur.

Onur ÇELİKOĞLU
08.Nisan.2012, 07:40
Teşekkür ederim yorumlar için, bende muhabbet kuşu veya güvercin düşünüyorum ama kararımı vermiş değilim daha

Mesut BÜLBÜL
09.Nisan.2012, 19:42
önce azim li olmak güzel bir şey ilerde bu azmini refahına ulaşacağına inanıyorum hayırlısıyla diyorum

Onur ÇELİKOĞLU
09.Nisan.2012, 19:48
önce azim li olmak güzel bir şey ilerde bu azmini refahına ulaşacağına inanıyorum hayırlısıyla diyorum

Teşekkür ediyorum

sukru sunar
09.Nisan.2012, 20:19
ben çok güvercin besledim öyle para kazanmak gorundugu kadar kolay degıl kardesım oyle hemen alayım para kazanayım demekle olsaydı keske cok kazık yersın olmadık guvercın verırler evıne bes para etmez o yuzden muhabbet kusu da alsan guvercın de alsan once o ısı ogreneceksın bıleceksın ben 3-4 yıl guvercın besledım hala da bılmedıgım bı cok sey var ve hıc para kazanamadım bu sadece guvercın ıcın gecerlı degıl butun hayvanlar ıcın gecerlı bence o yuzden sen al zevk ıcın besle para kazanmayı şimdilik rafa kaldır derim ben önce işi öğren hadi kal sağlıcakla kardeşim...

Onur ÇELİKOĞLU
09.Nisan.2012, 20:23
ben çok güvercin besledim öyle para kazanmak gorundugu kadar kolay degıl kardesım oyle hemen alayım para kazanayım demekle olsaydı keske cok kazık yersın olmadık guvercın verırler evıne bes para etmez o yuzden muhabbet kusu da alsan guvercın de alsan once o ısı ogreneceksın bıleceksın ben 3-4 yıl guvercın besledım hala da bılmedıgım bı cok sey var ve hıc para kazanamadım bu sadece guvercın ıcın gecerlı degıl butun hayvanlar ıcın gecerlı bence o yuzden sen al zevk ıcın besle para kazanmayı şimdilik rafa kaldır derim ben önce işi öğren hadi kal sağlıcakla kardeşim...

Zevk almak başta ama ben evde kümeste beslencek hayvanların bir çoğunu besledim beslemekdiklerim de sevmediklerim. Artık birşeyler yapıp ufak tefek para kazanmak 2 3 çift muhabbet alıcam evde bakıcam ,yavruları olursada eşime dostuma veririm veya satarım .