Orijinalini görmek için tıklayınız : TORUN BRİLLANT AV TÜFEĞİ
gsahiner
26.Temmuz.2012, 13:45
Selam arkadaşlar Bu yıl Torun Brillant modeli magnum fişek yataklı 4+1 12calibre 71 namlu yarı otomatik bir av tüfeği aldım daha önce hiç torun ürünü kullanan görmedim ve duymadım ama almadan önce bi çok tüfeğe baktım hiç biri hoşuma gitmedi ama bu tüfeği görünce direk tamam bu dedim daha önce bu tüfeği kullanan gören bilen duyan var ise veya bilgi sahibi olan var ise tüfekle ilgili bilgilerinizi benimlede paylaşırsanız çok sevinirim...
Teşekkürler
osmanturka
26.Temmuz.2012, 13:58
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim,Torun hiç kullanmadım ancak sahip olduğum genel bilgiler sizi mahcup etmeyen,üstdüzey performans beklemeyeceğin bir markadır.
Tekrar hayırlı olsun.
gsahiner
26.Temmuz.2012, 14:05
osman abi teşekkür ederim bana smit wessonun yedek parçasını üreten bir firma olduğu kolay kolay teknik arıza çıkarmadığını döylediler ne kadar doğru bilemiyorum ancak tüfek sağlam gibi daha avda deneme şansım olmadı ama inş. sezon açılınca inş. avda dener ve yine sizinle paylaşırım abicim
osmanturka
26.Temmuz.2012, 14:09
osman abi teşekkür ederim bana smit wessonun yedek parçasını üreten bir firma olduğu kolay kolay teknik arıza çıkarmadığını döylediler ne kadar doğru bilemiyorum ancak tüfek sağlam gibi daha avda deneme şansım olmadı ama inş. sezon açılınca inş. avda dener ve yine sizinle paylaşırım abicim
Kötü demiyorum asla böyle bişey diyememde,örnek veriyorum almadan önce benim fikrimi almış olsaydın bu tüfeği size aldırmazdım. tüfeğiniz kötümü hayır asla,neden aldırmazdınız ozaman? daha kaliteli Yerli markalarımız varda ondan derdim :)
gsahiner
26.Temmuz.2012, 14:14
Anladım abi evet sitede üyeliğim yeni daha yeni duydum bu siteyi o yüzden sizinle pek bi etkileşimim olmadı haklısınız tabiki herkez malını bilir sonuçta ben üretmedim allah yapısıda değil mutlaka artılarıda vardır eksileride ama keşke daha önceden tanışmış olsaydık tabiki üstad olarak sözünüze uyardım sonuçta sizin bilgileriniz tecrübeye dayalı ben henüz yeniyim 2 yıldır kendi tüfeğimle av yapıyorum işimden dolayıda öyle çok fazla gidemiyorum yılda 2-3 kez balık avına biraz fazla gidiyorum malum yasaklardan dolayı tüfek avı herzaman yapılamıyor balık avı zamanları biraz daha geniş ama inş. yüzümüzü kara çıkartmaz abim ama eğer çıkartırsada yardımın için kafanı biraz ağrıtırım tabi :)
osmanturka
26.Temmuz.2012, 14:19
Yok yok inşallah sıkıntı yaratmaz,herhangi bir konuda her zaman yardıma hazırım Gültekin imza bölümümde telefon numaram yazılı 7/24 çekinmeden rahatsız edebilirsin.
gsahiner
26.Temmuz.2012, 14:21
eyw. abi teşekkür ederim ilgin için diğer arkadaşlarda yazsaydı bari bikaç bişey demi :)
belki bilen biri vardır yada kullanan :)
osmanturka
26.Temmuz.2012, 14:24
Yazacaklar elbette benden sıra bulamadılar :) benim susumamı beklıyorlar.
yazsalarda benim kadar anlamazlar bu işten ondan yazmıyorlar :)
gsahiner
26.Temmuz.2012, 14:30
Vayy Hertürlü gider diyosun abi helal
Yıldıray İNCE
26.Temmuz.2012, 14:35
Gültekin kardeşim hayırlı olsun bende kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun...........
gsahiner
26.Temmuz.2012, 14:39
Abi çok Teşekkürler inş. kötü çıkmaz yani olumsuz bi yorum duymadım şuana kadar ama yüksek performans veriyormu acaba bunu merak ediyorum kullanan bir arkadaş olsa o bize en iyi bilgiyi verir abi ama ben aldım hiç aralıksız 2 kutu fişek salladım herhangi bi sıkıntı görmedim ancak tabiki spin rahatlığını felan avda denemeden bilemeyiz...
osmanturka
26.Temmuz.2012, 14:46
Vayy Hertürlü gider diyosun abi helal
Bazen gır gır şamata ve şaka lazım gültekin :)
gsahiner
26.Temmuz.2012, 14:54
haklısın abi ya bide benim işim muhasebe okadar resmi ve yogun bir ortamda çalışıyorum ki akşama kadar patlayacak dereceye geliyorum yani an geliyor nefes alamadıgımı hissediyorum iş yerimin karşısı dağ avlak tarla tapan baktıkça içim gidiyo heç sorma :)
Burhan KESKİN
26.Temmuz.2012, 15:09
Gültekin kardeşim öncelikle avkolik ailesine hoş geldin sefa getirdin keyifli paylaşımlar dilerim! silah konusunda çok iyi seçim yapmışsın Uzun süredir Smith Wessson firması için üretim yapan Torun silah sanayinin Türkiye piyasasına verdiği üründür koli koli fişek gönül rahatlıyla atabilirsin hiç tekleme yapmaz özellikle uçar avlarında üzmez! yeterki köpeğin düzgün olsun yeni sezonda kazasız belasız avlar yapman dileğiyle rastgele hoşçakal her zaman avkolikte kalhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
gsahiner
26.Temmuz.2012, 15:13
teşekkür ederim burdayız zaten bi yere kaçtığımız yok abi :) bilgin için teşekkür ederim sağolasın evet genelde bu tür yorumlar aldım inş. denildiği kadar güzel çıkar bi yalnız tek sorun köpek ben hep tek avlanırım köpekle avlanmadım hiç 1 2 kez gittim oda pek hoşuma gidipte şöyle bi tad vermedi köpek almasına alırım ama ne alcak ne besleyecek ne maddi durumum var nede yerim var abi o bana büyük sıkıntı yoksa bende her fermasın da 2 av birden kaldıran bir köpeğim olsun isterim ama ben birazda tek çıkmayı seviyorum abi daha zevk veriyo ya belkide köpekle iyi bir ava çıkmadığımdan da olabilir
osmanturka
26.Temmuz.2012, 16:15
Sen köpeksiz devamet Gültekin nasıl olsa kalitel, tüfeği almışsın köpek olmasada olur :) bende yıllarca köpeksiz avlandım,ilkkez bu yıl köpekle avlanacam oda köpek banamı av yaptıracak,benmi köpeğe bilmiyorum artık :)
gsahiner
26.Temmuz.2012, 17:59
değerli arkadaşlarımız sizlerden de yorum bekliyorum
Osman KARATEPE
26.Temmuz.2012, 18:14
3 yıldır Torun poze kullanıyorum dipçik ve kundağı kendime göre yaptırdıktan sonra çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım aslında çokta temizliğine önem vermememe rağmen attığımızı vurduk allaha şükür..
gsahiner
26.Temmuz.2012, 20:11
aynen abi önemli olan avı köpeksizde bulabilmek değilmi :D
Çok güzel seçim yapmışsınız Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun!
Torun ekonomik ve kaliteli bir marka hayırlı olsun.
Kemal_Uygur
26.Temmuz.2012, 21:29
Gültekin en başta sorman gerekeni en son sormuşsun kardeşim :)
Tüfeği almışsın artık bu saatten sonra ne desek boş. Almadan önce soraydın birkaç kelam ederdik ama şimdi tek denebilecek şey hayırlı olsun, bereketli avlarda kazasız belasız kullan inşallah...
gsahiner
27.Temmuz.2012, 05:30
Gültekin en başta sorman gerekeni en son sormuşsun kardeşim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Tüfeği almışsın artık bu saatten sonra ne desek boş. Almadan önce soraydın birkaç kelam ederdik ama şimdi tek denebilecek şey hayırlı olsun, bereketli avlarda kazasız belasız kullan inşallah...
Gültekin en başta sorman gerekeni en son sormuşsun kardeşim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
amin abi herkeze teşekkür ederim evet maalesef biraz saçma oldu ama napalım siteyi yeni tanıdım o yüzdendir böyle bir avcı platformu oldugunu bilmiyordum daha farklı siteler vardı bildiğim onlarda çok saçma ve sıradan siteler onlarada ben bulaşmadım
ismail aksu
27.Temmuz.2012, 07:17
bizim burada bir uzaktan tanıdımız arkadaş aldı tüfek arıza yapmış göndermiş sonra biraz geç göndermişler bunada demişlerki size özür borçluyuz kimseye söyleme sana avrupaya gönderdiğimiz namludan takıp gönderiyoruz demişler soruyoruz şimdi abi tüfek nasıl diye geçen diyor kaz avında sisliymiş hava bi sıktım tap tap tap 5 tane kaz düşmüş :(( böyle bir tüfekmiş kardeşim sen kendine güven duyduktan sora boruya fişeği çaksanda vururursun hayırlı olsun tüfek tüfektir ha uçarda değişir poze yada çif
gsahiner
27.Temmuz.2012, 07:38
bizim burada bir uzaktan tanıdımız arkadaş aldı tüfek arıza yapmış göndermiş sonra biraz geç göndermişler bunada demişlerki size özür borçluyuz kimseye söyleme sana avrupaya gönderdiğimiz namludan takıp gönderiyoruz demişler soruyoruz şimdi abi tüfek nasıl diye geçen diyor kaz avında sisliymiş hava bi sıktım tap tap tap 5 tane kaz düşmüş http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif( böyle bir tüfekmiş kardeşim sen kendine güven duyduktan sora boruya fişeği çaksanda vururursun hayırlı olsun tüfek tüfektir ha uçarda değişir poze yada çif
evet abi haklısın tabiki en önemlisi güven insan kendine güvenmezse değil kuş sinek bile avlayamaz
hayırlrlı olsun gidip birkac fişek at dene seni sonra yolda bırakmasın en yakın polugon da birkac fişek at istersen
gsahiner
27.Temmuz.2012, 08:39
hayırlrlı olsun gidip birkac fişek at dene seni sonra yolda bırakmasın en yakın polugon da birkac fişek at istersen
denedim abi aldığım gün aralıksız iki kutu fişek attım ama ava çıkmayınca bilemeyiz değilmi
Oktay AKÇAKMAK
27.Temmuz.2012, 08:45
hoşgeldin kardeş tüfek vurmaz adam vuru diyenlerdenim.... oyüzden rahatına bak utandırmaz
gsahiner
27.Temmuz.2012, 08:55
EYW. abi bizde öyle düşünyoruz ama sonuçta bunda tüfeğinde etkisi var
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.