PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alo Orman Muhafaza Memuru!! Yada Alo Bohçacı İhbar Hattı!

osmanturka
31.Temmuz.2012, 19:38
Değerli arkadaşlar Bohçacıları şikayet edeceğimiz sabit bir numara varmı? yada varda benmi bilmiyorum..
Alo jandarma 156,Alo polis 155 gibi Alo Orman Muhafaza Memuru ihbar hattı varmı aceba?
Orman Yangını İhbar 177,Sahil Güvenlik 158 gibi önemli ihbar hattı olduğunu biliyorum,Data Arıza,Telex Arıza,Tv-Radyo Arıza gibi gereksiz ihbar hattları olduğunuda biliyorum ama orman muhafaza memuru hattı yada,Alo Bohçacı :) diye bir ihbar hattı bilmiyorum.

Eğer yoksa olması gerekmiyormu? bu tür şikayetlerde herzaman jandarmayımı aramak zorundayız
malum jandarma her ihbarı değerlendirdiği için olay yerine geç müdahele etme gibi bir sıkıntı yaşanıyor
Orman ve su işleri bakanlığı doğa koruma ve milli parklar genel müdürülüğü için böyle bir ihbar hattı oluşturması çokta zor değil heralde ne dersiniz?

kenan mert
31.Temmuz.2012, 20:19
olabilir aslında

Burhan KESKİN
31.Temmuz.2012, 21:20
Osman herşeyi yıkmışlar orman muhafaza memurlarına,jandarmaya kendileri aldıkları paralarla yan gelip yatıyorlar böyle bir hattı açacaklarını sanmıyorum rahatları bozulur ama yinede güzel fikir!!

imported_avkolik
31.Temmuz.2012, 22:14
Hakikaten böyle bir hat yok mu yaa http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/lipsrsealed.gif

31.Temmuz.2012, 23:07
Bence çok mantıklı abi!

01.Ağustos.2012, 07:11
okadar parayı mılletten alıcaksın avcıdan ve sayre hizmete gelınce yatıcaksın devlet memurum benım türkiye sevgili ülkem

01.Ağustos.2012, 09:37
Böyle bir uygulamayı hayata geçirmek çok zor gibi görünmüyor ama eleman yetersizliği öne sürülecek ilk gerekçe olacaktır.Bir avcı olarak çoğumuzun telefonunda zaten bağlı bulunduğumuz bölgede görev yapan ilgili koruma kurumunun ve görevlilerinin ve telefonunun kayıtlı olması gerektiğini düşünüyorum.

İBRAHİM AKKAYA
01.Ağustos.2012, 11:50
Arkadaşlar Ormanı Bekçi değil Sevgi Korur diye Bir Levha Heryere asılıdır.
Polis Günlerinde Herkes Kendi Vijdanın Polisidir Der.
Avı da Avcı korur Yoksa Polisle Jandarmayal Av Korunmaz.
Şimdiden Ava Başlamışlar bile Şikayet etsen ne olaçak ananın seven Gadı kimden olaçan davacı.

Ufuk Evci
01.Ağustos.2012, 12:30
Böyle bir uygulamayı hayata geçirmek çok zor gibi görünmüyor ama eleman yetersizliği öne sürülecek ilk gerekçe olacaktır.Bir avcı olarak çoğumuzun telefonunda zaten bağlı bulunduğumuz bölgede görev yapan ilgili koruma kurumunun ve görevlilerinin ve telefonunun kayıtlı olması gerektiğini düşünüyorum.

evet daha mantıklı bi görüş

Yıldıray İNCE
01.Ağustos.2012, 16:22
[quote author=İBRAHİM AKKAYA link=topic=18247.msg198595#msg198595 date=1343821849]
Arkadaşlar Ormanı Bekçi değil Sevgi Korur diye Bir Levha Heryere asılıdır.
Polis Günlerinde Herkes Kendi Vijdanın Polisidir Der.
Avı da Avcı korur Yoksa Polisle Jandarmayal Av Korunmaz.
Şimdiden Ava Başlamışlar bile Şikayet etsen ne olaçak ananın seven Gadı kimden olaçan davacı.

Eline sağlık Dayım.............http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif