PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AV KORKUSU

gsahiner
31.Temmuz.2012, 11:34
Arkadaşlar öğlen arasında iş yerinin atölyesinde gözüme çapak kaçtı baya bi sıkıntılı durum felan oldu sağ gözümde(nişan gözünde) kör olacağım değil av yapamama korkusu geldi direk içime abi nedir bu hastalık ya :)

kemal bozkurt
31.Temmuz.2012, 12:11
Aynen bende öyle düşünüyorumda eğer gözüme bişey olursa av nasıl yaparım yada parmağıma bişey olursa nasıl tetik çekerim diye Allahın gücüne gitmesin ama yanlış düşünceler.

gsahiner
31.Temmuz.2012, 12:15
aynen kardeşim yanlış ama kendi kendine olan bişey hastalık bu ya başka bişey değil abi kendi kendine geliyo insanın aklına

Burhan KESKİN
31.Temmuz.2012, 21:33
Arkadaşlar iş güvenliği ekipmanlarınızı kullanırsanız hiç bir şey olmaz ben 26 senedir özel sektörde bakım şefi olarak çalışıyorum her zaman söylüyorum her zaman can güvenliği!!! lütfen ekipmanları kullanınız geçen hafta benim nöbetim esnasında bir işçi arkadaşımız iş eldivenlerini kullanmayınca 4 parmağını kökünden moneral vincin kancasına sıkıştırarak kopartı çok üzüldüm giden geri gelmiyor arkadaşlar bırakın avı falan!! bu işin şakası yok

osmanturka
31.Temmuz.2012, 21:39
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun,Kaşınızın gözünüzün sadakasını verirsek Allahın izniyle bişey olmaz.ama önce tedbir tabiki.
Sen tebrini al,Takdiri Allaha bırak...

imported_avkolik
31.Temmuz.2012, 22:16
Burhan abiye katılıyorum..Gerçi bazen benimde üşengeçliğime geliyor ve iş güvenliği ekipmanlarını kullanmayı es geçiyorum ama bu şakaya gelmeyen bir durum...Mutlaka ama mutlaka ekipmanları kullanmak gerekiyor...Aksi halde geri dönüşü olmayan zararlar görmek işten bile değil...

Geçmiş olsun kardeşim, aman dikkat !!!

01.Ağustos.2012, 08:49
geçmiş olsun allah şifalar versin

gsahiner
01.Ağustos.2012, 08:49
HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM

kenan mert
01.Ağustos.2012, 08:53
geçmiş olsun

gsahiner
01.Ağustos.2012, 08:56
geçmiş olsun