Orijinalini görmek için tıklayınız : BLASER YARI OTOMATİK AV TÜFEĞİ NASIL?
Murat Unutmaz
31.Mayıs.2012, 09:51
Arkadaşlar herkese selam. Blaser marka combo (slug namlu ile birlikte) yarı otomatik tüfeği almak istiyorum. Aramızda avbayii arkadaşlarda var tüfeğin fiyatı slug namlu ile birlikte 850 TL tüfeği tavsiye edermisiniz, tüfek hakkında bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim. Tüfek Konya Üzümlüde koç silah sanayii tarafından üretiliyormuş. Saygılarımla
osmanturka
31.Mayıs.2012, 12:09
Benim için,hiçbir artısı olmayan tüfektir ve pahalıdır birazdaha bütçeyi yükselterek+100 tl gibi çok kaliteli tüfekler var onlara sahip olabilirsiniz.hiç bulaşmayın derim.
Murat Unutmaz
31.Mayıs.2012, 12:13
yorumunuz için teşekkür ederim osman bey, 100 TL fazlasına daha kaliteli tüfek alabilirsiniz demişsiniz, combo çift namlu (slug ve 71 cm namlu) olarak önereceğiniz bir marka model varmı. Teşekkürler
osmanturka
31.Mayıs.2012, 12:19
Murat bey +100 tl dediğim tüfekler combo modeller değil bunu söylemek isterim,ancak kaliteli bir tüfek almak istiyorsanız ve 1 defa almak istiyorsanız 1000 tl ve üzerini gözden çıkarmanız gerekmektedir,ben şahsen 850 tl verip beni yarı yolda bırakacak tüfek almak yerine 1000-1200 tl verip 1 defa tüfek almayı tercih ederim size söylemek istediği buydu.yerli yarı otolarda benim 3 favori markam vardır,bu markalar kesinlikle sizi yarı yolda bırakmaz.
1-Hatsan
2-Armsan
3-Ata Arms
Murat Unutmaz
31.Mayıs.2012, 12:22
Osman kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Saygılar
osmanturka
31.Mayıs.2012, 12:24
Ben teşekkür ederim Murat bey size biraz olsun yardımcı olmuşsak ne mutlu bize kolay gelsin.
Burhan KESKİN
31.Mayıs.2012, 13:16
Marka : BLASER
Kalibre : 12
Namlu : 71 cm - 51 cm
FişekYatağı : 12 / 76 mm 3" Magnum
Gövde : Parlak Siyah Lazer İşlemeli
Dipçik & El Kundağı : Özel İşlenmiş Masif Ceviz
Şok : 71 cm Namlu 3 adet MC. 51 cm Delme 4180 Slug
FişekKapasitesi : 4+1
Ağırlık : 3.1 Kg
Diğer : Kullanma Klavuzu mevcut.2 yıl garantilidir.Düşük gramajlı fişeklerle dahi sorunsuz çalışmaktadır.Blaser Yarı Otomatik AvTüfekleri
Fiyatı 650 tl.
Tüfek hakkında hiç yorum yapılmamış.
http://www.bidepo.com/images/blaseruzun.jpg
Murat Unutmaz
31.Mayıs.2012, 13:53
Burhan bey paylaşımınız için teşekkürler. Bu bilgilere bende ulaştım fakat tüfek hakkında hiç yorum olmadığı için buraya yazdım kullanan yada tavsiye eden olurmu tüfek iyimidir diye. Teşekkürler
Murat Unutmaz
31.Mayıs.2012, 13:58
Ayrıca bu Blaser modelin combo olanı var (çift namlu) burhan bey slug namlu ile birlikte fiyatı 850 TL. fakat dediğim gibi kullanan bilen varmı tavsiyelere göre bu tüfeği almak istiyorum. Teşekkürler
emrahsakarya
03.Temmuz.2014, 15:01
blaser 7+1 yarı otomatik, alalı daha 1 ay oldu ama çok pişman oldum tüfek devamlı takılıyor 2 atış yapıyor 3. fişeği ağıza almıyor bazen tek atış yapıyor 2.yi sürmüyor namluya 1 sefer garantiye yolladım geldi 3 sefer tam doldurup seri atış yaptım sıkıntı yok sonra yine aynı sıkıntı gidin başka marka alın ama bu tüfeği almayın derim....
Burhan KESKİN
04.Temmuz.2014, 08:44
blaser 7+1 yarı otomatik, alalı daha 1 ay oldu ama çok pişman oldum tüfek devamlı takılıyor 2 atış yapıyor 3. fişeği ağıza almıyor bazen tek atış yapıyor 2.yi sürmüyor namluya 1 sefer garantiye yolladım geldi 3 sefer tam doldurup seri atış yaptım sıkıntı yok sonra yine aynı sıkıntı gidin başka marka alın ama bu tüfeği almayın derim....
Emrah kardeşim yerli yapım bazı otomatikler 28 gr altında fişek atmıyor kaç gr attınız bilmiyorum ama 28 gr altında atılan fişekler sıkışıyor gaz basıncı yeterli gelmiyor tüfeğiniz kinetik olsa bu sorun olmaz
cengiz
03.Ağustos.2015, 18:35
selam arkadaş lar bende bu tüfekten almayı düşünüyorum ama nasıl olduğunu hiç bilmiyorum ud çok kararsiz kaldım blaser xc7. otomatik fazla da anlamam paramin boşa gitmesini istemiyorum bana yardımcı olursaniz çok sevinirim en kısa zamanda cevap atmani zi bekliyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.