Orijinalini görmek için tıklayınız : TEK KIRMA AV TÜFEĞİ
gsahiner
28.Temmuz.2012, 09:46
Değerli dostlar eski bir tek kırma av tüfeği arıyorum çalışır durumda olması veya ufak bir tadilattan sonra çalşışır hale gelmesi önemlidir eğer sizlerde veya yakınlarınız da böyle bir tüfek varsa benimle paylaşmak isterseniz konumuza yorum yapabilrisiniz yada imza bölümünde cep numaram yazılı buradan da irtibata geçebilirsiniz.
Teşekkürler
Osman KARATEPE
29.Temmuz.2012, 06:25
Sağa sola bakınalım kardeşim işine yarayan birşey olursa haber veririm..
gsahiner
30.Temmuz.2012, 05:44
Sağa sola bakınalım kardeşim işine yarayan birşey olursa haber veririm..
Teşekkür ederim abi olursa sevinirim
hasan mert ince
30.Temmuz.2012, 06:12
Vardı bitene sattık ama saga sola bakalım bi gültekin abi...
gsahiner
30.Temmuz.2012, 06:16
Vardı bitene sattık ama saga sola bakalım bi gültekin abi...
Eyw. mertim bakarsan sevinirim
Bende var aslında ama bilmiyorum işine yararmı. kaç senedir hiç yerinden çıkartmadık tüfeğin bi usta görmesi lazım
gsahiner
30.Temmuz.2012, 07:58
Bende var aslında ama bilmiyorum işine yararmı. kaç senedir hiç yerinden çıkartmadık tüfeğin bi usta görmesi lazım
Kardeşim resimlerini bana mail atabilirsen bi bakalım
Gültekin bana bir tlf la ulaş bakalım bir elimizde varmı ihtiyacına göre bişey http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif
ibrahim ozel
30.Temmuz.2012, 12:32
Neden tek kırma nerde kullanmayı düşünüyosun?
gsahiner
30.Temmuz.2012, 12:37
Neden tek kırma nerde kullanmayı düşünüyosun?
Abi aslında kullanmak için değil tek kırma tüfeği çok seviyorum yani özellikle eski olanları evde antika hatıra niyetine bir tane bulunsun istiyorum hani bulunmuşkende hurda değilde yinede her ihtimale karşı çalışır vaziyette bir eski kırma olsun istiyorum hani özellikle bir avda kullanmak için değil
kardeşim bizdeki tek kırmaya baktım çatıdaydı bayadır her tarafı paslanmış küflenmiş kimi yerinden ufaktan delinmeler oluşmuş anlayacağın işine yaramaz heralde ama öyle tek kırma bizim buralarda dek gelir bana olursa haber ederim sana konyadan selamlar
gsahiner
01.Ağustos.2012, 07:01
kardeşim bizdeki tek kırmaya baktım çatıdaydı bayadır her tarafı paslanmış küflenmiş kimi yerinden ufaktan delinmeler oluşmuş anlayacağın işine yaramaz heralde ama öyle tek kırma bizim buralarda dek gelir bana olursa haber ederim sana konyadan selamlar
Eyw. kardeşim olursa çok sevinirim
eyvallah sana çok eskilerin üzümlü veya huğlu çift kartallı olanlardan ayarlarız biraz sık dişini :)
gsahiner
01.Ağustos.2012, 07:08
eyvallah sana çok eskilerin üzümlü veya huğlu çift kartallı olanlardan ayarlarız biraz sık dişini http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
:) sıkmasam napacaz ki :) bulursam alıcam bulamazsam yapacak bişey yok başkan :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.