Orijinalini görmek için tıklayınız : AvkoliK 'teyseniz KA-ZA-NA-CAK-SI-NIZ !!!
imported_avkolik
11.Temmuz.2012, 00:10
Büyük ödüller sizi bekliyor….
Eğer AvkoliK.Net üyesi iseniz hediyelerimizden birisi de sizin olabilir.Nasıl mı? Eğer merak ediyorsanız yazımızın devamını okumaya devam edin…
Bir av tüfeği, bir koli fişek ve bir olta takımı sizi bekliyor. Bir nevi yarışma tarzında ilerleyecek bu süreçte yapmanız gerekenler çok basit…
Avkolik’teyseniz kazanacaksınız !!!
1.) Yarışmamız 3 kategoride olacaktır:
A-Kategorisi --- EN ÇOK KONU AÇAN ÜYE & Hediyesi --- Bir adet av tüfeği
--------------- Kategori Sponsoru Wizard Arms Tüfekleri Bülent UZUN ----
http://i50.tinypic.com/dfudcg.jpg
B-Kategorisi --- EN ÇOK MESAJ YAZAN ÜYE & Hediyesi --- 1 adet solit pointer av köpeği
----------- Kategori Sponsoru İbrahim ÖZEL ----------------------------------
http://f1207.hizliresim.com/z/l/9txl1.jpg
C-Kategorisi --- EN ÇOK ONLİNE OLAN ÜYE & Hediyesi --- Bir adet olta takımı
--------------- Kategori Sponsoru AKKAYA AV BALIK İbrahim AKKAYA ------
2.) Yarışmaya Avkolik.Net üyelerinin tamamı başka hiçbir şart aranmaksızın katılabilir.Buna yeni üye olacak üyelerimizde dahildir.Üyeliğin gerçek isimle yapılmış üyelik olması zorunludur.
3.) Yarışma süresi 1 Ocak 2013 de sona erecektir.
4.) Yarışmaya katılmak için herhangi bir şart yoktur.Konu altına mesaj yazan herkes için hesaplamalar başlatılır.
5.) Katılım onaylandığında; üyemizin o anda ki mesaj sayısı, açtığı konu sayısı ve online olma süresi mesajına eklenecektir.Ve bu bilgiler yarışma bitiş tarihinde ki sayılardan çıkarılıp sonuç elde edilecektir.
6.) Katılan her üyemiz süre sonunda tüm kategorilerde değerlendirmeye alınıp hesaplamaları yapılacaktır.
7.) Aynı üyenin birden çok kategoride önde çıkması sonucunda o üyemiz üst kategorideki ödülü alacak, diğer kategori ödülü ise bir sonraki üyemize verilecektir.
8.) EN ÇOK KONU AÇMA kategorisinde açılacak konular forum kurallarına uygun değilse ve daha önce açılmış konularsa yöneticlerimiz tarafından silinip hesaplamaya dahil edilmeyecektir.Bunun dışında istenilen türde paylaşıma yönelik konular açılabilir. EN ÇOK MESAJ YAZMA kategorisinde ise, yazılan mesajlar tek gülücük, teşekkürler, hayırlı olsun gibi sırf sayı artırmaya yönelik mesajlar değerlendirmeye alınmayacaktır.Bu tür konular ve mesajlar site yöneticilerimiz tarafından hiçbir bilgilendirmeye gerek duymadan kaldırılacaktır. Bu konuda site yöneticilerimiz tam yetkilidir.
9.) Yarışma sonunda kazanan üyelerimize hediyeleri kargo ile belirtecekleri adreslerine gönderilecekdir.Kargo ücreti kendileri tarafından karşılanacaktır.Tüfeği kazanan üyemiz idari işlemleri kendisi takip edecek ve yaptıracaktır.
10.) Bu yarışmaya Avkolik.Net site yöneticileri katılamazlar…
11.) Verilecek tüfek, fişek ve olta takımı markaları bir ay içerisinde buradan duyurulacaktır.
Yarışma görselimizi hazırlayan Teknik Adminimiz N.Fazıl BÜYÜKKEÇECİ' ye çok teşekkürler...
Konuya katılım mesajı haricindeki yorumlarınızı lütfen
http://www.avkolik.net/forum/etkinliklerimiz/'avkolik-'teyseniz-ka-za-na-cak-si-niz-!!!-'-yarismasi-yorumlari/ (http://www.avkolik.net/forum/etkinliklerimiz/%27avkolik-%27teyseniz-ka-za-na-cak-si-niz-%21%21%21-%27-yarismasi-yorumlari/)
linkindeki konuya yapalım arkadaşlar...
imported_avkolik
31.Aralık.2012, 23:29
Arkadaşlar yarışmamız sona ermiştir...Sonuçlar en kısa sürede açıklanacaktır...Katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Yıldıray İNCE
01.Ocak.2013, 06:33
Hadi hayırlısı yeni yılın şaslı üyeleri kimler olacak bakalım kazanan Arkadaşlarımıza şimdiden kutluyorum.........
ibrahim ozel
01.Ocak.2013, 08:48
zamanlı oldu ali bugün bir doğum bekliyorum hayırlısıyla, solit yavru hediyesi benden...
gsahiner
01.Ocak.2013, 16:34
hayırlısı kimeyse ona çıksın arkadaşlar herkezin emeğine sağlık sponsorlarımızada canı gönülden teşekkürler
Kemal_Uygur
01.Ocak.2013, 22:27
zamanlı oldu ali bugün bir doğum bekliyorum hayırlısıyla, solit yavru hediyesi benden...
Ben gönülleri kazanmışım dimi komutanım :) Çakım ve şapkam Burhan KESKİN'den, Tüfeğim Bülent UZUN'dan, köpeğimde zaten komutandan... Eeee avkolikten teçhizatı tamamladım zaten. Varsın yarışmanın hediyeleride yarışıp kazananların olsun. Bana avkolik yeterde artar...
ibrahim ozel
01.Ocak.2013, 22:31
Sen kapımı açmadan hediye değil ama ne alacağın belli :)
Sağlam bi şamar alacaksın ben gelirsem yanına :)
ismail aksu
02.Ocak.2013, 06:45
hepsi birbirinden güzel hayırlısı siponsorlara canı gönülden tebrikederim
tüm yarişmacılara bol şan diliyorum emegi egeçen herkese sponsorlarımızada yarışmacılarda bol şans diyorum degerli yöneticilerin adil bir çekiliş yapacagına inanıyorum önemli olan yarışmak deyil avkolik adına atılan icraatlar önemlidir saygılarımla
imported_avkolik
03.Ocak.2013, 01:46
Yapılan hesaplama detaylarına göre online süreleri, mesaj sayıları ve konu sayıları aşağıdadır
http://i47.tinypic.com/1eawr8.jpg
http://i50.tinypic.com/t7k8jp.jpg
imported_avkolik
03.Ocak.2013, 02:31
Yukarıdaki tablolara göre yarışma sonuçları:
KONU AÇMA SAYISINA GÖRE SIRALAMA :
1- EMRE AVCI --------------- 182 KONU
2- YILDIRAY İNCE ----------- 137 KONU
3- GÜLTEKİN ŞAHİNER ----- 38 KONU
4- ONUR ÇELİKOĞLU ------- 28 KONU
5- İSMAİL AKSU ------------- 23 KONU
KONU AÇMA HEDİYEMİZİ KAZANAN
"EMRE AVCI"
BİR ADET AV TÜFEĞİ ---> SPONSOR : BÜLENT UZUN -Wizard Arms
[hr]
[hr]
MESAJ SAYISINA GÖRE SIRALAMA :
1- EMRE AVCI ---------------- 1260 MESAJ
2- GÜLTEKİN ŞAHİNER ----- 786 MESAJ
3- YILDIRAY İNCE ----------- 752 MESAJ
4- İSMAİL AKSU ------------- 478 MESAJ
5- VEYSİ BOR ---------------- 375 MESAJ
MESAJ AÇMA HEDİYEMİZİ KAZANAN
"GÜLTEKİN ŞAHİNER"
BİR ADET YAVRU AV KÖPEĞİ ---> SPONSOR : İBRAHİM ÖZEL
[hr]
[hr]
ONLİNE OLMA SÜRESİNE GÖRE SIRALAMA :
1- EMRE AVCI ---------------- 207 SAAT
2- YILDIRAY İNCE ----------- 157 SAAT
3- GÜLTEKİN ŞAHİNER ----- 118 SAAT
4- VEYSİ BOR ---------------- 104 SAAT
5- ONUR ÇELİKOĞLU ------- 100 SAAT
ONLİNE OLMA HEDİYEMİZİ KAZANAN
"YILDIRAY İNCE"
OLTA TAKIMI ---> SPONSOR: AKKAYA AV BAYİİ
imported_avkolik
03.Ocak.2013, 02:41
Hediye kazanan üyelerimiz kazandıkları hediyenin sponsoru ile iletişime geçip hediyelerini temin edecekler arkadaşlar...
dadak_e
03.Ocak.2013, 05:18
yarışmayı düzenleyen ve katılan arkadaşlara çok tşk ederim 5 senedir bu dostkolik teyim ve kimler geldi kimler geçti her ilde bi başı sıkışınca çalıcak bi kapım olması çok güzel bi duygu dadaşlar diyarı erzurumdan tüm dostlara slm olsun
gsahiner
03.Ocak.2013, 06:03
hediye için herkeze teşekkür ederiz başta bu yarışmayı düzenleyenlere ve sponsorlara çok teşekkür ederiz maksat yarışma değildi ama yinede teşekkür ederiz herkeze burası dost ve aile mekanıdır buda bunun tescilidir arkadaşlar sağolun varolun
Onur ÇELİKOĞLU
03.Ocak.2013, 08:39
Emre abi tek başına almış götürmüş valla helal olsun :)
Arkadaşlar yarışmaya katılan emeği geçen ve kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ;D ;D ;D Sponsor olarak 1 Adet WİZARD ARMS marka av tüfeğini kazanan Emre AVCI arkadaşa Satın alma belgesini çıkartır çıkarmaz teslim ediyoruz Tüfeği şuan Erzurumda kendisini Birkez daha tebrik ediyorum inşallah güzel günlerde güzel avlar yapar ;D ;D ;D
Saygılarımla
kazanan arkadaşları teprik eder sponsorlarada ayrı ayrı teşekürler ederim saygılar
Burhan KESKİN
03.Ocak.2013, 11:10
Burhan KESKİN Son bir yıl içerisinde
5.543 Saat online
3265 mesaj
227 konu Ali bende kazandım bende benim avkolik logo'lu ajandam daha gelmedi :D :D :D :D
Yarışmayı kazanan arkadaşları canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim tebrik ederim!! ;D ;D ;D ;D
Yıldıray İNCE
03.Ocak.2013, 11:36
5.543 Saat online
3265 mesaj
227 konu Ali bende kazandım bende benim avkolik logo'lu ajandam daha gelmedi :D :D :D :D
Yarışmayı kazanan arkadaşları canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim tebrik ederim!! ;D ;D ;D ;D
[font=comic sans ms]Burhan Ustam teşekür ederim senin ajandayı bizim şirketin ajandasından ben göndereyim bari :D :D Kazanan Arkadaşları canı gönülden kutlarım AV KOLİK Catısı altında olmak bir ayrıcalık..........[/size]
Burhan KESKİN
03.Ocak.2013, 11:44
5.543 Saat online
3265 mesaj
[font=comic sans ms]Burhan Ustam teşekür ederim senin ajandayı bizim şirketin ajandasından ben göndereyim bari :D :D Kazanan Arkadaşları canı gönülden kutlarım AV KOLİK Catısı altında olmak bir ayrıcalık..........[/size]
Yıldıray ustam bu jesttin için çok teşekkür ederim ajanda varda bir avkolik logosu gönderse Ali iyi olacak ben üstüne yapıştırcam daha göndermedi :D :D :D
gsahiner
03.Ocak.2013, 12:25
5.543 Saat online
3265 mesaj
Yıldıray ustam bu jesttin için çok teşekkür ederim ajanda varda bir avkolik logosu gönderse Ali iyi olacak ben üstüne yapıştırcam daha göndermedi :D :D :D
ali abiiiiiiiiiiiiiiiiiii logo varsa bende isterim valla :)
Burhan KESKİN
03.Ocak.2013, 14:15
5.543 Saat online
3265 mesaj
Sen aldın alacanı hiiiç sulanma kardeşim bana gönderecek :D :D :D :D :D
ismail aksu
03.Ocak.2013, 14:16
hayırlı uğurlu olsun siponsorlara çok teşekkürler
gsahiner
03.Ocak.2013, 14:24
5.543 Saat online
3265 mesaj
Sen aldın alacanı hiiiç sulanma kardeşim bana gönderecek :D :D :D :D :D
olsun abi logoda ali abimden hediye gelsin :) :)
İBRAHİM AKKAYA
03.Ocak.2013, 15:11
Bizim olta takımını zati Yıldıray kazanmıştı Tüm Kış Balıklarını yedik .
Olta Vermeye Yanına Gider Birde Balıkta Deneriz . :D :D :D :D :D
Yeğenim Hayırlısı olsun Görüşürüz nasıl istersen ne İstersen Akkaya Av Balık Hizmetinde. :) :) :) :) :)
yucelmert
03.Ocak.2013, 15:22
herkesi tebrik ederim, güzel bir faaliyet olmuş, ilk defa gördüm ve çok hoşuma gitti,
tüm emeği geçenlere teşekkürler,
paylaşımların ve konu açmaların devamını dilerim,
herkese hediyeleri hayırlı olsun, selamlar...
Yıldıray İNCE
03.Ocak.2013, 16:08
Bizim olta takımını zati Yıldıray kazanmıştı Tüm Kış Balıklarını yedik .
Olta Vermeye Yanına Gider Birde Balıkta Deneriz . :D :D :D :D :D
Yeğenim Hayırlısı olsun Görüşürüz nasıl istersen ne İstersen Akkaya Av Balık Hizmetinde. :) :) :) :) :)
Dayım Balık dediğin neki sen iste ben balığı hemen göndereyim ama sen buraya gelip senindedediğin gibi balığa beraber gidip tutmak önemli yarışmaya gelince kazanan arkadaşları canı gönülden kutlarım bu tür yarışmalar sidemize canlılık getiriyor..........
ibrahim ozel
03.Ocak.2013, 21:58
yav bana bişi veren yokmu yıldıray abimden istemeye yüzüm yok sağolsun kınalı keklik heykeli gönderdi ama şu ali'den isterim valla hala kemalin hediyeleri gelecek kaşkol vs 40 tl para ödedim ali sözünde durmayınca eh artık eşek değil bi ajanda gönderir kardeşine :)
Kazanan dostları tebrik ederim gültekin kardeşim solitin sarımı olsun siyahmı yada istersen sarıkafa karakada olur erkekmi olsun dişimi karar ver yeterki?
imported_avkolik
03.Ocak.2013, 23:17
5.543 Saat online
3265 mesaj
Burhan abi Emete geldiğinde alırsın artık napalım :)
imported_avkolik
03.Ocak.2013, 23:17
5.543 Saat online
3265 mesaj
Tamam kardeşim biraz vardı elimde olmazsa birazda daha bastıralım...
imported_avkolik
03.Ocak.2013, 23:19
yav bana bişi veren yokmu yıldıray abimden istemeye yüzüm yok sağolsun kınalı keklik heykeli gönderdi ama şu ali'den isterim valla hala kemalin hediyeleri gelecek kaşkol vs 40 tl para ödedim ali sözünde durmayınca eh artık eşek değil bi ajanda gönderir kardeşine :)
Kazanan dostları tebrik ederim gültekin kardeşim solitin sarımı olsun siyahmı yada istersen sarıkafa karakada olur erkekmi olsun dişimi karar ver yeterki?
Komutan Kemal'imin atkısını beresini verdim diye hatırlıyorum ben yaa :( Ajanda nedir ki komutan ilk görüşmemize hazırlarım sana birşeyler napalım şeriatin kesitği parmak acımazmış :)
veyselll
04.Ocak.2013, 00:07
ya hazır hedıye olayına gecmısken Burhan keskın abımın bana gecen yıl alamanyadan getırdıgı bı av bıcagı vardı goren varmı :D :D :D (ısteyenın bır yuzu kara vermeyen zencı)
Yarısmada dereceye gıren herkesı kutlarım.
gsahiner
04.Ocak.2013, 05:50
abi erkek bir siyah solid olursa çok iyi olur yoksa eğer güzel bir sarı kafa olabilir
ibrahim ozel
04.Ocak.2013, 07:45
abi erkek bir siyah solid olursa çok iyi olur yoksa eğer güzel bir sarı kafa olabilir
Tamamdır paşam alındı anlaşıldı...
ya hazır hedıye olayına gecmısken Burhan keskın abımın bana gecen yıl alamanyadan getırdıgı bı av bıcagı vardı goren varmı :D :D :D (ısteyenın bır yuzu kara vermeyen zencı)
Evet paşam bende bir bıçak kazanmıştım ama hala gelmedi hayırlısı olsun :)
Ali Ekber emete geldiğimde sende bende unutmuştuk kıvırma yani :)
Burhan KESKİN
04.Ocak.2013, 09:44
Bıçağın hazır kardeşim telefonda bana çulluk soracağına bıçağı sor ihtiyarlıyoruz kardeşim hatırlatın biz sözümüzden dönmeyiz :)
Kemal_Uygur
04.Ocak.2013, 10:52
Valla ben bıçağı kazandım 1 ay sonra geldi ama el işi olduğundan sipariş işi çalışılıyor o sebeple...
Fakat efsane bir bıçak diğer 5 bıçağı kullanmaz oldum yeminle... opinel mopinel hikaye ;)
veyselll
04.Ocak.2013, 13:27
Bıçağın hazır kardeşim telefonda bana çulluk soracağına bıçağı sor ihtiyarlıyoruz kardeşim hatırlatın biz sözümüzden dönmeyiz :)
abı napalın culluk moduna gırdık baska bırsey gellmıyo aklıma. Ancak boyle yarısmalarda hatırlıyorum. Bu tarafa gelmeyı fazla erteleme. Sana bu sene kurdugum zeytınler yeme yapmıs.
imported_avkolik
06.Ocak.2013, 11:15
Arkadaşlar hediyesini alan yazsın da buraya bilelim...
imported_avkolik
06.Ocak.2013, 11:16
Hatta şöyle hediyelerinizle birer fotonuzla filan alıp konu açında gözümüz gönlümüz açılsın hadi bakalım...
Burhan KESKİN
07.Ocak.2013, 13:06
Hatta şöyle hediyelerinizle birer fotonuzla filan alıp konu açında gözümüz gönlümüz açılsın hadi bakalım...
Kardeşim almadık'ki yazalım nerde benim ajandam :D :D :D :D :D
gsahiner
07.Ocak.2013, 13:27
daha yok ali abi hele bismillah alınca koyarız inşallah bol bol fermalarını :) heykel gibi
veyselll
07.Ocak.2013, 14:33
Aynen abı benımde cakı gelmedı kım organıze edıyordu bu ıslerı :D :D :D
Recep DÖNMEZ
08.Ocak.2013, 14:20
Dereceye girenleri ve emeği geçenleri tebrik ederim....
Burhan KESKİN
08.Ocak.2013, 15:11
Aynen abı benımde cakı gelmedı kım organıze edıyordu bu ıslerı :D :D :D
Veyseeeeeel kaşınma >:( >:( >:( >:(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.