Orijinalini görmek için tıklayınız : KARA OĞLAN YİNE PUSUDA !!!!!!!!!!!!
Burhan KESKİN
07.Haziran.2012, 20:56
Komutanım buda benden olsun!!!http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cry.gif
http://www.youtube.com/watch?v=0CVgDYz3DHc&feature=youtu.be
Kemal_Uygur
07.Haziran.2012, 20:59
Ah ulan ahhhhh gel yeni sezon geellll....
Kurtlar yılan oldu yılaannnnn :D :D :D Ağzımıza et değmedi eettt....!!!
Burhan KESKİN
07.Haziran.2012, 21:05
Ah. Ah giti bizim keten oğlanhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cry.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cry.gif
ibrahim ozel
07.Haziran.2012, 21:10
Bendekiler anakonda oldu vallaha çok güzeldi elinize sağlık...
veyselll
07.Haziran.2012, 21:13
burhan abi eline sağlık harika olmuş. de şunu sezonda paylaşsaydın olmazmıydı yav. kim uyuyacak şimdi :D :D
Burhan KESKİN
07.Haziran.2012, 21:18
burhan abi eline sağlık harika olmuş. de şunu sezonda paylaşsaydın olmazmıydı yav. kim uyuyacak şimdi :D :D
Uyumayın kardeşim ben sabahlara kadar uyumuyorum olduk avkolik delisi!!! aloooo yöneticimiz uyuyomu hiç ses seda yok yawhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/embarrassed.gif Ali kardeşim şuraya msn köşesi yapta sabaha kadar msn takılalım arkadaşlarlahttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
ibrahim ozel
07.Haziran.2012, 21:23
Var zaten paşam sitenin alt bölümlerinde :)
Burhan KESKİN
07.Haziran.2012, 21:27
Var zaten paşam sitenin alt bölümlerinde :)
hani nerde faliyete geçirelim ozamanhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Oktay AKÇAKMAK
07.Haziran.2012, 21:46
ya şu bilgisayarıda öğretinde bizde cahillikten kurtulalım be gardaşlar
veyselll
07.Haziran.2012, 21:51
ya şu bilgisayarıda öğretinde bizde cahillikten kurtulalım be gardaşlar
ah be abim yakın olsak 1 haftada tamamdı iş ama kıbrıs nireee bursa nireee :)
Eline sağlık şef çok güzel olmuş gözümüzün pası silindi
Oktay AKÇAKMAK
07.Haziran.2012, 22:04
veyselim sağolasın sen şu face deki resimleride yüklede arkadaşlar biraz gıpraşsın yöneticimiz uyuyormuuuuu
Burhan KESKİN
29.Temmuz.2012, 22:57
seyretmeye doyamıyorum geliyorum eylülde yanına bekle kara oğlan!!
Osman KARATEPE
30.Temmuz.2012, 06:35
Oktay abi sen bi harikasın ya :) Burhan abi malzeme sağlam tabi yaparsın böyle slaytları ;)
çetin ekren
30.Temmuz.2012, 16:17
çok güzel bir slayt olmuş ellerine sağlık Burhan abi...
tabi malzemeyi sağlayan Oktay abimede saygılar...
Yıldıray İNCE
30.Temmuz.2012, 16:47
Burhan ustam eline sağlık az kaldı arkadaşlar birazdaha sabır.............
Oktay AKÇAKMAK
05.Ekim.2012, 15:36
bu teknoloji özürü beni mahvetti be burhanım derya deniz resim elimde patladı ne olacak bunlar
güzel paylaşım olmuş ellerinize saglık komutanım sahi sen kıprısta ne avlayacaksın onu merak ediyorum oranın en meşhur avı çıkla yanlış hatırlamıyorsam siz orda kafayı yersiniz antepte alışmıştınız keklik tavşan ördek üveyik tahtalı neyse sıkmayın tatlı canınızı atlar tekneye gene gidersiniz saygılar ve sevgilerle
ibrahim ozel
06.Ekim.2012, 06:23
Gönder burhan abiye işte oktay abi sana klip hazırlar o biliyo bu işi :)
Sana gönderdiğim siyah solitinde resimlerini paylaşmayı unutma...
dadak_e
06.Ekim.2012, 09:39
burhan abi paylaşım için tşk ler slayt güzel olmuş eline sağlık
Oktay AKÇAKMAK
06.Ekim.2012, 09:53
sevgili meslektaşım ve kardeşim ibo...satırlarıma başlarken selam eder hasretle...............neyse.......ibocum köpeğin tam istediğim gibi bir köpek olma yolunda ilerliyor...şu anda ufak ufak aporta başladım ikinci aşılarını dün vurdurdum..henüz yediği önünde yemediği arkasında yatıyor ve toparlanma sürecinde bir ay içinde temel itaat eğitimlerini 2 ay sonrda av ve mera eğitimini başlatacam silah sesine alışsın diye atış alanına götürüyorum maşallah hiç korku yok..meraklı ve hırslı bir köpek eğer babası gibi olursa çok ekmek yedirir bana antepte o köpek yüzünden pointere karar vermiştim.umarım buda öyle olur annesinin avını görmedim ama baba olarak kan tutarsa bu köpek hazine olur valla...kardeş teşekkürler ediyorum gerçekten yoruldun uğraştın buralara kadar getirdik köpeği kıbrıs köpek namına çok zayıf kan olayı yok hep kırık köpeklerlle av yapıyorlar hangi salak çıkardıysa biri sıcak havada kırık köpek iyi av yapar demiş herkes kurzhaar ve ispanyolları pointerlerle kırıp salakça bir ırk geliştirmişler fakat illaki biyerde hata veriyor köpekler...ya suya girmiyor ya ferme yok yada av hırsı yok velhasıl şu an herkes benim kurzhaarı ve senin soliti konuşuyor...bir kaç kişi eniği istedi hediyenin parası olmaz dedik vermedik ...ancak bu hayvan sayesinde çok talep olacak gibi bunu şov makstlı yetitirecem sen seyret sonra filimi...dediğim gibi bütün yavruları senindir ben pointerle çok uğraşamam..ama iddialıyım bu köpek destan yazacak...şu resimleride hanginiz atar bilmem solitin resimlerini çektim ama henüz yolllamak fırsatı olmadı...yakında bu sezon avlarıyla birlikte yollayacam...herkes görür ne köpek olduğunu...tekrar selamlar sevgiler kardeş rasgele....sivasta buluşmak dileğiyle
ibrahim ozel
06.Ekim.2012, 11:31
Oktay abim dakika 1 gol 1 malum kıbrısa gidiyor yavrum demiştim diğer paylaşım sitesindeki satış ilanımda seninkinin yanına 1 tane daha ekledik sattık ve gönderdik. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama ben kötüsünü sevmem gündemde olmayayım yeterki kötü demesinler. Sen ana baba ayrıda olsa öz abimsin bilirsin seni çok severim ama sana köpek vermeklede inan reklam olacağını biliyordum. Beni yanlış anlamayasın reklam için değil gaziantep avındaki arese hayranlıkla seyretmen yetti bana bu kararı alırken. Orda söz vermiştim sana zaten büyürse ares 1 sene sonra yavrun hazır diye ve gereğini yaptım sözümde durdum. Yavrular çok önemli değil kıbrıstan türkiyeye gelmeleri sorun olabilir gerek yok sen orda dilediğin gibi değerlendirirsin benim için farketmez. İnşallah senin elindeki kömürü sen işlediğinde seneye pırlanta olacağına inanıyorum. Kal sağlıcakla abim rastgele. Turaç avının videolarını bekliyorum ona göre...
Oktay AKÇAKMAK
06.Ekim.2012, 16:47
ibo burda vurduğum turaçlar bunları siteye atsak sıkıntı olurmu bu konuda osmanım ne diyor hele desinki bizde ona göre davranalım....bu kara kıza gelince ben okuyacak çocuğu bilirim dostum...bu kara kız adam olur banada çok ekmek yedirir...sizden farklı olarak ben su aportuda öğretecem..ama hakkaten buraya sattığın köpektende övgüyle bahsediliyor..yavruların kanına diyeceğim söz yok kardeş..benden tavsiye elindeki aresi satma hakkaten çok iyi bir kan sonra çok yanarsın valla ..ben gelmeden önce adananın en zenginlerinden bir avcı arkadaş 7000 tl. verdi benim kurzhaara bakmadım bile ben avı zevkiyle yapanlardanım ve zevki yaşatanda tüfekten önce köpektir diyenlerdenim..senin solit hediyen ve senden bana bir emanet olarak ölene kadar benimledir..asıl reklam 3 ay sonra bu hayvan ava girince başlayacak sen ozaman seyret şovları..tekrar istersende şaşırmam çünki hakkaten ışık var bu hayvanda...eline yüreğine sağlık gardaşım..k.i.b.
ibrahim ozel
06.Ekim.2012, 21:29
Abi ben seçerek vermek istedim sana olmadı çünkü hepsi mükemmel yavrularımın tüyü kadar av vur abi hediye sana it olsun sen istediğin zaman köpeğin yine hazır emrin yeter. Evet kıbrıstan köpeğimi görenler arıyor ama malum kıbrısa gönderemiyorum onların mersine yada adanaya gelmesi gerekiyor sanırım yurtdışında yunanistandan sonra birde kıbrıs ekleniyor bana hayırlısı olsun...
Oktay AKÇAKMAK
07.Ekim.2012, 07:09
sen vereceklerini ayarlarsan ben bayramda silifke ve taşucuna ava gelecem ben getirrim...
gsahiner
07.Ekim.2012, 09:01
vay vay vay komutandan inciler olmuş gerçekten abi şu sezon bi açılsaydı ya bendeki maraz zirve yaptı burhan abi emeğine sağlık abicim
Oktay AKÇAKMAK
07.Ekim.2012, 09:47
hangi sezon gültekin açık işte yap avını koç
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.