Orijinalini görmek için tıklayınız : ATA ARMS İLE BENELLİ MONTEFELTRO KIYASLAMASI
osmanturka
13.Temmuz.2012, 19:59
Türk firması Ata Arms hatta kaliteli bir Türk firması olan Ata Ata neo 12 modelinde Benelli Montefeltro'nun taklidini yapınca
Sanırım bir rus firması bu 2 tüfeği video çekimiyle kıyaslamış Ata ile biraz dalga geçmişler. Videodada izleyeceğiniz gibi ata
benelliye göre biraz pırt çıkmış. normal olabilir birisi 5000-6000 TL diğeri 1000 TL olacak okadar diyecem ama neden kopya çekiyosun?
Biraz geliştirici ol kendi dizaynını üret! madem kalitede benelli ile yarışamayacaksın böyle küçük düşürüleceksin neden onların dizaynını,sistemini,şekil ve görüntü yapısını kopya çekiyorsun eyy Ata!Ata'yı sevin,sevmeyin ama bir Türk olarak insan üzülüyor!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BHUPYlKUlv0#!
Kemal_Uygur
13.Temmuz.2012, 20:05
İyide abicim doğanla, şahini kıyaslamamış ki!
Direkt mercedesle, clio kıyaslamış herifler... Herkes ister mercedesim olsun ama parası olan biner. Bakarsan 2side araba 4 teker 1 direksiyon ama...
osmanturka
13.Temmuz.2012, 20:16
Haklısın abicimde :) laf açılınca avrupa tüfeklerden hiç farkımız yok hatta fazlamız var denilmiyormu? yada 5000-6000 TL verilip tüfek alınırmı demiyormuyuz?
Yada yerli malı,yurdun malı herkez bunu kullanmalı derken butür videoları izlememiz gerekmiyormu aceba?? saygılar :)
Burhan KESKİN
13.Temmuz.2012, 20:32
Osman bendeki Tofaş şahini satıp alıcam bundan bi tane yerli silahlardan ağzımın payını aldımhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif paylaşım için teşekkürler kardeşim
veyselll
13.Temmuz.2012, 21:14
aynı konuyu bende paylaşmıştım
http://www.avkolik.net/forum/av-tufekleri/ata-arms-ile-benelli-karsilastirmasi-(biraz-adaletsiz-olmus-ama)/
ordaki yorumum burdada geçerli. taklit tüfek yaparsan karşılaştırırlar kardeşim
osmanturka
13.Temmuz.2012, 21:26
aynı konuyu bende paylaşmıştım
http://www.avkolik.net/forum/av-tufekleri/ata-arms-ile-benelli-karsilastirmasi-(biraz-adaletsiz-olmus-ama)/ (http://www.avkolik.net/forum/av-tufekleri/ata-arms-ile-benelli-karsilastirmasi-%28biraz-adaletsiz-olmus-ama%29/)
ordaki yorumum burdada geçerli. taklit tüfek yaparsan karşılaştırırlar kardeşim
Veysel bey görmediğim için başlık açtım kusura bakmayın, videoyu ilkkez gördüğüm için paylaştım,isterseniz bu başlığı silebilirsiniz ve sizin başlığınıza yorum yaparak ana sayfaya çıkartırız yorumlar kaldığı yerden devam eder..
veyselll
13.Temmuz.2012, 21:31
yok osman abi hiç gereği yok iki konunun portalda durmasına. sizin konu aynı şekil dursun. ben sadece bilgi amaçlı yükledim siteye
Kemal_Uygur
13.Temmuz.2012, 21:36
Haklısın abicimde :) laf açılınca avrupa tüfeklerden hiç farkımız yok hatta fazlamız var denilmiyormu? yada 5000-6000 TL verilip tüfek alınırmı demiyormuyuz?
Yada yerli malı,yurdun malı herkez bunu kullanmalı derken butür videoları izlememiz gerekmiyormu aceba?? saygılar :)
Valla hayatta avrupa tüfeğe para vermem diyen her avcının gönlünde bir benelli, baretta, browning yatıyordur. Bende yerli tüfek kullanıyorum ama parayı denkleştirsem kapıdan sokmam kimse kusura bakmasın. Yerli tüfeğin iyi olduğunu savunan kişi bence murat 131 mercedesten iyidir kıyaslamasına girer gibi bişey olur. Bizde iyi tüfek yapılmıyormu tabii ki yapılıyor ama ne yazıkki ihraç edilmek için yapılıyor asla iç piyasaya vermiyorlar. Gaziantepte 3 ayrı tüfekle avlandık, browning, vursan stoeger ve baikal... Hepsinde aynı namlu boyu ve aynı fişek kullanıldı ama stoeger 100 fişekten sonra tetik pimini fırlattı. Baikal ve browning suya düştü, çamura battı ama banamısın demedi. Saçma deysin yeter.
osmanturka
14.Temmuz.2012, 10:12
Valla hayatta avrupa tüfeğe para vermem diyen her avcının gönlünde bir benelli, baretta, browning yatıyordur. Bende yerli tüfek kullanıyorum ama parayı denkleştirsem kapıdan sokmam kimse kusura bakmasın. Yerli tüfeğin iyi olduğunu savunan kişi bence murat 131 mercedesten iyidir kıyaslamasına girer gibi bişey olur. Bizde iyi tüfek yapılmıyormu tabii ki yapılıyor ama ne yazıkki ihraç edilmek için yapılıyor asla iç piyasaya vermiyorlar. Gaziantepte 3 ayrı tüfekle avlandık, browning, vursan stoeger ve baikal... Hepsinde aynı namlu boyu ve aynı fişek kullanıldı ama stoeger 100 fişekten sonra tetik pimini fırlattı. Baikal ve browning suya düştü, çamura battı ama banamısın demedi. Saçma deysin yeter.
Encok karşı çıktığım yorumlardan biriside ülkemizde üretilen silahların kalitelisi ihrac ediliyor döküntüler bize kalıyor denilmesi kesinlikle bunada katılmıyorum bu videoyu çekenler ruslar bu tüfeği türkiyeden alıp götürmediler heralde?
612wv armsanım war iyiki ata almamışım diyorum ama bizimki de bukadar deyıldır inşallah benelli yada baretta mutlaka birgün alıcam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.