PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TEK KIRMA AV TÜFEĞİ TAVSİYELERİNİZ

02.Haziran.2012, 17:20
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif

sukru sunar
02.Haziran.2012, 17:41
bence yerli firma huğlu alsanız olur gerçi tek kırma da marka ne kadar önemli bilmiyorum ben olsaydım markaya pek takılmazdım galiba..

02.Haziran.2012, 18:32
wizard arms ın tek kırmaları da av sahalarında epey iddalı yakın zamanda paylaşımlarda bulunacağım bu konudada

osmanturka
02.Haziran.2012, 19:49
Tek kırma dahi olsa markaya önem verilmeli bende +50-100 tl verilip marka alınmalı ne kadar fark eder söyleyeyim,zamanla ilk vereceği sorun kapsül patlatmama ve akabininde iğne kırmadır,daha sonra boş fişeği çıkarmama ve atınca açılma sorunları sık görünen sorunlardır bence tek kırma dahi olsa marka alın.
Benim Önerim sorarsanız Huğlu derim.

03.Haziran.2012, 17:04
yanıtlarınız için tşkr ederim

03.Haziran.2012, 17:30
arthemislerde bi bak istersen

http://www.arthemisshotguns.com/files/A142_1.jpg

ibrahim ozel
03.Haziran.2012, 17:48
Ahmet bence çok erken daha sana göre tehlikeli bi oyuncak olur sanırım önce 3 yıl sonra bu tür konuları sor.

ilyas ak
01.Mart.2013, 00:58
Merhaba avcı dostlar
Ben delta nın mavzer tipinde tek kırma av tüfeği var bu tüfeği almayı düsünüyorum daha önce bu konu konusuldumu bılmıyorum sayfada arattırdım ama bulamadım .Bu tüfeği kullanan varmı nasıldır acaba yardımcı olurmusunuz.

Yıldıray İNCE
01.Mart.2013, 07:54
Ahmet bence çok erken daha sana göre tehlikeli bi oyuncak olur sanırım önce 3 yıl sonra bu tür konuları sor.
Evet Ahmet kardeşim bende İbrahim komutana katılıyorum.......

01.Mart.2013, 09:50
Bir şey söyleyeceğim Ahmet ama darılmaca gücenmece yok. Tamam ava gitmeyi çok isteyebilirsin, avı da çok sevebilirsin.Tüfek tavsiyesi istiyorsun, ağabeylerin sana tavsiyelerde bulunmuş; ama senin yaşın 13. Ben yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum. Avcılığın aşamaları vardır. Önce sapanla başlarsın, sonra torbacılıkla devam edersin. Sonunda da tüfekle ava gitmeye başlarsın. Atıcılık sporu için bile başlangıç yaşı 14'tür. Ben acele ettiğini düşünüyorum.Sen bana şimdi bana kızıyor olabilirsin ama ileride bana hak vereceksin. Bence sen biraz daha sabret. Elbet bir gün sen de eli tüfekli ve hatta köpekli bir avcı olacaksın... Öptüm gözlerinden...