Orijinalini görmek için tıklayınız : ben sahipsiz bi köpeğim
dadak_e
08.Ağustos.2012, 10:24
bir yavru edinirken sonrasını düşünelim ve yerimiz müsayitse gerçekten bakabilecek durumda isek alalım alıpta sokaklara yada başkalarına vermiyelim
http://www.youtube.com/watch?v=dAcocuaEdXs
Burhan KESKİN
08.Ağustos.2012, 10:32
çok doğru söylüyorsun hata yapmamak gerek! sonuçta onlarında hakları var yerine getirmek lazım, kim kime köpek veriyorsa bakacak kişiye bunları söylemelidir paylaşım için teşekkürler kardeşim!
Hüseyin ORHAN
09.Ağustos.2012, 06:07
malesef çok acı gerçeklerden bir tanesi de bu
nihayetinde bir can var ortada
bu konuda çok duyarlı olmak gerekiyor av yapmıyor diye elimizden bir şekilde çıkardığımız köpekler aynı duruma düşebilir
İki gün önce yavru bir sokak köpeğine araba çarpmıştı onu barınağa götürdüm.eskiye nazaran baya düzelmişti hayvanların bakımlarıda baya düzelmişti.Barınak çalışanları sokakta buldukları köpekleri buraya getiriyor kısırlaştırıyorlar aşılarını yapıyorlar saldırgan olmuyanları bazı yerlere bırakıyorlar kafeslerede öyle köpekler vardı hepisinin para ile alındığı belli o zamana kadarda iyi bakılmışlar ama sonradan getirip barınağa bırakmışlar dogomu dersin kurtmu desin rotvaydırmı dersin sibirya kurdu süs köpeğinin kaç çeşidi ve gerçekten görünce çok üzüldüm kafesin birinde iran tazısı saluki vardı.Yazık bu hayvanlara o hayvanlardaki üzüntüyü açıkça görebiliyorsunuz.
Oktay AKÇAKMAK
09.Ağustos.2012, 17:11
serkanım hayranım senin şu vicdanına
serkanım hayranım senin şu vicdanına
Komutanım özlüyoruz seni üveyikte ne yapar eder gelir diyoruz.tüm bölgelerden haber geliyor hayvanlarda bir rahatlama varmış nede olsa komutan yok uzun bir hayat bizi bekliyor diyorlarmış.
veysibor
10.Ağustos.2012, 07:44
Herkezin mutlaka samimi olduğu ve değer verdiği bir arkadaşı vardır.
Bu köpeklerde bizim av arkadaşımız.
sana en iyi şekilde av yaptırmaya çalışıyor.ama hatası esnasında kapı dışarı ediliyor.böyle arkadaşlık
olmaz.hani derler ya işin bitene kadar diye
işte buda ona geliyor.
Bizler her canlıya sahip çıkmamız gerekiyor.
unutmamak lazımdır ki oda bir canlı ve senin nasıl bir yaratan Allahın varsa,ondada fakrklısı yok.
saygılarımla
dadak_e
10.Ağustos.2012, 10:43
illaki elimizi uzatmamız lazım bu tür hayvanlara aba elimizi uzattığınımızdada onları tembelliğemi alıştırıız
geçen gün barınağa gittim ordaki yetkili çok sayıda köpek olduğunu ve ilk bahar aylarında bu köpekleri çifçiye çobana sahiplendirildiğini yalnız son baharda bu hayvanların yine sokaklardan topladıklarını söyledi ne kadar acı bi tablo al yaz boyu kullan kış geldimi at kapıya yazık yakışmıyo bizim milletimize böle şeyler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.