Orijinalini görmek için tıklayınız : kızımla ufak bi gezinti (emre avcı)
dadak_e
05.Eylül.2012, 06:53
http://i48.tinypic.com/eimljc.jpg
http://i47.tinypic.com/vws7xh.jpg
veysibor
05.Eylül.2012, 07:06
Emre kardeşim bol av dolu günlerin olur umarım.kızım dediğin sanırım setter fakat lada daha çok ilgimi çekiyor.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/38.gif
güzel görüntüler paylaşım için teşekkür ederim.
dadak_e
05.Eylül.2012, 07:58
sabah kızımla birlikte ufak bi gezinti yapalım dedim
kızım 5 aylık ve şimdiye kadar hiç bıldırcın görmedi ve kokusunu bilmiyo fermasında 3 adet bıldırcın vurdum ve ferma harici kalkan kuşların hiç birisine atmadım güzel bi carşamba sabahıydı
Burhan KESKİN
05.Eylül.2012, 08:01
Maşallah Emre kuş azda olsa köpeğin çok güzel devamı gelir inşallah Rasgele kardeşim!
gsahiner
05.Eylül.2012, 08:22
Devamı daim olsun abicim bol ve güzel avlar rast gele
rasrt gele emre bıldırcın busene türkiye geneli az bizim buraları 1 gün kazıdılarzaten azıdı bizde tek tük kalanlarla idere etmeye çalışıyoruz kuş olmadıgı için bugun av günü dükkanda geçirme kararı aldım sen gene kısmetini almişin nevşehirden saygılarımla
veysibor
05.Eylül.2012, 09:33
Ali bey bende duydum bıldırcın bu sene nevşehirde azmış.geçen senede pek tat alamamışlar.umarım iyi bir av sezonu geçirirsiniz.bohçacılar 1 ay erken başladılar zaten.hayırlısı diyorum.
dadak_e
05.Eylül.2012, 13:07
geçen seneye göre bu sene erzurumdada az ben bunu ekinlerin ve otlakların verimsiz geçmesinden kaynaktığını düşünüyorum şükrolsun limitleri dolduracak rıskımızı çoğu zaman buluyoruz ama bu sezon köpeği eğitmeyle uğraşıcam o yüzden avda gözüm yok pek .
gsahiner
05.Eylül.2012, 13:39
geçen seneye göre bu sene erzurumdada az ben bunu ekinlerin ve otlakların verimsiz geçmesinden kaynaktığını düşünüyorum şükrolsun limitleri dolduracak rıskımızı çoğu zaman buluyoruz ama bu sezon köpeği eğitmeyle uğraşıcam o yüzden avda gözüm yok pek .
Avı bulursun abicim dediğin gibi köpeği eğitmek daha önemli avı bulacak olan köpek dilerim köpeğin çok iyi avında herzaman bol olur abicim
ismail aksu
05.Eylül.2012, 14:19
maşallah emre bey ne güzel keşke bizimde vaktimiz olsada hafta içi gitsek ama malesf adece pazarları gide biliyoruz bende aynı senin düşündüğüngibi eğitim bıldırcında hiç gözüm yok 10 aylık ponter im var onlan uğraşıyorum bizim başkanın dediği gibi bu köpek diyor 7 sene sonra bi av yapar:(( selamlar kardeşim rasgele
Yakup DİLİYOK
06.Eylül.2012, 06:17
emrecim kazasız belasız bol avlar dilerim güzel av olmuş bide ben ladamı çıkarsam araziler kan ağlıycak ta bakımlarını bitiremedimki:D
cihan AVCIOGLU
13.Eylül.2012, 15:07
avın bol ve daim olsunda emre haber verin giderken kurda yem olursunuz yoksa:)
Onur ÇELİKOĞLU
13.Eylül.2012, 18:06
Çok güzel bir görüntü Emre abi. Avcı-Tüfek-Köpek En güzel 3'lü . Avınız bol olsun.
bu yıl kuş geçen yıla oranla az galiba
dadak_e
14.Eylül.2012, 05:06
cihan abi işe giderken kısa öz avlar biliyon bizim buraları gün boyu değil 2-3 saatte limiti çok rahat çıkarıyon buda öle bi yarım saatlik bi tarlayı dolandım o
Recep DÖNMEZ
16.Eylül.2012, 13:27
Yaw Emre Kardeşim bir daha ava gideceğin zaman ara beni atlayıp uçağa gelecem Erzurum'a.....
Bu güzelliklerin yanında senide bu fotoğraf karesinde görebilmek için fotoğrafını çekip uçağa geri atlayıp
dönecem gerisi geriye......
Ne demek istediğimi anladın değilmi?Tek başına av yapınca fotoğraf işi sıkıntı dostum,en iyisi otomatik foto
çeken bir makinamı alsak ne etsek????
Selamlar...
dadak_e
17.Eylül.2012, 06:23
Yaw Emre Kardeşim bir daha ava gideceğin zaman ara beni atlayıp uçağa gelecem Erzurum'a.....
Bu güzelliklerin yanında senide bu fotoğraf karesinde görebilmek için fotoğrafını çekip uçağa geri atlayıp
dönecem gerisi geriye......
Ne demek istediğimi anladın değilmi?Tek başına av yapınca fotoğraf işi sıkıntı dostum,en iyisi otomatik foto
çeken bir makinamı alsak ne etsek????
Selamlar...
abi ben eskidende tek giderdim şimdide tercihim tek gitmek insan istediği gibi davranıyo birisinin gittiği yeri bilmesi yeterli malum erzurumun şehirden bi 300-500 metre çıktıkmı dışarı av başlıyor teklifin için tşk ler önerini değerlendirecem slm ve saygılarla
gsahiner
17.Eylül.2012, 14:26
abi ben eskidende tek giderdim şimdide tercihim tek gitmek insan istediği gibi davranıyo birisinin gittiği yeri bilmesi yeterli malum erzurumun şehirden bi 300-500 metre çıktıkmı dışarı av başlıyor teklifin için tşk ler önerini değerlendirecem slm ve saygılarla
Emre abi işte erzurumun bununu seviyorum abi avı çok bol maşallah bu çok iyi bir şey keşke bizim buralarda da öyle olsa ama nerde gez dolan ancak buluyoruz bir iki tane onuda bulabilrsen öpte başına koy oluyor bizimki
dadak_e
19.Eylül.2012, 05:27
bizde av çok vakit yok sizde vakit var av yok demekki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.