Orijinalini görmek için tıklayınız : SİTEMİZİ NE KADAR BEĞENİYORSUNUZ?? (Anket)
Burhan KESKİN
24.Nisan.2012, 08:40
Arkadaşlar Av sezonun kapalı olduğu şu zamanlarda Sitemizin gidişatınından menunmuyuz değilmiyiz diye bir anket düzenlemeği düşündüm yukarıda yazılı olan notlardan birisini işaretleyerek katkıda bulunmanızı istiyorum! bu anket sitemizdeki aktevitelerin düzenli olarak işlemesi ve yenilikleri beraberinde getireceğine inanıyorum ben şimdiden ankete katılan katılmayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. hayırlı olsun!!
ibrahim uysal
24.Nisan.2012, 08:48
Şu anda Türkiye'mizdeki avcılık paylaşım sitelerinin içinde en aktifi diyebilirim Avkolik için...Günlük online sayısı ve paylaşımları üst düzeyde...Dostluk,arkadaşlık mükemmel...Sadece portal görünümü olarak biraz daha canlı olmalı sanırım...
Yönetimi olsun,üyeleri olsun siteye bağlı ve aile olarak görüyor...Bunun hep böyle olması dileklerimle...Başarılarınız daim olsun....
imported_avkolik
24.Nisan.2012, 09:30
Şu anda Türkiye'mizdeki avcılık paylaşım sitelerinin içinde en aktifi diyebilirim Avkolik için...Günlük online sayısı ve paylaşımları üst düzeyde...Dostluk,arkadaşlık mükemmel...Sadece portal görünümü olarak biraz daha canlı olmalı sanırım...
Yönetimi olsun,üyeleri olsun siteye bağlı ve aile olarak görüyor...Bunun hep böyle olması dileklerimle...Başarılarınız daim olsun....
Abi senin gönlün güzel o dışa vurunca böyle oluyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
Recep DÖNMEZ
24.Nisan.2012, 11:25
Burhan Kardeşim!!!!Siteyi beğenmesek,benimsemesek burada olmayız değilmi....
Avkoliği daha iyilere,daha üst seviyelere getirebilmek en büyük dileğimiz ve çabamız....
Yıldıray İNCE
24.Nisan.2012, 14:31
Avkoliği daha iyilere,daha üst seviyelere getirebilmek en büyük dileğimiz ve çabamız....
Aynen sana katılıyorum Recep kardeşim.......
Sitenizin yeni üyesi olmama rağmen ben çok beğendim! yanlız bu kadar çok üyesi olan bir sitede ana sayfada sadece bir kaç kişinin dışında konu açan yok! bununda bende dahil olmak üzere resim yükleme esnasında kopyala yapıştır hatası yapıyoruz sonrada yapamadık diye vaz geçiyoruz çok karmaşık!! bu sebepten dolayı paylaşımlarda bulunamıyoruz bunun daha kolay yolları olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim!! selamlar
osmanturka
24.Nisan.2012, 21:11
Bende yeni üye sayılırım ama sezon kapalı olmasına rağmen yeteri kadar aktif bir site gerçekçi olmak gerekirse,bir webmaster olarak şunu söyleyebilirim artık türkiyede ve dünyada forum kültürü bitmek üzere bunun sebebi ise her önüne gelen bir site açabilecek kadar bu işin ayaklara düşmesi ve facebook,msn,tweteer vs gibi sosyal paylaşım siteleridir,sadece aynı hobiye gönül verenlerin buluştuğu forumlar zar zor ayakta durmaya çalışmaktadır,avcılık,kuş,köpek vs.. buna rağmen avkolik busiteye gönül veren kişilerin sayesinde aktif bir sitedir ana sayfada küçük bir chat bölümü olsa daha iyi olur diye düşünüyorum....
imported_avkolik
24.Nisan.2012, 22:52
Aynen sana katılıyorum Recep kardeşim.......
Recep abi, Yıldıray abi sağolun varolun...
imported_avkolik
24.Nisan.2012, 22:53
Sitenizin yeni üyesi olmama rağmen ben çok beğendim! yanlız bu kadar çok üyesi olan bir sitede ana sayfada sadece bir kaç kişinin dışında konu açan yok! bununda bende dahil olmak üzere resim yükleme esnasında kopyala yapıştır hatası yapıyoruz sonrada yapamadık diye vaz geçiyoruz çok karmaşık!! bu sebepten dolayı paylaşımlarda bulunamıyoruz bunun daha kolay yolları olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim!! selamlar
Ziyaattin kardeşim, hemşerim resim yükleme konusunda bir çalışma yapmamız gerekecek sanırım.Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz.Bir çaresine bakacağız...İlgin için teşekkürler...
imported_avkolik
24.Nisan.2012, 22:57
Bende yeni üye sayılırım ama sezon kapalı olmasına rağmen yeteri kadar aktif bir site gerçekçi olmak gerekirse,bir webmaster olarak şunu söyleyebilirim artık türkiyede ve dünyada forum kültürü bitmek üzere bunun sebebi ise her önüne gelen bir site açabilecek kadar bu işin ayaklara düşmesi ve facebook,msn,tweteer vs gibi sosyal paylaşım siteleridir,sadece aynı hobiye gönül verenlerin buluştuğu forumlar zar zor ayakta durmaya çalışmaktadır,avcılık,kuş,köpek vs.. buna rağmen avkolik busiteye gönül veren kişilerin sayesinde aktif bir sitedir ana sayfada küçük bir chat bölümü olsa daha iyi olur diye düşünüyorum....
Osman Bey ilginiz için teşekkürler... Dediklerinize katılıyorum.Her önüne gelenin site açabileceği bir dönem.Ama kalıcı olması önemli.Bu bağlamda yaklaşık 5 yıldır sitemizi ayakta tutmaya çalışıyoruz ve sağolsun üyelerimiz bizi hiç yalnız bırakmadılar.Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz...
Ana sayfada chat bölümünü daha önce denedik.Bu seferde forum kısmına yazan olmuyor ve forumumuz gariban kalıyor.
Bir wabmaster olarak demişsiniz.Sizin gibi işin içinde olan üyelerimizdende yapıcı yorumlar almak beni memnun ediyor açıkcası.Fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz.
Saygılar
çetin ekren
25.Nisan.2012, 07:45
eyvallah halil usta..bu sözlerin gurur verdi bize...
Ziyaattin kardeşim, hemşerim resim yükleme konusunda bir çalışma yapmamız gerekecek sanırım.Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz.Bir çaresine bakacağız...İlgin için teşekkürler...
Çetin bey İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim! inşallah en kısa sürede bu problemi çözersiniz!! selamlar saygılar
çetin ekren
25.Nisan.2012, 08:33
Ziyaattin bey inanın elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...forumlardaki zorluklar zaten bilinmekte..buna rağmen tüm sabrımızla yola devam diyoruz...
tabi sizin desteklerinizle...
Burak SEZER
25.Nisan.2012, 08:39
Herşey yolunda gidiyor...Sıkı dostluklar güzel paylaşımlar..Daha ne olsun..
Allah ağzımızın tadını bozmasın..
Çetin bey İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim! inşallah en kısa sürede bu problemi çözersiniz!! selamlar saygılar
Burhan KESKİN
25.Nisan.2012, 08:52
Değerli yorumlarınız için teşekkürler!!
Avcılıkla ilgili her türlü görüş alışverişinde bulunabiliyorum. Bu sitede kavga, çekişme yok. Avcı arkadaşların paylaşımları bol, severek seyrediyorum. Çok güzel bir av sitesi.
Osman KARATEPE
25.Nisan.2012, 15:14
Sitemizin güzelliği üyelerinden belli ,bizler burayı bir aile ortamı bildik saygıyı sevgiyi eksik etmedik siz değerli üyelerimiz sayesinde de daha iyiye doğru gidiyoruz ve gideceğiz...
Birbirine saygı ve sevgi bağları ile hitap edebilen, aynı dürtüye gönül vermiş, başkasının derdini kendi derdi kabul eden, paylaşımlarında avın sayısından çok avcılar arası dostluğu, birlikteliği öne çıkaran üyelerin olduğu bir forum asla kötü olamaz. Umarım avcı forumlarında (hepsinde) aynı anlayış her zaman devam eder.
Üye olduğum forumlarda hep güzelliklerle karşılaşmak, güzel insanlar tanımak harika bir duygu.
Hepinizi saygı ile selamlıyorum.
RAST GELE
imported_avkolik
25.Nisan.2012, 23:23
Herşey yolunda gidiyor...Sıkı dostluklar güzel paylaşımlar..Daha ne olsun..
Allah ağzımızın tadını bozmasın..
Burak kardeşim eyvallah.Elbirliği ile daha güzel olacak inşallah...
imported_avkolik
25.Nisan.2012, 23:23
Birbirine saygı ve sevgi bağları ile hitap edebilen, aynı dürtüye gönül vermiş, başkasının derdini kendi derdi kabul eden, paylaşımlarında avın sayısından çok avcılar arası dostluğu, birlikteliği öne çıkaran üyelerin olduğu bir forum asla kötü olamaz. Umarım avcı forumlarında (hepsinde) aynı anlayış her zaman devam eder.
Üye olduğum forumlarda hep güzelliklerle karşılaşmak, güzel insanlar tanımak harika bir duygu.
Hepinizi saygı ile selamlıyorum.
RAST GELE
Tolga Bey çok teşekkürler.İnşallah bozulmadan daha güzele, daha iyiye ...
Oktay AKÇAKMAK
26.Nisan.2012, 18:46
candır benim gardaşlarım can....yahu bende resim atamıyorumda allahtan burhan kemal ve ibo var....yoksa bi numaramız yok vallaaa.arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorda şu portal biraz daha zenginleşse daha iyi olur derim naçizaneee...herkese selam
Burhan KESKİN
26.Nisan.2012, 20:21
candır benim gardaşlarım can....yahu bende resim atamıyorumda allahtan burhan kemal ve ibo var....yoksa bi numaramız yok vallaaa.arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorda şu portal biraz daha zenginleşse daha iyi olur derim naçizaneee...herkese selam
Oktay komutanım sende bizim canımızsın ciğerimizsin, İnşallah bu resim yükleme işine bir çözüm bulacaz muhakak!!http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Burhan KESKİN
28.Nisan.2012, 12:58
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gifYaw 28 kişimi var sitemizi beğenen yokmu başka beğenen kapatalımmı yoksa siteyihttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Burhan KESKİN
30.Nisan.2012, 20:40
Ankete devam edelim arkadaşlar bizlerde sizler sayesinde yönetim olarak kendimizi sınayalım!!! başarılımıyız? değilmiyiz?
Burhan KESKİN
02.Mayıs.2012, 07:00
güncel!!!
Ben hiç beğenmiyorum.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/102.gifMillet bir ok atımı mesafeye meraya çıkıyor.ben akşam eve zor gidiyorum.herkezde safkan köpekler var fotoları gönderiyor.bol bol av fotoları bazen karpuz gibi yarılacam zannediyorum kıskanç biride değilim ama hesabını yap işte burhan abi.Bakma kardeşim diycen ama olmuyor işte alışkanlık yaptı bi kere avkolik.
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2012, 12:57
Ben hiç beğenmiyorum.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/102.gifMillet bir ok atımı mesafeye meraya çıkıyor.ben akşam eve zor gidiyorum.herkezde safkan köpekler var fotoları gönderiyor.bol bol av fotoları bazen karpuz gibi yarılacam zannediyorum kıskanç biride değilim ama hesabını yap işte burhan abi.Bakma kardeşim diycen ama olmuyor işte alışkanlık yaptı bi kere avkolik.
Valla bende ilk bu siteye girdiğimde karamsardım neyle karşılaşıcaz neler yaşıyacağız diye! ama sonradan baktımki sizler gibi dostlarım arkadaşlarım bir de Ailem oldu!! Ama sana sadece şunu net olarak söylüyorum kardeşim ''Av bahane ama dostluklar burada şahane'' http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
hoşunuza gitmeyen bir şeyler olursa mutlaka haberimiz olsun!! şimdilik hoşçakalın ama hep avkolikte kalın
Hüseyin ORHAN
04.Mayıs.2012, 16:42
beyenmemek ne mümkün bu site olmasa ben nerden bileyim her şehir de bir abim bir kardaşim var kapasını çalacak
çok şükür şu anda her şehirde kapısını çalacak bir çayını içecek abilerim kardeşlerim var
imported_avkolik
15.Mayıs.2012, 02:01
Arkadaşlar oylama devam ediyor, lütfen görüş bildirin..
Ayrıca zayıf diyen arkadaşlarda keşke yolunda gitmeyen yanlış yaptığımız nedir anlatmaya çalışsalardı.Belki düzeltme şansımız olurdu...
Burhan KESKİN
15.Mayıs.2012, 20:41
Ayrıca zayıf diyen arkadaşlarda keşke yolunda gitmeyen yanlış yaptığımız nedir anlatmaya çalışsalardı.Belki düzeltme şansımız olurdu...
Ali kardeşim bende zayıf ve ortaları görünce nerede yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum! fakat oylama devam ediyor! üyelerimiz belki sıkıntılarını portala yazmaya çekiniyor olabilirler!! bazende kısa mesaj ile yazmaya çalışıyorlar!! acaba portalda küçük bir yere Şikayet kutusumu koysak diyorum! böylelikle üyelerimizin şikayetlerini portalda değilde çözüme kavuşması açısından sadece bizler kutudan takip etsek diyorum?
imported_avkolik
16.Mayıs.2012, 00:27
Ali kardeşim bende zayıf ve ortaları görünce nerede yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum! fakat oylama devam ediyor! üyelerimiz belki sıkıntılarını portala yazmaya çekiniyor olabilirler!! bazende kısa mesaj ile yazmaya çalışıyorlar!! acaba portalda küçük bir yere Şikayet kutusumu koysak diyorum! böylelikle üyelerimizin şikayetlerini portalda değilde çözüme kavuşması açısından sadece bizler kutudan takip etsek diyorum?
Mantıklı tabiki abi... Buraya yazmayan veya yazamayan olursa
http://www.avkolik.net/index.php?pid=5
linkine tıklayıp buradan direk bize yazabilirler...
Burhan KESKİN
16.Mayıs.2012, 07:34
Mantıklı tabiki abi... Buraya yazmayan veya yazamayan olursa
http://www.avkolik.net/index.php?pid=5
linkine tıklayıp buradan direk bize yazabilirler...
Ali bu yazdıkları şikayet mesajı sadece senmi görebiliyorsun? şikayeti olan üyeye ivedi bir şekilde dönüş yapılabilmesi açısından portalda ilgi çekici bir şey olamsı lazım bu linki üyeler göremeyebilirler!!!
Sitenizi çok beğendim burada avcılık adına çok güzel bilgiler ve keyifli paylaşımlar var!! tüm yönetime ve avkolik üyelerine teşekkürler
Burhan KESKİN
01.Haziran.2012, 07:38
Anket güzel gidiyor'da 2 üyemiz zayıf vermiş acaba nedenhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif buraya şikayet ve önerilerini yazarlarsa konuya muhatab olabiliriz ilginiz için teşekkürler arkadaşlar!
sitemiz çıo iyi abilerimiz on numara çok güzel herkesin ellerine saglık bu güzel insanların burda oldugu için
Burhan KESKİN
01.Haziran.2012, 12:14
Beğendiğiniz için teşekkürler kadri kardeşim! bu arada özel mesaj bölümün çok dolu fişeklerin ile ilgili son mesajı atamadım biraz eski mesajlardan silersen yardımcı olmaya çalışırım kardeşim sevgiler saygılar!
Sitenizin birde temasını değiştirseniz biraz av ve doğa renkleri alsa daha iyi olur diyorum ben saatlece klavye başında durunca biraz göz kamaştırıyorhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Burhan KESKİN
19.Temmuz.2012, 20:57
Sitenizin birde temasını değiştirseniz biraz av ve doğa renkleri alsa daha iyi olur diyorum ben saatlece klavye başında durunca biraz göz kamaştırıyorhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Ziyaattin inşallah oda olacak bununla igili Admin arkadaşımız bir çalışma yapıyor!
Burhan KESKİN
27.Temmuz.2012, 08:43
Admin anketi kontrol ediyormusun? 2 zayıf 1 geçer 7 orta not var acaba nedenhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif Bir üyemizin bile memnuniyetsizliği bizim için önemlidir değerlendirmeye almak gerekir!
ANKET 1 OCAK 2013'TE SONA ERECEKTİR
Arkadaşlar hiç çekinmeden sitemizle ilgili her türlü memnuniyetsizliği ve şikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz!!
sitemizdeki aile abi kardeş ortamı çok güzel keyif le herkesten yardım istiye bılıyoruz onlarda hiç kırmadan sabırla yardımcı oluyorlar avcıysa hasta demektir sitemize gelsin çare bu sitede herkese selamlar emeğinize sağlık saygılarımla
Cengiz KUTLU
15.Ağustos.2012, 08:08
Siteniz gerçekten çok güzel Arkadaşlık ve dostluk ortamı hat sahfada teşekkürler avkolik!!
dadak_e
15.Ağustos.2012, 10:01
bu sitenin birşeyini seviyorum herkes elinden gelen çaba ve desteği sağlıyor ve yeni dostlar ediniyor vede bu dostlukları pekiştirmek amacı ile ziyaretler düzenleniyor ne mutlu bizeki dostkolikteyiz
veysibor
15.Ağustos.2012, 10:08
Bende siteyi çok seviyorum.aktif olmaktan ziyade güncel olayları ve siz değerli üyelerin yorumlarını okumak hoşuma gidiyor.tabiki sitemizi bir yerlere getirmek ve hep bir daha iyisini yapmak içinde burdayız.elimizi taşın altına koyup biz de burdayız diyorum.zamanla daha iyi şeylerin olacağına da inancım tamdır.herkezin eline , yüreğine sağlık.
fatih tutkun
15.Ağustos.2012, 18:37
Merhaba ,
İmza bölümüne yazılan telefonlara kimse çıkmıyor.Bir çok kişiyi tanışma amaçlı aradım ama sadece Bülent UZUN ve İbrahim Özel üstadlarım telime cevap verdiler.Telefonların tekrar güncellenmesini ve telefonlara bakılacak saat aralıklarınında yazılması uygun olur diye düşünüyorum.Eğer telefonlarınız uzun süreli arşiv tutuyorsa telimi vereyim kontrol edin (1 ay öncesi).En az 8 kişiyi aradım ama telefonlar çaldığı halde kimse telefonuma çıkmadı.O kadar üzülmüştüm ki bu duruma,son olarak gemlikte oturduğunu öğrendiğim İbrahim ÖZEL üstadım telimi açmasaydı kaydımı silmeyi düşünüyordum.kendisiyle uzun uzun muhabbet ettik kedisine çok çok teşekkür ederim 40 yıllık dostu aramış gibi davrandı.sonradan ayrılmaktan vaz geçtim.Birde gittiğim ve o bölgede AVKOLİK dostlarından olduğunu bildiğim bir kaç arkadaşada imzalı kağıt bıraktım telefonumun yazılı olduğuve sonradan uğradığımda da aldıklarını öğrendiğim AVKOLİK dostlarımda bana kimse dönmedi.Ankete zayıf olarak oy verenlerden birisi benim.Saygılarımla
Burhan KESKİN
15.Ağustos.2012, 19:59
Merhaba ,
İmza bölümüne yazılan telefonlara kimse çıkmıyor.Bir çok kişiyi tanışma amaçlı aradım ama sadece Bülent UZUN ve İbrahim Özel üstadlarım telime cevap verdiler.Telefonların tekrar güncellenmesini ve telefonlara bakılacak saat aralıklarınında yazılması uygun olur diye düşünüyorum.Eğer telefonlarınız uzun süreli arşiv tutuyorsa telimi vereyim kontrol edin (1 ay öncesi).En az 8 kişiyi aradım ama telefonlar çaldığı halde kimse telefonuma çıkmadı.O kadar üzülmüştüm ki bu duruma,son olarak gemlikte oturduğunu öğrendiğim İbrahim ÖZEL üstadım telimi açmasaydı kaydımı silmeyi düşünüyordum.kendisiyle uzun uzun muhabbet ettik kedisine çok çok teşekkür ederim 40 yıllık dostu aramış gibi davrandı.sonradan ayrılmaktan vaz geçtim.Birde gittiğim ve o bölgede AVKOLİK dostlarından olduğunu bildiğim bir kaç arkadaşada imzalı kağıt bıraktım telefonumun yazılı olduğuve sonradan uğradığımda da aldıklarını öğrendiğim AVKOLİK dostlarımda bana kimse dönmedi.Ankete zayıf olarak oy verenlerden birisi benim.Saygılarımla
Fatih kardeşim Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın telefonları imzada mevcuttur Admin ve kırmızı yazılı yöneticilerimize ulaşamayabilirsin ama bizler genel sorumluların ve moderatörlerimizin telefonları 24 saat açıktır kimi aradıysanız mutlaka size dönüş yaparlar! siz telefon numaranızı verin kontrol edelim eğer aradığınız kişilerinde isimlerini yazarsanız onlarda bir kontrol etsin! bu kadar kişi aramanıza rağmen size dönüş yapılmaması bizim açımızdan üzücü bir olay!! muhakkak birimizin cevap vermesi gerekli! çok enteresan! yinede sizin memnuniyetsizliğiniz bizim için önemli hatamız varsa özür dileriz! selamlar saygılar
fatih tutkun
16.Ağustos.2012, 05:13
Merhaba ,
Fatih kardeşim Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın telefonları imzada mevcuttur Admin ve kırmızı yazılı yöneticilerimize ulaşamayabilirsin ama bizler genel sorumluların ve moderatörlerimizin telefonları 24 saat açıktır kimi aradıysanız mutlaka size dönüş yaparlar! siz telefon numaranızı verin kontrol edelim eğer aradığınız kişilerinde isimlerini yazarsanız onlarda bir kontrol etsin! bu kadar kişi aramanıza rağmen size dönüş yapılmaması bizim açımızdan üzücü bir olay!! muhakkak birimizin cevap vermesi gerekli! çok enteresan! yinede sizin memnuniyetsizliğiniz bizim için önemli hatamız varsa özür dileriz! selamlar saygılar
Merhaba Üstadım,
Yanlış anlamayın ama sizi bir gün içerisinde tam 3 sefer aradım. 05334616754 telefonu son cevap yok sesini duyana kadar çaldırdım.Kesin daha önemli bir işi vardır dedim. Sonra döner dedim Sizde dönmediniz üstadım. Burhan üstadım özür dilenecek bir durum yok herkesin kendi özeline gelen telefona cevap vermeme lüksüne sahiptir.Sizi aradığım zaman aşırı derece sıkışmıştım çok acil bir bilgiye ihtiyacım vardı.. menmuniyetsizlik değilde biraz üzüldüm.Lafı fazla uzatmak istemiyorum hepinizden Allah razı olsun... bilmediğim veya burada öğrendiğim veya öğreneceğim çok şey var.
imported_avkolik
16.Ağustos.2012, 13:33
Merhaba Üstadım,
Yanlış anlamayın ama sizi bir gün içerisinde tam sefer aradım. 05334616754 telefonu son cevap yok sesini duyana kadar çaldırdım.Kesin daha önemli bir işi vardır dedim. Sonra döner dedim Sizde dönmediniz üstadım. Burhan üstadım özür dilenecek bir durum yok herkesin kendi özeline gelen telefona cevap vermeme lüksüne sahiptir.Sizi aradığım zaman aşırı derece sıkışmıştım çok acil bir bilgiye ihtiyacım vardı.. menmuniyetsizlik değilde biraz üzüldüm.Lafı fazla uzatmak istemiyorum hepinizden Allah razı olsun... bilmediğim veya burada öğrendiğim veya öğreneceğim çok şey var.
Fatih kardeşim ne kadar memnun oldum bilemezsin kardeşim...İçtenlikle ve içinden ne geçiyorsa aynen yazmışsın. Profilimize yazdığımız telefonlar doğru kardeşim. Benim sürekli kullandığım hattım. Fakat yaz günü olması hasebiyle köydeki anamızı babamızı ve yurt dışından gelen akrabaları yalnız bırakmamak için köye gidiyoruz.Haliyle telefonlar çekmiyor. Bazen işten çıkınca nöbetten uyku bölünmesin diye sessize alıp yatıyoruz uykuya. Yani kimimiz gece nöbet tutuyor sabah dinleniyor..Sanırım anlatabildim. Herşey için teşekkürler kardeşim... Selamlar
ibrahim ozel
16.Ağustos.2012, 14:06
Fatih hala gelmedin gemliğe bak sözleştik sadıç bekliyom ona göre. İnan telefonlar yoruyor bazen. geçen saat 3:30-4:00 arası telefon geldi sahur yapmışım yatmışım düşün telefondaki ses ustam köpeğim topallıyo arka sağ bacağında bişi var napayım sen söyle ne dersin yaşıda 45 miş. Öylemi öyle kapadım telefonu 2 ay açmayacam yeter yav dedirttikleri oluyor ben özelden numaramı veririm sana beni ara ben yardımcı olurum paşam.
formu gezerken bu konuya rastladım usta güzel bir anket yapmış tebrikler..Valla iki site birleştikten sonra daha güzel oldu ben oy kullanmamıştım iyi oldu kullandım düşüncemizde bu yönde...
gsahiner
30.Ekim.2013, 06:25
formu gezerken bu konuya rastladım usta güzel bir anket yapmış tebrikler..Valla iki site birleştikten sonra daha güzel oldu ben oy kullanmamıştım iyi oldu kullandım düşüncemizde bu yönde...
Teşekkürler Ayhan bey Sitemiz dostluğun kardeşliğin yardım ve dayanışmanın eksik olmadığı ve daim olan aile ortamının hiç bozulmadığı bir sitedir birleşerek bunu bir kat daha güçlendirdik iyi dilekleriniz için sağolun
Bence site gayet iyi ve çok daha iyi olacağına inanıyorum.Bu ilerlemeyi bozacak hareketlerden uzak durdukça yön hep yukarı olacaktır.Emeği geçenlere daha fazla kuvvet diliyorum.Kolay gelsin,rastgele.
Burhan KESKİN
30.Ekim.2013, 06:34
Ayhan iyi oldu bu anketi güncellediğin teşekkürler.. bizde bir kaç cümle tazeleyelim Siteleri birleşmesiyle daha güçlü kaynaşmaların tavan yaptığı bir site haline gedi inşallah ileriye dönük olarak avcılığın südürebilir yaşam tarzı olduğunu bu site sayesinde yaşarız.. Tüm site yöneticilerine birleşmeden dolayı teşekkür ederiz...
Yıldıray İNCE
30.Ekim.2013, 13:05
Ayhan iyi oldu bu anketi güncellediğin teşekkürler.. bizde bir kaç cümle tazeleyelim Siteleri birleşmesiyle daha güçlü kaynaşmaların tavan yaptığı bir site haline gedi inşallah ileriye dönük olarak avcılığın südürebilir yaşam tarzı olduğunu bu site sayesinde yaşarız.. Tüm site yöneticilerine birleşmeden dolayı teşekkür ederiz...
Sana katılıyorum Usta........
yucelmert
30.Ekim.2013, 15:52
herkesin az yada çok emeğine sağlık diyorum, sonuçta bir çoğumuz için zaman önemli bu az vaktimizde bile zaman ayırmak siz değerli dostlarla birlikte olmak keyif veriyor doğrusu... herkese keyifli paylaşımlar dilerim...
NOT : tüm üyelerimizden az yada çok resimlerini paylaşmlarını birkez daha şahsım adına rica ediyorum, inanın bu hatıralar paylaştıkça daha güzel daha anlamlı olacaklardır, selamlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.