PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Face MSN ve hotmail'im patlatıldı !!!

Osman KARATEPE
06.Haziran.2012, 08:12
Arkadaşlar kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından face msn hotmail ne varsa patlatıldı hotmail gelen kutusundaki yüzlerce mailim temizlenmiş hiçbirşey bırakmamışlar benim adıma sizlere gelen mail ve face istek ve mesajlarını sakın ola açmayın ve bana bi zahmet haber verin...
OSMAN KARATEPE

kenan mert
06.Haziran.2012, 08:21
osman abi facene hemen giriliyorsa şifre değiştir veya güvenlik sorusunu ortaya koy o zaman giremez

Osman KARATEPE
06.Haziran.2012, 08:23
osman abi facene hemen giriliyorsa şifre değiştir veya güvenlik sorusunu ortaya koy o zaman giremez

Malesef Kenan ...

06.Haziran.2012, 11:10
osman büyük geçmiş olsun sana tavsiye bütün email ve face adreslerini kredi kartı tarzı cepten onaylı kullan benim facemi ele geçirecek kişi aynı anda cebimide eline geçirmiş olması gerekir inşallah bu sıkıntıyı atlatırsın

İBRAHİM AKKAYA
06.Haziran.2012, 12:15
Geçmiş olsun Osman Allah Başka Keder Vermesin.
Arkadaşlar Bıktım artık Şunu Kazandın Şundan Kurtul Falan Yazanları silmekten.
Onun İçin Dikkatli olun

06.Haziran.2012, 13:04
gecmiş olsun osman aman dikkat sanal ortamda önemli blgilerini paylaşma.....

Osman KARATEPE
06.Haziran.2012, 13:58
osman büyük geçmiş olsun sana tavsiye bütün email ve face adreslerini kredi kartı tarzı cepten onaylı kullan benim facemi ele geçirecek kişi aynı anda cebimide eline geçirmiş olması gerekir inşallah bu sıkıntıyı atlatırsın

Bülent çok haklısın ama hiç aklıma gelmemişti ki ...

Osman KARATEPE
06.Haziran.2012, 13:59
Geçmiş olsun Osman Allah Başka Keder Vermesin.
Arkadaşlar Bıktım artık Şunu Kazandın Şundan Kurtul Falan Yazanları silmekten.
Onun İçin Dikkatli olun

Sağol dayı herşeyin olduğu gibi face inde bokunu çıkarmışlardı son zamanlarda ...

Osman KARATEPE
06.Haziran.2012, 14:00

Abi maillerimin hepsini silmiş şerefsizler ...kesinlikle bişey paylaşmamak lazım .

Yıldıray İNCE
06.Haziran.2012, 14:14

ibrahim ozel
06.Haziran.2012, 19:33
Benimde msn patladı alamadımda geri. Geçmiş olsun kardeşim...

Kemal_Uygur
06.Haziran.2012, 19:42
Çok geçmiş olsun Osman. İnşallah en az zararla bu durumdan kurtulur, hesaplarınıda kurtarırsın.

imported_avkolik
06.Haziran.2012, 21:30
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Sanırım 2005 yıllarıydı.Benimde MSN adresim gitmişti. MSN merkeze yaza yaza sanırım 3 ay gibi bir sürede geri almıştım.

O günden sonra MSN üzerinden fazlaca bir işlem yapmadım.Dikkat edersen şu an kullandığım mailler hep gmail. Gamil mail adresi almanı ve sürekli onu kullanmanı öneririm. Aldıktan sonra istersen banka girişinde olduğu gibi maile girerkende cep telefonuna şifre gönderiyor gmail. Herhangi bir durumda cep telinle adresini kurtarabilirsin.

Tekrar geçmiş olsun kardeşim...

Burhan KESKİN
06.Haziran.2012, 22:14
Geçmiş olsun kardeşim! benimde facebook gidiyordu son anda şifreyi değiştirip kutarmıştım!!

07.Haziran.2012, 08:51
geçmiş olsun eğer şikayette bulunursanız 1 ay kadar süre sonunda geri alırsınız!

07.Haziran.2012, 08:56
Geçmiş olsun Osman abi!