PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YABAN TV

gsahiner
04.Ağustos.2012, 09:27
Arkadaşlar herkeze merhaba demek sitiyorum şimdi son yıllarda sözde avcı dostu bir tv kanalı açıldı YABAN TV güzol hoş birşey tabiki böyle birşeyler yapılması gerekiyor bunlar birde internet sitesi açtılar forumlar felan buda çok güzel hatta bunla yetinmeyip galeri sayfası oluşturdular resim video ve benzeri şeyleri paylaşabiliyorsunuz bunlar için çok teşekkürler böyle bir oluşum avcıların sesini duyurmakta çok önemli bir rol oynuyor. ama gel gelelim tv kanalının avcxıya verdiği değere bunu başımdan geçen bir olay ile anlatacağım olay şöyle;

"Geçtiğimiz ay ailecek memleketim olan yozgata gittik ve orda köyümüze ait gözümüzün bebeği olan bir göletimiz var burda balık tutmuyoruz sadece aynı zamanda yetiştiriyoruzda devletten 49 yıllıgına kiraladık devletteki halinden çok çok iyi durumda yıllık ortalama 5-6 ton balık çıkartıyoruz gelenlere sadece piknik yeri gibi bir alan değil ailesiyle birlikte hem pikniğini yapacağı hem balık tutacağı hem yüzebileceği hem kafa dinleyebileceği bir aile ortamı yarattık. Neyse geçen ay da gittik ailecek 20-30 kişi gölette piknik yapıyoruz biz erkeklerde 14 kişi ile 10 olta attık ve yaklaşık 25 tane kambur sazan(en küçüğü 17 cm) 100e yakında gümüş balığı avladık (en küçüğü 11 cm) lsizin anlayacağınız limitleri aşmadık ölçüleri şaşmadık ki neden aşalım orası için biz binlerce lira harcıyoruz hersene gözümüz gibi bakıyoruz ora biterse bizde biteriz tek eğlencemiz orası. Bende bu görüntüleri tuttum yaban tv galeriye koydum iyide rekor kırdı 1000 kişi felan izlemeye başladı bir gün sabah bir baktım yayından kaldırılıp resimler silinmiş ve gerekçesinde limit ve ölçülerin aşımı ve uygunsuzluk bulunması diye bende bir mail attım neden kaldırıldı dedim aynı kelimeleri kopyalayıp bana yollamışlar yani ne benin kaç kişi ile avlandığımı ne kaç olta atıldığını nede balıklarla ilgili herhangi bir ölçü bilgisi istemediler. ben böyle bir olay hayatımda görmedim izahat isteseler sonra uygun değil deseler anlıycam anlayısla karsılıycam ama böyle bir şey olmadı 1 ay oldu hala bana geri dönen olmadı arkadaşlar sonra yaban tv hakkında bir kaç araştırma yaptım yorumlara fewlan baktım meğerse bunlar avcı dostu felan değilmiş bunlar parası olan 3 tane avcının peşinde dolanan yayın yapmaktan ziyade kendi ürünlerinin pazarlamasını yapabilmek için bir tv kanalı açan bir kuruluş olduğuna kanaat getirdim bu benim şahsi düşüncem kim ne düşünür bilemem ama bunlar avcı dostu felan değil tamamen bir doğrudan satış kanalı başka bir şey değil reklamdan boş kalan zamanlardada kendilerinin görüntülerini yayınlayan bir tv kanalı hani anadolu avcıları neden hep kendi avcıları ben kaç kişi tanıyorum ne görüntüler yollayanlar hiç birini yayınlamıyorlar belli başlı görüntü olsun diye bir kaç tane sizden gelenler bölümünde yayın gösteriyolar özet şeklinde geçiyorlar onuda öyle güzel güzel yayınları yayınlamıyorlar bunlar paralı avcıların peşinde arkadaşlar ben çok destek veriyordum yaban tvye tebrik ediyordum her fırsatta ama bu olaydan sonra gerçek yüzlerini gördüm ve bundan sonra destek felan vermeyeceğim. ayrıca bizde onların sandığı kadar bilinçsiz avcılar olsak ne bir av belgemiz olur ne obafın sitesini takip ederiz nede kararları tebliğleri okuruz yani onların bildiğinden daha çok bilgimiz var resimden bakıpta balık boyutu uygun değil demiyoruz.

Burhan KESKİN
04.Ağustos.2012, 10:29
Gültekin kardeşim işlerine geldiği gibi davranıyorlar! hep yazıyoruz çiziyoruz ama sesimizi duymuyorlar senin olayında fazla reytin yaptığı için zenginlerin tutukları balıklar reyting'ten düşmüştür bu yüzden kaldırmışlardır onlar zengin dostu avcı dostu değil takma kafana!! ama onlar şunu bilmeli biz avcılar birlik beraberlik içinde tek yürek olduğumuz sürece zamanla yok olup gideceklerdir!

çetin ekren
04.Ağustos.2012, 10:49
E be kardeşim neden gönderirsin bunlara malzeme...
işleri güçleri avcının sırtından geçinmek,ama nasıl olursa olsun geçinmek...
program yaparlar köylüyü kullanırlar,
satış yaparlar avcıyı kullanırlar...
kullanırlarda kullanırlar....baksana bugün elimizde olan pointer,setter,kurzhaaarları bile onlar getirmişler...
yalanın bu kadarıda olmaz yani...
aslında biz bile burda bunları konuşarak onların reklamını yapıyoruz...

osmanturka
04.Ağustos.2012, 12:35
Yaptığına bak be Gültekin o görüntüleri youtube yükleyip sitemizde paylaşsan daha güzel olurdu bizde izlemiş olurduk,yaban diye hiç bilmediğimiz bir yere yuklemişsin :)

04.Ağustos.2012, 13:06
amacın ticaret olduğu herzaman aşikardır yetmediği gibi avcı olup olmayan eli silahlı hekezi aşırı av baskısına maruz bırakmış olup gece avcılığını teşvik eder durumdadır aynı zamanda gerçek avcılarla köylüleri av yasak kültürü ile çatıştırır olmuştur.hata bizlerde köpek yarışmalarında ve av fuarlarında yanlarına geçip boy boy fotoğraf çektiririz yalakalık olsun arkadaşlarımızdan kıskandığımız avlakları peşkeş çekmektende geri kalmayız.

gsahiner
04.Ağustos.2012, 14:20
Arkadaşar herkeze teşekkür ederim desteğiniz için evet haklısınız benim hata orda paylaştım ama ozaman bu siteyi bilmiyordum kusura bakmayın tekrar evet biraz fazla reyting yapınca rahatsız olanlar kaldırttı çok doğru söylüyorsunuz bunu bende biliyorum ama bizim insanımızda suç adamlar avlaklarını veriyorlar avlaklarını tanıtıyorlar sanıyorlar ama aslında yabana para kazandırıyorlar peşkeş çekiyorlar bundan sonra yabana ve yabanda çıkan hiç bir ürüne benden destek yok arkadaş sitemizdede paylışılıyor özkursan fişekleri ben bunada karşıyımo fişek öyle isim yaptıgı gibi bir fişek değil sms bizim milletimiz sürü misali nereye sürersen oraya gidiyor gercekten alıpta deneyen bilinçli insan çok az

kemal bozkurt
04.Ağustos.2012, 14:30
Bende bir zamanlar yaban tv delisiydim ve evdede her akşam eşimle sürtüşmeler oluyordu bana diyorduki bunlar paralı siz bunlarla aşk atamazsınız v.s v.s ama ben bunu sonradan farkettim teyp kurup bıldırcın vurup bunu bizlere izletende bunlar bir yeleği 90 liraya satıp şimdide satmamaya başladığında 40'a düşürende bunlar ve en uyuzuma giden ismi lazım değil sözde avcıya üstü başı pırıl pırıl hiç değilse 600 liralık takım 200 liralık çizme domuz avına çıkıyor ve köylüler içinde diyorki efendim işte adam yanıma geliyor selam veriyor bakıyorum ayağında sarı çizme bu şimdi avcımıdır inşaat işçisimidir diye ulan sığır o inşaat işçisi dediğin adamdır avcı işte beyinsiz herif.Köylü yırtığını dikerek ava gitmeyi seviyor öyle çullukları bezlere sarıpta arkasına koymayı değil torbasına koymayı seviyor köpeklerine aport aport demeyi değil alda getir demeyi seviyor biz naturel kaldık yani doğalız ya sizler nesiniz acaba?????????????????????????????????????????????

gsahiner
04.Ağustos.2012, 14:40
ağzına sağlık kardeşim aynen öyle bunlar birbirinin alkışcısı(..........)

Yıldıray İNCE
04.Ağustos.2012, 15:58
güzel güzel yayınları yayınlamıyorlar bunlar paralı avcıların peşinde arkadaşlar

Evet bu anlatım ğüzel olmuş malesef yaban tv paralı zenğin avcıların kanalı.........

çetin ekren
04.Ağustos.2012, 16:07
daha neler var neler...ama bana bu sitenin yöneticisi olarak bana düşmez kirli çamaşırları ortaya dökmek...
sadece gözünüzü açın artık diyoruz...
çevrenizide bu konuda uyarırsanız bakalım ne olacak sonunda...

04.Ağustos.2012, 21:06
paylaşım için teşekurler ellerinize saglık aynen katılıyorum hep aynı görüntü hep aynı av vidyosu birinin yeşil torbası var bir çulluk vuruyor bir saat inceliyor ves ves saygılar

04.Ağustos.2012, 22:04
Değerli üyelerimiz sitemiz kurallarında der ki :

"Sitemizde yayınlanan içerikten gönderen sorumludur.Sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz..."

Bu uyarı çerçevesinde kendinize zorda bırakmayacak yorumlar yapmanız gerekmektedir...Lütfen dikkat edelim...

fatih tutkun
05.Ağustos.2012, 06:05
25 tane kambur sazan(en küçüğü 17 cm) 100e yakında gümüş balığı avladık (en küçüğü 11 cm) lsizin anlayacağınız limitleri aşmadık ölçüleri şaşmadık
Merhaba Arkadaşlar,
Yaban TV'i artık çekimlere çağırdığınızda sizden ek ücret almaktadır.En son katıldığım 5. ulusal balık turnuvasında yaban tv bizden tüm masrafların dışında ek ücret taleb etti.Bizde davetten vaz geçtik demişlerdi.

Gültekin üstadım,
Yazdığınız kambur sazan bazı bölgeler israil sazanınada denmektedir.

EĞER bilinen kambur sazan ise .Tebliğde Madde 12 çizelge 5'de limitler verilmiştir.Sizin yazdığınız ölçüler her iki balıkta da küçüktür.Bana göre kaldırmaları daha iyi olmuş bu video ihbar niteliği taşıdığı için cezai işlemle karşılaşabilirdiniz.Bilginize

ismail aksu
06.Ağustos.2012, 15:06
bende mama almicam bundan sonra....

kemal bozkurt
07.Ağustos.2012, 15:58
Mama dedinizde YABAN'ın mamasını kullanan varmı acaba yani memnunmusunuz?

Burhan KESKİN
07.Ağustos.2012, 16:30
Mama dedinizde YABAN'ın mamasını kullanan varmı acaba yani memnunmusunuz?

Walla ben denedim kardeşim köpek oldu fil gibi şimdi eritmeye çalışıyorumhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

gsahiner
08.Ağustos.2012, 13:56
Walla ben denedim kardeşim köpek oldu fil gibi şimdi eritmeye çalışıyorumhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

Abi sen köpeğe bide koşu bandı al bari sezon haricinde günlük idman yapsın :) daha verimli olur hem göbektende kurtulur :)

bu arada bi kaç gündür işler yogun pek ilgilememedim kusura bakmayın abi