PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ava kapalı sahada bıldırcın avı

14.Ağustos.2012, 08:54
değerli abilerim benim kafama bir iki şey takıldı yardımlarınızı bekliyorum.ava yasak sahalarda bıldırcın avıda yasak mı oluyor bu birincisi ikinciside ben çankırılıyım çankırı çil keklik açık bu sene yanlış bakmadıysam ama haritada çankırı il geneli tüm keklik türleri yasak bundan ne anlamalıyım lütfen yardınlerınızı bekliyorum yanlış bişey yapmamak adına

dadak_e
14.Ağustos.2012, 09:02
yalçın bey haritada kapalı olan yerlerde bıldırcını bırakalım tüfekle gezmek bile yasak benim bildiğim bölgesel konuları sizin bağlı olduğunuz milli parklar yetkilileri daha iyi bilir bence

Burhan KESKİN
14.Ağustos.2012, 09:16
yalçın bey haritada kapalı olan yerlerde bıldırcını bırakalım tüfekle gezmek bile yasak benim bildiğim bölgesel konuları sizin bağlı olduğunuz milli parklar yetkilileri daha iyi bilir bence

Göç hayvanına Keklik hariç yasak geldiğini duymadım ben ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım!!

dadak_e
14.Ağustos.2012, 09:20
bülentçim ördek kazda göç hayvanı istediğimiz yerde vura bilirsek çok güzel olurdu ama olmuyor malesef
hem yaptığımız fiğilin işi av ve haritada ava kapalı alanlar olarak geçiyor aman dikkat bohçacıları kınarken bohçacı durumuna düşmiyelimde

veysibor
14.Ağustos.2012, 09:30
Yalçın kardeşim adı üzerinde ( AVA YASAK BÖLGE ) yani av yasak.bu bölgede hiçbir av hayvanı avlıyamıyorsun.keklikte aynı çil yerleri açıklandı.bu da bölgende yasak ise avlıyamazsın.yasak terimini iyi anlamak gerekiyor.
saygılar

14.Ağustos.2012, 10:34
Sen yinede milliparklara bi danış kafanda soru işarettleri kalmasın derim

ibrahim ozel
14.Ağustos.2012, 17:36
Ava yasak bölgede bırakın bıldırcın avlamayı yada tüfeği av köpeği bile gezdiremessiniz...

15.Ağustos.2012, 07:52
bilgilendirme için teşekkürler kafamızda soru işareti kalmadı

Cengiz KUTLU
15.Ağustos.2012, 08:21
Ava yasak bölgede bırakın bıldırcın avlamayı yada tüfeği av köpeği bile gezdiremessiniz...