PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dernek ve pul

06.Eylül.2012, 18:06
herkeze selamlar uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen işten güçten sohbetlere katılamıyordum.Ruhsattı avcılıkbelgesiydi derken evrakları tamamladık.
yalnız pulu almak kaldı diyorumki buradaki dernekler yıllık aidatları alıyorlar sonrada kulaklarının üzerine yatıyorlar sonra akşama kadar kumar çeviriyorlar .Avcılık atıcılık namına hiçbir hizmetleri yok.acaba diyorum anadoluda bir derneğe üye olsam kanunen bir sakıncası varmıdır.Hem gerçek avcı derneğine faydamız olur hemde biz pulu daha uyguna alırız.Bilgisi olan varsa bi zahmet iki satır yazarsa sevinirim.

Onur ÇELİKOĞLU
06.Eylül.2012, 18:23
Ertuğrul abi valla bizim burda da aynı şekilde. Üye olduk babamla , 2 kişinin pulu var türkiye geneli için çok fazla fark yaptığı için kayıt olduk. Ama kayıt olduğumuza dair ne bir üyelik kartı verdiler nede başka birşey.

Ha , dernek dedim ya öyle dernek falan zannetmeyin sakın.

2 katlı bir dükkan tarzı bi yer. Alt katı bildiğimiz kahve, üst tarafı 2 koltuk 2 dolap okadar.

Burhan KESKİN
06.Eylül.2012, 19:19
Türkiye topraklarında yaşadığın sürece her avcılık derneğine üye olabilirsin pulunu'da o kulüpten alabilirsin hiç bir sakıncası yoktur ben Bilecik'te ikamet ediyorum ama pulumu Kütahya'dan aldım bunun dışında çeşitli Şehirlerde 5 kulübün üyesiyim aidatını yatırdığım sürece üyeliğim devam eder Ertuğrul kardeşim istediğin kulüpten pulunu alabilirsin sakıncası yoktur! hayırlı uğurlu olsun rasgele! ha bu arada siteden fazla ayrı kalma kendini özletme bizlere selamlar http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

06.Eylül.2012, 21:41
saol burhan abim.iş güç tatil falan derken öyle oldu artık buralardayım.