Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Özel kardeşimin Kıf kayıtlı köpeği Ays sonsuz avlaklara göç etti!!
Burhan KESKİN
05.Eylül.2012, 21:33
İbrahim ÖZEL kardeşimin kıf kayıtlı köpeği ays bugün aniden rahatsızlanmış yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölmüş ays artık sonsuz avlaklara göç etti!! çok üzüldüm çok değerli bir köpekti İbrahim kardeşim geçmiş olsun başın sağolsun İnşallah Allah bir daha bu acıları yaşatmaz!!
Artık ays'ı geride bıraktığı yavruları ile hatırlıyacağız gittiğin yerde rahat uyu sevgili ays!!
http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=319418&w=720
http://www.bidepo.com/images/552370nkn.jpg
dadak_e
06.Eylül.2012, 04:56
ibrahim abi başın sağolsun
gsahiner
06.Eylül.2012, 05:30
abicim çok büyük geçmiş olsun başınız sağolsun dilerim birdaha bu tür bir acı yaşamazsın
veysibor
06.Eylül.2012, 05:32
abi başın sağ olsun.bir canlı göç etti sonuçta.Allah bu acıları yaşatmaz umarım.
Allaha emanet ol.
Yakup DİLİYOK
06.Eylül.2012, 06:03
komutanım basınız sağolsun allahım bu acıyı tekrar yasatmaz insallah cok üzüldüm:((
ismail aksu
06.Eylül.2012, 06:25
başın saolsun komutanaım çok vahim bir durum tabi onun sende olan değeri üzüntü ve acıdır dileğimiz böyle acıların birdaha yaşanmaması tekrar geçmiş olsun komutanım
Osman KARATEPE
06.Eylül.2012, 06:56
Çok üzüldüm abi acını paylaşıyoruz...
Cengiz KUTLU
06.Eylül.2012, 11:05
Komutan çok üzüldüm çok değerli bir köpekti başınız sağ olsun!
ibrahim ozel
06.Eylül.2012, 11:21
Tüm dilekler için teşekürler dostlar kendimize bıraktığımız yavrusuyla yola devam kararı aldık malum çok sağlam kandı iyi bir avcıydı hayırlısı olsun Allah'ın takdiri elimizden gelen yapıldı ama geç kalınmış bir rahatsızlıkmış köpeklerimin yanında olamadığımdan anlayamadım hayırlısı olsun demek gerekiyor tekrardan teşekürler...
komutanım çok üzüldüm inşe allah birdaha böyle acı yaşatmasın
Kemal_Uygur
06.Eylül.2012, 16:17
Abi başın sağolsun bu ara senden sürekli vefat haberleri geliyor, bu son olur inşallah.
komutanım çok üzüldüm başınsağ olsun.
Yıldıray İNCE
06.Eylül.2012, 18:21
İbrahim kardeşim geçmiş olsun başın sağolsun İnşallah Allah bir daha bu acıları yaşatmaz........
İbrahim üzüntünü paylaşıyorum. Köpek kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Gönül tesellisi yavrusu varsa hele av yapmaya başlayıverirse acısını kısa zamanda unutursun. Sabırlar diliyorum...
Başın saolsun komutan tek tesellimiz elimizde yavrularının olması olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.