Orijinalini görmek için tıklayınız : BU SİTENİN GÜZELLİĞİ(Ertuğrul Kısa)
Siteye üye olalı daha 6 ay oldu.Diyordumki kendi kendime sezon biter burada muhabbette azalır amma gelgörki bütün muhabbet aynen devam ediyor hiç görmediğim insanlarla sanki senelerce tanışıyormuşum gibi samimi içten sohbetler ediyorum.Hiç yüz yüze görüşmedim ama Bülent Uzunla defalarca telde konuştum her defasında 20 yıllık arkadaşım gibi birbirimizi karşılıyoruz telefonda.Siteyle ilgili sorunlarımı hiç düşünmeden Burhan abime özelden soruyorum sanki mahallemdeki bir abi gibi samimi cevaplar alıyorum.
Öte yandan İbrahim dayının oğlu Sercanın teskere haberini bekliyorum hiç tanımadığım halde kendimi Sercan için dua ederken buluyorum haberleri seyrederken.
Herşeyden Öte Bu siteyi bu güzel insanları tanımayı nasip ettiği için Allaha şükür ediyorum
Burhan KESKİN
10.Mayıs.2012, 22:33
Yaw güzel kardeşim senin uykun yokmu yatsana sen saat kaç oldu http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif yatamıyorsun dimiiii? bir kere bağlandın avkoliğe acaba neler var, bu gün ne oldu, kimlerle tanışıcam gibi şeyler kafanı meşgul ediyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif hakikaten çok güzel bir Aileyiz acısıyla tatlısıyla her şeyimizi paylaşıyoruz burda, bazen hanımla evde kavga ediyoruzhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif aman sen sakın etme kardeşim kavga!! kendimi atıyorum siteye!! unutup gidiyorum her şeyi!! neyse kardeşim benim uykum geldi daha fazla uzatmayayım hep böyle olalım avkolikte kalalım http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif bizi izlemeye devam edinhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif sevgiler saygılar kardeşim'' Cumanız mübarek olsun!!!''hayırlı geceler
Haklısınız Ertuğrul bey burada çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar var her şeyi buradan öğreniyoruz her şeyden önemlisi bir aile ortamında yaşıyoruz! bu güzel paylaşım için teşekkürler!
çetin ekren
12.Mayıs.2012, 12:43
vallahi duygulandırdın bizi Ertuğrul kardeşim...
bu sitenin 2 adı var birincisi Avkolik diğeri dostkolik...
yıllardır bu sitede acı,tatlı günlerimiz oldu...
kah güldük,kah üzüldük...
kah bizden küsenler oldu,kah arkamızdan küfredenler oldu...
ama biz bu sitedeki her üyemizi dost bildik,ona göre davrandık...
duyguların için çok teşekkür ederiz...sağol,varol....
Eyvallah Ertuğrul abi biz herkesi kendimiz gibi görüp herkesle dostluk içinde olmayı seven insanlarız bende burda konuştuğumuz herkesle Avkolik sayesinde tanıştım herkesle çok iyi dostluklar kurduk inşallah bu dostluklarımız ve arkadaşlıklarımız baki kalır .....
ibrahim ozel
13.Mayıs.2012, 10:57
Birgün yine ara vermeden gidip gelmem gereken 2200 km yol var. Yola çıktım akşama kadar işimi hallettim ve dönüyorum. Bu arada yemek yenen bi yerne internet varmış bende yorgun ve uykusuz olduğumu yazdım. Telefonum çaldı yolda tanımadığım bir numara. Ben şuranın avcılar kulübündenim. Abi buyur nasıl yardımcı olurum. Kardeşşş şu arkadaş beni aradı uykusuzmuşsun ama huyunmuş eşin olmadan kimsenin evinde kalmazmışsın. Kulübün bir tarafını boşlattık yatak serdik sana, hazır burda mutlaka dinlen kaza bela olmasın. Varmı böyle şeyler bakın sadece avkolik üyesi tanımam etmem konuşmuşluğum yok. İfade şöyle ''biz aynı ailenin evlatlarıyız kardeşiz kardeşimizi zor durumda bırakmayız'' ancak sabah mesaide olmam gerektiğinden uğrayamadım ama halen o abimle görüştüğümde ellerinden öpmeyi ihmal etmemeye kararlıyım. Burası gerçekten tek kelimeyle bi dostkolik ailesi....
Recep DÖNMEZ
15.Mayıs.2012, 07:57
Yapılan tüm yorumlara aynen katıldığımı belirtmek isterim.
Avkolik insanda bağımlılık yapıyor,
Bir kere bağlananın kurtulma imkanı çok zor...
Bu bağımlılıktan kurtulanlarda zaten özde değil sözde
bağımlı olanlardır.
Bize özde bağımlı olanlar lazım Gardaşım,
Tüm site üyelerine ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunarım....
Hüseyin ORHAN
15.Mayıs.2012, 08:31
Birgün yine ara vermeden gidip gelmem gereken 2200 km yol var. Yola çıktım akşama kadar işimi hallettim ve dönüyorum. Bu arada yemek yenen bi yerne internet varmış bende yorgun ve uykusuz olduğumu yazdım. Telefonum çaldı yolda tanımadığım bir numara. Ben şuranın avcılar kulübündenim. Abi buyur nasıl yardımcı olurum. Kardeşşş şu arkadaş beni aradı uykusuzmuşsun ama huyunmuş eşin olmadan kimsenin evinde kalmazmışsın. Kulübün bir tarafını boşlattık yatak serdik sana, hazır burda mutlaka dinlen kaza bela olmasın. Varmı böyle şeyler bakın sadece avkolik üyesi tanımam etmem konuşmuşluğum yok. İfade şöyle ''biz aynı ailenin evlatlarıyız kardeşiz kardeşimizi zor durumda bırakmayız'' ancak sabah mesaide olmam gerektiğinden uğrayamadım ama halen o abimle görüştüğümde ellerinden öpmeyi ihmal etmemeye kararlıyım. Burası gerçekten tek kelimeyle bi dostkolik ailesi....
bu siteden daha ne istiyebiliriz ki en samimi dostluk işte burda
teşekkürler avkolik
Osman KARATEPE
15.Mayıs.2012, 11:05
Eyvallah kardeşim eksik olma...biz ne dostluklar kurduk bu site sayesinde hala arayıp soruyoruz birbirimizi abilerimiz kardeşlerimiz oldu...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.