Orijinalini görmek için tıklayınız : huğlu av tüfeği yeni
arkadaşım huğlunun 103 fe serisinden aldı bende bir poze aşkı var ama bir performansına bakıcam 3,300 kılo agırgıbı gezerde tavsiyelerinizi beklıyorum saygılarla
çetin ekren
09.Ağustos.2012, 16:23
Kadri bey vurmayan tüfek yoktur bence yeterki arkasında sağlam durmayı bil...
marka vermeden konuşmak istiyorum çünkü sitemizde bir çok firmamızın reklamı var...
yerli markaların hemen hemen hepsi son yıllarda çok güzel silahlar üretmeye başladı ve hatta şunu söyleyebilirim yıllardır isimleri piyasadan düşmeyen markalardanda şikayetler almaya başladık...
en iyisi bunu sizin deneyerek test etmeniz...
ağırlığı konusunda bende sizle hemfikirim bencede biraz ağır ve avdayken zaman geçtikçe daha da ağırlaşacaktır... :) :D
çetin bey valla benim gönlümde yatan aslan baretta ama pahalı birazzaman geçicek ama sitedeki abilerimizin de zamanı geldiğinde katkılarıyla ikinci el olsada birtane istiyorum nasip
osmanturka
09.Ağustos.2012, 19:05
Huğlunun çifte ve pozeleri tartışılmaz bence...
Ancak ağırlık korkusu almış yürümüş avcılarımızda eskilerimiz hep neder? tüfek dediğin ağır olmalı,avcı üzerinde ağırlığı olmalı,patlayınca şahlanmamalı!!
fişek gramının 100 katı tüfek ideal tüfektir. yani 32 gr fişek 3200 gr tüfek benim nazarımda ideal bir ağırlıktır ancak zamane avcıları iyice yorulmaktan tırsmış,rahatına düşkün olmuş,modernleşmiş 3200 gr bile ağır hale gelmiş.
Şahsı fikrimdir kesinlikle farklı fikirlere saygım sonsuzdur...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.