PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupalı avcılarmış damarlarına basınca beni siteden attılar (B.KESKİN) [yeni]

Burhan KESKİN
10.Nisan.2012, 22:09
İspanyada yapılan tahtalı avı kaç kişi var kaç tahtalı var ben sayamadım eğer avrupalı olmak bu ise ben olmuyorum arkadaş yorumu sizlere bırakıyorum!!

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=225977&w=720

Burhan KESKİN
10.Nisan.2012, 22:12
ülkemizde niye kuş olmadığı neden göçmen kuşların az geldiği belli oluyor!!

osmanturka
10.Nisan.2012, 22:20
Ağır konuşmak istiyorum şuan sizin duyamadığınız gibi ama yazmıyorum buraya heralde anlaşıldı zaten....

Hüseyin ORHAN
11.Nisan.2012, 05:41
ben avcılık belgemi 2011 sezonunun ekim ayında aldım

milli parklar görevlisinin bu yönetmeliklerindeki kuralların avrupa birliği ülkeleriyle imzalanan bir protokol den kaynaklandığını

bu imza atan tüm ülkelerde bu kurallar olduğunu söylemişti

bu fotoğraftaki avın yapıldığı ülke sanırım henüz avrupa birliğine girememiş :))

yada ağaya beleş usulü var bu işte

ancak şunuda göz ardı etmeyelim bazı ülkelerde özellikle kaz, tahtalı ve üveyik avı tarım alanlarına verdikleri zarardan dolayı limitsiz yapılabiliyor

Recep DÖNMEZ
11.Nisan.2012, 08:56
http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=225977&w=720

Bu fotoğrafa yorum bile yapmak istemiyorum.
Avcılığı bırakasım geldi bu görüntüyü görünce....

11.Nisan.2012, 09:53
Bunun avla avcılıkla alakası yok. Ne diyeceğimi de şaşırdım. Bunlara avcı deniyorsa ben bunlardan değilim.. Direksiyonda Eşşşşşek varsa. Motorun kaç beygir olduğu önemli değildir... Mutlaka bir organizatör aptallığı da vardır.

Kemal_Uygur
11.Nisan.2012, 12:00
Binlerce hayvan var ortada... Belki de türkiyedeki tüm avcıların bir sezonda vurduklarından fazla hemde...
Bunun adı kıyımdır..!!

11.Nisan.2012, 12:16
vallahi içim sızladı bukadar vurulurmu be yazık

11.Nisan.2012, 17:48
yuh be arkadaş düğün aşımı yapcanız, yazıktır günahtır dicem ama bunların ALLAH dan korkusu yok....

11.Nisan.2012, 19:22
ispanyollar için normal.iş icabı tanıdıklarım içerisinde iyisi yoktu.gerçekten yazık.sanki iyi birşeymiş gibi poz veriyorlar.

11.Nisan.2012, 20:31
Bu avcılık değil.Bunlarda insan değil gibime geliyor.

veyselll
11.Nisan.2012, 21:01
bütün insanlar eşittir ama bazıları diğerlerinden daha eşittir....

ibrahim ozel
11.Nisan.2012, 23:46
Yorum çok ama yönetici olunca konuşamıyosun....

ismail aksu
12.Nisan.2012, 16:35
hiçmi eliniz titremedi beee o hayvanlardan daha beter olurlar inşallah

ibrahim ozel
12.Nisan.2012, 20:47
Bildiğim kadarıyla bu ülkelerde bu kuşlar aşırı bol ve tarım alanlarına çok fazla zarar vermektedirler. Bizim ülkemizde domuz ayı ve kurtların çiftçi ve dağlık kesimlerinde yaşayan vatandaşlarımıza verdiği zararlar gibi. Ama bizim vatanımızda yinede vicdan var bu zararlı hayvanlara bile avlanma miktarı ve süresi verilmiştir.

13.Nisan.2012, 05:20
bunlar belkide özel avlakta avlanmıştır arkadaşlar. hani nette felan bazen görüyoruz ya 5metre arayla duruyorlar ilerden kuşları salıyorlar :) onun gibi bişeydir ya yoksa böyle av yapmanın imkanı yok. saten yaptıklarıda av değildir

çetin ekren
13.Nisan.2012, 06:33
yapılan bu tür bir avı asla onaylamıyorum...
fakat atladoğımız bir konu var ki bizim ülkemizin avcılık konusunda çok çok geç kalınmış bir ayıbıdır bu...
adamlar üretip avlattırıyorlar...
bununla ilgili bir yazı okumuştum ve inanırmısınız ağzım açık kalmıştı...

Burhan KESKİN
16.Nisan.2012, 21:55
Türk avcısını katliamcı, babar, gören Avrupalı avcı mendaburları bu resmi sitelerinde yayınlayınca damarlarına bastık diye beni üyesi olduğum kendi sitelerinden attılar! engellediler olsun atsınlar ben onlara göstericem ama!! diğer üyesi olduğum yabancı avcı sitelerinde bana yaptıklarını bir bir yazdım şimdi o sitelerde onları kınıyor yaptıkları bu katliamdan dolayı görecek onlar!!

m.erdem yalcindag
17.Nisan.2012, 05:37
Degerli Arkadaslar,

Simdi olayi söyle irdelemek gerekir,almanyada tarlaya ekine zarar veren hayvan oldumu mutlaka vurularak temizlenmek

zorundadir nedeni ise tarladaki mahsule zarar geldiginde oradaki avci ve avcilar bu zararin tamamini degilde cogunu

ödemek zorundadir dolayiyisiyla bunun vicdan ve avcilikla alakasi yoktur.Yani zararliyi zarar vermeden tüketmek veya azaltmak

oradaki avcinin görevidir.Örnegin bunlar kus yani kücük av hayvan birde kizil geyik veya domuz oldugunu düsünün

adamin misirini iki gün icinde bertaraf ediyorlar,ciftci icin sorun yok nasil olsa avci zarari ödeyecek onun icin domuzlarla

problemli olan bölgelerde avcilar biribirlerine yardimci olurlar yani sürek ve bek avlari kacinilmazdir.Burada ise zannederim

Ispanya vurulan bunca kus var,düsünün bu kadar vurulmus ki daha ne kadar var.Cok olup zarar verdikleri icin temizleme

yapilmistir.Kisacasi olayin ic yüzü budur.Örnegin Türkiyede bu olmaz zaten avcilarimiz maasallah zipkin böyle bir seye zaten

imkan vermezler amma bence her avci her sene 1 veya iki tilki ,sansar,porsuk veya kara karga, saksagan vurmali ki populas

yonun degistigini hemen göreceklerdir.Kalin saglicakla.www.avci43.de

ibrahim ozel
17.Nisan.2012, 05:59
Geçmiş olsun Burhan abi onların sitesinden üye imiş vuran kişi seni o nedenle yasaklamışlar. Grazie Burhan :)

Osman KARATEPE
17.Nisan.2012, 11:59
Vurulan av sayısından önce o ülkedeki popülasyona bakmak lazım bizim vicdanımız fazladır bizler bunun gibi avlar yapmayız ama çekirge sürüsü gibi kuş varsa hem popülasyonun sağlığı hemde ekili alanların yararı için yapılabilir düşüncesindeyim...

Lepistes
17.Nisan.2012, 16:14
İspanyol değil mi, normaldir. Kızılderilileri de katledip yok olma noktasına getiren bu Latin barbarlarıdır.

Burhan KESKİN
17.Nisan.2012, 17:14
Geçmiş olsun Burhan abi onların sitesinden üye imiş vuran kişi seni o nedenle yasaklamışlar. Grazie Burhan :)

Komutan tartıştığım kişilerin bizler için yazdıklarını çevrim yapmak istemiyorum onların sitesi onların olsunhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif bizler Türk avcılar olarak onların yaptığı gibi barbar avcılık yapmayız! sende o siteden istifa et ayrılhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif bana barbar ve katliamcı Türkler diyen sitede bir dakika durmam ben zaten o siteyi delilleriyele birlikte avrupa havan hakları derneğine bir email yazıyla şikayet ettim gereken incelenip yapılacak !!! bakalım tarlasınamı giriyor bahçesinemi giriyor o kuşlar!! görecek onlar...bu kadar kuş vurmanın bedeli nasıl olacak

Burhan KESKİN
17.Nisan.2012, 17:39
Degerli Arkadaslar,

Simdi olayi söyle irdelemek gerekir,almanyada tarlaya ekine zarar veren hayvan oldumu mutlaka vurularak temizlenmek

zorundadir nedeni ise tarladaki mahsule zarar geldiginde oradaki avci ve avcilar bu zararin tamamini degilde cogunu

ödemek zorundadir dolayiyisiyla bunun vicdan ve avcilikla alakasi yoktur.Yani zararliyi zarar vermeden tüketmek veya azaltmak

oradaki avcinin görevidir.Örnegin bunlar kus yani kücük av hayvan birde kizil geyik veya domuz oldugunu düsünün

adamin misirini iki gün icinde bertaraf ediyorlar,ciftci icin sorun yok nasil olsa avci zarari ödeyecek onun icin domuzlarla

problemli olan bölgelerde avcilar biribirlerine yardimci olurlar yani sürek ve bek avlari kacinilmazdir.Burada ise zannederim

Ispanya vurulan bunca kus var,düsünün bu kadar vurulmus ki daha ne kadar var.Cok olup zarar verdikleri icin temizleme

yapilmistir.Kisacasi olayin ic yüzü budur.Örnegin Türkiyede bu olmaz zaten avcilarimiz maasallah zipkin böyle bir seye zaten

imkan vermezler amma bence her avci her sene 1 veya iki tilki ,sansar,porsuk veya kara karga, saksagan vurmali ki populas

yonun degistigini hemen göreceklerdir.Kalin saglicakla.www.avci43.de

Mustafa abi haklı olabilirsin ama bu kadar kuşta vurulmaz abi ben oktay bşçv. resimlerini o sitede paylaştım diye bizlere yapmadıkları hakaret kalmadı kendi vurdukları kuşları paylaşınca beni siteden attılar!! sen ne kadar güzel avlar yapmışsın bizlerle paylaşıyosun bizlerde taktir ediyoruz ama biz avrupada resim paylaştıkmı katliamcı babar oluyoruz avrupalı olamak bu ise ben olmuyorum abi kimse kimseye hakaret edemez bu avrupalı olmuş Türk olmuş farketmez!! eğer bu kuşlar tarlasına bahçesine zarar veriyorsa bunların kaçırmanın bir çok yolu var ben onların tarlarına zarar verdi diye bu kuşları vurduklarına inanmıyorum tamamen egoların tatmin etmişler! bu benim şahsi düşüncem hatam varsa af ola abi! sevgiler saygılar

ibrahim ozel
17.Nisan.2012, 18:03

Komutan tartıştığım kişilerin bizler için yazdıklarını çevrim yapmak istemiyorum onların sitesi onların olsunhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif bizler Türk avcılar olarak onların yaptığı gibi barbar avcılık yapmayız! sende o siteden istifa et ayrılhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif bana barbar ve katliamcı Türkler diyen sitede bir dakika durmam ben zaten o siteyi delilleriyele birlikte avrupa havan hakları derneğine bir email yazıyla şikayet ettim gereken incelenip yapılacak !!! bakalım tarlasınamı giriyor bahçesinemi giriyor o kuşlar!! görecek onlar...bu kadar kuş vurmanın bedeli nasıl olacak

Tamadır abim...