Orijinalini görmek için tıklayınız : avcılar klubü etkinlik ve tanıtım
veysibor
09.Ağustos.2012, 06:47
Niğde/Bor Avcılar ve Atıcılar Klubü Başkanı Ahmet Bey Geçtiğimiz Haftalarda Pınarbaşı Bölgesinde Trap Yarışması Düzenlendi.Milletvekilleri , Belediyebaşkanı , Emniyet Müdürünün Katılımıyla Güzel Bir Yarışma Gerçekleşti.Yarışmayı Abdullah Tarım isimli abimiz kazandı.yeni tüfeği hayırlı olsun.Her Hafta Pazar Günleride Dernek Üyelerine Kendi Aralarında Trap Yarışması Düzenleniyor.2012-2013 Av Sezonunada Avcılar Klübü Olarak Dernek Üyelerine Bor Avcılar ve Atıcılar Klübu İsimli Tişörtler Bastıracaz ve yeni sezonda bu tşörtlerle av yapacaz,herkeze tavsiye ederim.Bir Konu var onuda sizinle paylaşmak isterim.Tanıdığım Birkaç Abimiz Avlaklara gittikleri zaman yanlarında kayısı,şeftali vb. çekirdeklerini götürüyorlar ve su akarlarının ve sulak bulunan yerlerde toprağa saplıyarak bu bölgede ağaçlandırma çalışması yapıyorlarmış.hem doğaya katkıda bulunuyorlar ve örnek olmaya çalışıyorlar.neden bunları anlattım.kendi bölgemde bulunan klübümü tanıtmak ve etkinlikleride sizde hayata geçirebilirsiniz diye düşündüm.belki bu etkinlikleri fazlasıyla yapanlar vardır.bütün avcı abi ve kardeşlerime saygılarımla.
Burhan KESKİN
09.Ağustos.2012, 12:21
Yarışmada emeği geçen herkese teşekkürler! dereceye giren arkadaşımızda avkolik yönetimi olarak canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz! her avcının avlaklarında yerine getirmesi gereken bir öneri içinde sizi kutlarım ben daha çok zeytin çekirdeği bulunduruyorum geçen sene ektiğim bazı zeytin çekirdeklerinin bu yıl filizlendiğini gördüm herkesin yapmasını öneririm çünkü zeytin ağaçları doğaya daha uyumlu tutuyor!! paylaşım için teşekkürler veysi kardeşim!
abim biz katılamıyozmu :) gene pınar başında mı olacak
veysibor
09.Ağustos.2012, 12:39
Burhan abi ben teşekkür ederim nezaketin ve duyarlılığin için.allaha emanet ol abi
veysibor
09.Ağustos.2012, 12:40
emre kardeşim katılabilirsin tabiki.istediğin zaman misafirimiz olabilirsin.hem trapta hem avda.
abim ben niğde avcılar külübüne üyeyim, hani bor avcılar külübü kendi arasında olacak deyince bi sorayım dedim :)
sağolasın abi saygılar
çetin ekren
09.Ağustos.2012, 13:30
Veysi kardeşim sana bir sorum olacak...
sen bu dernekte yönetimdemisin...eğer yönetimdeysen ne güzel,ne hoş ki senin gibi heyecanlı ve derneğinin bir yerlere gelmesi için çabalayan bir yöneticisi var....
yok eğer bu güzide derneğimizin bir üyesi isen yine ne mutluki bu derneği kendisinin gibi benimsemiş ve azimle heyecanla yaptığı faaliyetleri yurda duyurmaya çalışan bir üyesi var...
her dernekte böyle insanları bulmak çok zor...
dernekçilik gönül işidir,zorla yaptıramazsın..zorla sevdiremezsin...
veysibor
09.Ağustos.2012, 13:38
Çetin abi sizin gibi büyüklerimizden bunları duymak bile onur verici.çok teşekkür ederim.Abi ben sadece dernek üyesiyim fakat yakından ilgiliyim.başkanla hep fikir alış verişi içindeyiz.her türlü maddi manevi desteğimizle yanındayız.tekrar teşekkür ederim abi
Allaha emanet olun
çetin ekren
09.Ağustos.2012, 13:45
Veysi kardeşim burada bütün yük inanın başkanınızın ve yönetiminin omuzlarında...
onları asla yalnız bırakmayın...tabi yönetimdekilerde sende olan heyecan varsa...
ve şunu asla unutmayın...ne yaparsanız yapın insanları hoşnut edemezsiniz...
birileri muhakkak arkanızdan konuşacaktır,birileri muhakkak sizi eleştirecektir...
bunlar sizi asla yıldırmasın...ağzınızla kuş tutsanız yine faydası olmaz....
ama gel sende şu taşın ucundan tut dersin 9 köy kaçarlar...
ben bunları çok iyi bilirim...ve insan her yerde insandır bu değişmez...
başkanınızın Ahmet beye çok çok selamlarımı iletin...çalışmalarınızda başarılar dilerim...
veysibor
09.Ağustos.2012, 13:52
Abi harbiden gerçeklerden bahsediyorsun.yılmadan bişeyler yapılmaya çalışılıyor fakat kıymet bilene.tabiki seninde söylediğin gibi yılmak yok abi.hiçbirzaman yolda burakmayız..ahmet abiyede selamlarınızı iletirim.duyarlılığın ve ilgin için çok teşekkür ederim.Allaha emanet olun
Yıldıray İNCE
09.Ağustos.2012, 14:46
Yarışmada emeği geçen herkese teşekkürler dereceye giren arkadaşımızada canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim......
veysi abi çok güzel bir paylaşım.
dadak_e
10.Ağustos.2012, 10:16
eline sağlık allah yorgunluk vermeden devamına erdirsin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.