Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MİNİK YAVRU

gsahiner
06.Eylül.2012, 07:07
Slm Arkadaşlar dün akşam iş yerinden eve giderken Ankara Samsun otobanına düştüm bir baktım ki metrelerce kuyruk var kamyonlar tırlar arabaları almış arkasına bir minik yavru aheste aheste yürüyor :)
Küçük yavruyu kim sokağa atmışsa hayvanın yürümeye bile dermanı kalmamıştı hemen arabaya aldım ve babamın dükkanına götürdüm yemek felan verdik karnı patlayacaktı hayvancağız 1 litreden fazla su içti yorgunluktan ve karnı davul gibi şişti. Cinsini anlamış değilim dünde bayağı bi geç olmuştu ama artık bu gün iş çıkışı bir pet shopa götürüp ne olduğuna baktırcaz ama zannedersem yüzü sarkık kısa köpeklerden birşey bunu bu halde dışarı atan vijdansızlar utansın başka birşey demeye lüzum yok.

http://img443.imageshack.us/img443/6426/minik2v.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/205/miniks.jpg

Not: Eğer cinsini Bilen arkadaş varsa bilgilendirirse çok sevinirim iyi günler saygılar...

osmanturka
06.Eylül.2012, 07:51
Cinsini hakkında hiç bir fikrim yok ama çok güzel birşey yapmışsın Allah razı olsun...Vijdanına teşekürler Gültekin kardeşim

Burhan KESKİN
06.Eylül.2012, 08:12
kafa ve ağız yapısına bakılırsa Pitbul benziyor!!

06.Eylül.2012, 08:17
Bulldog gibi geldi bana.

gsahiner
06.Eylül.2012, 08:41
Benim köpekler hakkında pek fazla bilgim olmadığı için bilemedim cinsini bir iki arkadaşımda buldog dedi ama akşam kesinleşince öğrenicem abicim bu bizim insanlık vazifemiz

Osman KARATEPE
06.Eylül.2012, 08:47
Burun yapısı buldoğa benziyor ama muhtemel kırmadır çok iyi birşey yapsın önemli olan bu allah razı olsun...

gsahiner
06.Eylül.2012, 08:49
Burun yapısı buldoğa benziyor ama muhtemel kırmadır çok iyi birşey yapsın önemli olan bu allah razı olsun...

Abi dediğim gibi insansak vazifemiz ama çok fazla bakamayabilirim şimdilik dükkanda duruyor ama kış gelince ölür hayvan o yüzden bir yuva sahibi arkdaşım var biraz düzelene kadar ben bakacağım düzelip büyüdükten sonra oraya vereceğim çünkü şuan çok küçük ayakta dahi zor durabiliyor

Osman KARATEPE
06.Eylül.2012, 10:21

Abi dediğim gibi insansak vazifemiz ama çok fazla bakamayabilirim şimdilik dükkanda duruyor ama kış gelince ölür hayvan o yüzden bir yuva sahibi arkdaşım var biraz düzelene kadar ben bakacağım düzelip büyüdükten sonra oraya vereceğim çünkü şuan çok küçük ayakta dahi zor durabiliyor

Düşüncen ve davranışından dolayı seni tebrik ederim kardeşim...

Cengiz KUTLU
06.Eylül.2012, 11:04
Buldog kırmasına benziyor ama sahiplenmeniz iyi olmuş tebrikler!

gsahiner
06.Eylül.2012, 12:04
Düşüncen ve davranışından dolayı seni tebrik ederim kardeşim...

teiekkür ederim abicim

gsahiner
06.Eylül.2012, 12:05
Buldog kırmasına benziyor ama sahiplenmeniz iyi olmuş tebrikler!

Teşekkürler cengiz bey bilmiyorum inşallah bugün akşam cinsini cibilliyetini öğrenir sizinlede paylaşırım

Yıldıray İNCE
06.Eylül.2012, 14:15
Cinsini hakkında hiç bir fikrim yok ama çok güzel birşey yapmışsın Allah razı olsun...Vijdanına teşekürler Gültekin kardeşim

veysibor
06.Eylül.2012, 15:17
Osman abininde dediği gibi çok güzel birşey yapmışın.yapılan her hayır allah rızası içindir.kardeşim tebrik ediyorum duyarlılığın için.unutmamak lazımdır ki oda bir can.gültekin teşekkürler

gsahiner
07.Eylül.2012, 05:39
Osman abininde dediği gibi çok güzel birşey yapmışın.yapılan her hayır allah rızası içindir.kardeşim tebrik ediyorum duyarlılığın için.unutmamak lazımdır ki oda bir can.gültekin teşekkürler

aynen katılıyorum veysi abicim

gsahiner
07.Eylül.2012, 05:40
arkadaşlar dün yaptırdığım tespitlerde köpeğin buldog cinsi olduğu meydana çıkmıştır...

08.Eylül.2012, 06:37
Allah senden razı olsun abi cinsi neolursa olsun o da bir can taşıyor...

dadak_e
08.Eylül.2012, 07:56
örnek bi davranış
tüm hayvan severler adına tşk ederiz

gsahiner
10.Eylül.2012, 05:47
rica ederiz dostlar dediğimiz gibi bu bir insalık vazifesi aldık bakıyoruz bakalım maskot oldu zaten :) gelen elinde koynunda gezdiriyor :)