PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Köpeğim Kurzhaar

06.Ağustos.2012, 06:39
Slm Avkolik Ailesi benim 3 aylık dişi bi kurzharm var köpek yeni geldi acaba günde kaç gram kuru mama vermeliyim saygılar.

dadak_e
06.Ağustos.2012, 11:36
ben beslediğim yavrulara kg larının 100/1,5 kadar ilk 3 ayına kadar günde 4 kez 3-6 ay arası günde 3 kez 6-12 ay arası günde 2 kez yaşından sonra günde 1 kez mama veriyorum verdiğin zaman en önemli izlemen gereken şey yediği mamadan az pislemesi mamadan fayda gördüğünün göstergesidir ya da mama miktarı fazla geliyorda diye biliriz ozaman ama bu benim kendi besleyiş şeklim daha iyisini ustalar bilir

ibrahim ozel
07.Ağustos.2012, 11:08
Kardeşim mama paketinde zaten yazar. Bu miktarın 30-50 gr fazlasını ver. Sonrasında köpeğin kakasını takip et. İsal değilse az yükselt. İsal olana kadar azar azar yükselt. İsal olunca 1 önceki gramajına düşür ve devam et. Dediğim gibi mama paketlerinin üstündede köpeğinin kilosuna göre yazar o yazanın 30-50 gr üstünü vermende yeterlidir.

07.Ağustos.2012, 12:57
Tamam abi anladım saol..

ibrahim ozel
07.Ağustos.2012, 14:01
Sefa bu resimdeki köpekden bahsediyosan kurzhaar diye yanılıyosun paşam bu köpek kurzhaar değil en azından safkanı olmadığı kesin eğitim durumuna 1-2 hafta bak beğenmiyosan emek harcama bu köpeğe. Yok gayet güzel eğitime cevap veriyorsa o zaman bu köpekle yoluna devam et.

07.Ağustos.2012, 14:53
köpek biraz kırma abi ama ferması sağlam eğitimide iyi :)