Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarsus Çatalburun Av Köpekleri Belgeseli - Video
dadak_e
17.Ağustos.2012, 14:16
http://vimeo.com/16559070
ismail aksu
17.Ağustos.2012, 16:08
bizim burda bi abimizde vardı pastırmacı mehmet abide yedirdiği pastırmalardanmıdır nedir harbiden pastırma verirdi kendi sucuk pastırma fabrikası var yanımızda masada otorururdu bizimgibi sandalyede çok akllıydı mükemmel av yapardı mükemmel vallahi çok akıllıydı çaldırdı köpeği çok üzülmüştü
Paylaşım için sağ ol Emre bey çatal burunlar hakkında güzel bir bilgi kaynağı ismini duymuş fakat köpeği hiç görmemiştim iyi oldu
çatal burun ve sivas kangal köpeklerimize iyi sahiblik ve koruma yapamadık şimdiye kardar elin ingilizi türkiye karadar girmiş bizim kendi ırklarımızda yok olup gidiyor paylaşım için teşekurler
Burhan KESKİN
17.Ağustos.2012, 22:42
Bu köpekler bölge olarak her bölgede av yaparmı? acaba bilgisi olan varsa paylaşımda bulunursa sevinirim! çok güzel bir video paylaşım için teşekkürler Emre kardeşim!
ismail aksu
17.Ağustos.2012, 23:07
ben avını gördüm burhan abi ben öyle bidaha şimdiye kadar av yapmadım ha pointer ha çatalburun kısaca radar
Burhan KESKİN
17.Ağustos.2012, 23:11
ben avını gördüm burhan abi ben öyle bidaha şimdiye kadar av yapmadım ha pointer ha çatalburun kısaca radar
bayram sonu bu köpeklerden bir tane siyah solit benzeyen çatal burun 3 aylık bir enik gelecek bana hediye olarak bizim Marmara bölgesinde olurmu acaba diye düşünüyorumhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif gelince resmini paylaşırım
CanEMiR
18.Ağustos.2012, 00:19
Harika bir köpek, geçen sene Temmuzda aldım 3 ay zor bakabildim. Malum Erzurum şartlarına alışkın değil. Havalar soğudukça resmen tir tir titredi hayvan. Ama bu sene bulabilirsem bir tane daha alıcam, şimdi hüzel bir bakacak yerim var.
ismail aksu
18.Ağustos.2012, 08:01
tarsusta sıcak marmara doğu gibi diil abi ben inanıyorumki güzel kansa olur burdaki kahve beyaz renkti bulabilirsem fotosunu yapıştırcam selamlar abi
dadak_e
18.Ağustos.2012, 08:08
bizde bu çatal burunlardan 1 tane mevcuttu yalnız biraz fazla iyi bakmışız obez olmuş
çok kilo aldı ava çıktığında peşimize dahi gelemiyordu geçen sezonun başında açık bırakmışlar gezmeye gittiş dahada gelmedi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.