Orijinalini görmek için tıklayınız : Çift tetik tüfekler
Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var
çift tetik tüfekler tek tetik olurmu ?
Yapıyolar bildiğim kadarıyla ama mekanizma tamamen değişiyo buda 300 400 lira maal oluyo saygılar.
çetin ekren
31.Temmuz.2012, 12:35
Değişiklik yapıyorlar benimde bildiğim..
ama her zaman tercihim çift tetikten yanadır...
gsahiner
31.Temmuz.2012, 12:41
ÇİFT TETİĞİ TEK TETİĞE ÇEVİRDİKTEN SONRA ÇİFT ALMANIN NE ANLAMI KALIYOR Kİ
ismail aksu
31.Temmuz.2012, 13:50
bizim bir abimizin lafı var tek tetik adamı kurda yedirir derdi ben yaşadım daha tek tetik almam saygılar abi
herkese yorumları için teşekkürler
osmanturka
31.Temmuz.2012, 14:37
Hasan bey evet çift tetik tek tetiğe çevrilir,biraz maddiyatlı oluyor,madiyatıda bir yana bırakın düzen tutmuyor orjinal gibi olmuyor yani sıkıntı yaratıyor hiç bulaşmayın derim.
Ancak orjinal tek tetiğide karalamaya gerek yok orjinal tektetik olursa ve kaliteli markaysa sıkıntı yaratmıyor. mesela bir arkadşın tek tetik HUĞLU pozesi var 25 yıllık babadan kalma der hep,daha ne çift patladı nede sorun çıkardı.
gsahiner
31.Temmuz.2012, 14:54
abi 2 tan gözün varken bir tanesini aldırmaya çalışıyosun acaba aynı görebilirmiyim diye ne gerek var allah nimet vermiş geniş geniş rahat rahat gör diye buda aynı o hesap niye kendini riske atasın avını riske atasın düşüncene saygım var ama benve hiç gerek yok başkan
veyselll
31.Temmuz.2012, 21:13
normalde sıfır alırken çift ile tek tetik arasında 100 lira falan oynuyor ama değiştirme işine gelince masraf artıyor. yeni bir tek tetik almak daha mantıklı
benimkisi sadece meraktan sordum çocukluğumdan beri babamın ingiliz çift tetik çiftesiyle avlandık eskittin diye isyanlarda ben gidip kendime 104a aldım mobil şoklu ve 71cm namlu allah kısmet ederse bu sezon kendi tüfeğimle avlanacam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.