PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BİZİM ŞANSLI ÜYELERİMİZ KİMLER OLACAK BAKALIM(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
04.Eylül.2012, 15:10
Bugünkü gazetede okudum bu haberi bende paylaşmak istedim Sivaslı Murat yakaladığı beş kiloluk sazanla tüfeği kazanmış bizim şanlı üyelerimiz kimler olacak bakalım hadi hayırlısı...........

http://img253.imageshack.us/img253/2671/tarama0001q.jpg

veysibor
04.Eylül.2012, 15:20
Hayırlısı olsun be abi.İnşallah değer bilen ve gerçekten bu yapılan etkinlik için hakkını veren birisinin olur.Ama kim olursa olsun alkışlamak görevimiz.İçimden gelerek söylüyorum ki sizlerle olmak şahsım adına bana yetiyor.Şimdiden bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

osmanturka
04.Eylül.2012, 15:25
Hak edenin kazanmasını istiyorum... laf olsun diye yorum yapan ve paylaşımda bulunan üyelerimizden ziyade gerçekten paylaşım değeri taşıyan paylaşımlarda bulunup ve paylaşımları okuyup inceleyip cevap yazan üyelerimizin kazanması tek temennimdir.

Bu arada 5 kg sazan hediye kazanmış ama daha büyüğü olmalıydı...

gsahiner
04.Eylül.2012, 16:21
hediye için burda bulunanlar zaten kendini belli ediyor abicim gönlüm hakedenin kazanmasından yana bunun ayrımıda çok mesaj çok konu açmaya bakıldıktan sonra açılan konuların paylaşım değeri taşıyıp taşımadığına karar verecek yöneticilerimize kalıyor. Saygı değer yöneticilerimizinde her bşrş bu ayrımı yapacak kadar değerli insanlar bu yüzden herhangi bir şüphem yok bu konuda

Osman KARATEPE
04.Eylül.2012, 18:50
Laf olsun diye konu açanlar değil gerçekten hak eden kazanacak tabiki abim...

04.Eylül.2012, 20:24
size katılıyorum arkadaşlar yarışmak güzel bişeydir ama bu site olmak zaten kazanmışım okadar arkaşım olduki benden büyük abilerimde oldu benden küçük kardeşlerimde sanki kırk yıllık dost gibiyiz çogumuzla dertlerini anlatıyorsun bilmedigin konuyu sorup araştırıyorsun hele köpek konusunda çok yardım ve destek aldım iyiki varsın avkolik saygılarımla

gsahiner
05.Eylül.2012, 05:35
kesinlikle sana katılıyorum ali abi burda bütün derdini sıkıntını iyini kötünü herşeyini konuşup dile getirebiliyorsun bundan da ziyade dile getirdiğin konu için senin bunu çözmen için çabalıyor herkez bu çok önemli işte birilerinin senin için birşeyler yapması dostluktur burası avkolik evet hepimizin ortak buluşma noktası av ama avdan ziyade dostkolik burda herkez birbirine dost

ismail aksu
05.Eylül.2012, 06:51
konu bahane muhabbet şahane herkezin köpeğide var tüfeğide herkese başarılar rasgele selamlar

dadak_e
05.Eylül.2012, 13:22
2008 yılının 5 inci ayından beri bu sitedeyim katılım çok fazla bu çok hoş ama hep aynı kişiler bi emek veriyor bu siteye bu siteyi avcılık için yazılmış bi ansiklopedi olarak görüyorum ve açılan her her konu ve yorum bu ansiklopedinin kalitesini artırıyor dost kalın dostkolikte kalın

Oktay AKÇAKMAK
07.Eylül.2012, 04:06
bence bu işin hakkını en iyi veren burhandır gardaşlar ondan çok konu açanda yok onun kadar sevilen ve muhabbete katılan birisi kazansın bence