Orijinalini görmek için tıklayınız : hayırlı akşamlar
mehmet utku
07.Eylül.2012, 21:26
saygıdeğer avcı abilerim öncelikle iyi akşamlar.siteyi yeni keşfettim çok değerli yorumlarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlerden bir konuda yardım istiyorum;tüfek alacağım,huğlu 103 fe kuşlu 66 namlu süperpozer,bunu beğendim ama internet fiyatları yüksek,çalıştığım yerde av bayi yok inceleyemedim.sizlerin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum. fiyatı ve nasıl temin edebilirim yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
çetin ekren
07.Eylül.2012, 21:51
Mehmet bey avkoliğe hoşgeldiniz..
bahsettiğiniz av tüfeğini kullanan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır..
keyifli paylaşımlar dilerim..
dadak_e
08.Eylül.2012, 04:58
mehmet bey dost koliğe hoş geldiniz
Burhan KESKİN
08.Eylül.2012, 09:24
Mehmet kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim! bahsetmiş olduğun tüfek 103 FE tam çakmak tüfeği kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar fiyatıda 1500 ile 1800tl civarında sanırım!! eğer ben bu parayı veririm dersen alınacak bir tüfek! yanlızca biraz ağır 3,400 kg civarında ama bana sorarsan bu parayı verdikten sonra bir avrupa tüfek alsan daha iyi olur diyorum karar yine senin! şimdiden alacağın tüfek hayırlı uğurlu olsun rasgele!
Bahsettiğin tüfek bu sanırım
http://www.bidepo.com/images/snb19315.jpg
mehmet kardeş aramıza hoş geldin umarım aradıgın silahı bulursun birde anamurun neresindensin
Yıldıray İNCE
08.Eylül.2012, 10:00
Mehmet kardeşim aramıza hoşgeldiniz bahsettiğiniz av tüfeğini kullanan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır keyifli paylaşımlar dilerim.......
mehmet utku
08.Eylül.2012, 14:15
sağolun varolun hoşbulduk.ali bey anamur merkez ama erzurumda çalışıyorum şu an.burhan abi tüfek o yorumlarında haklısın ama avrupa tüfeği bulmakta zor olanlar da 3-4 bin istyor,bende huğlu 4+1 otamatik 71 namlu mobil şoklu tüfeğim var ama pozeyi daha çok seviyorum,birçok poze denedim değişik markalar pek içime sinmedi 103 fe biraz ağır ama sağlam olduğunu yarı yolda bırakmadığını söylüyor kullananlar...değerli yorumlarınız için çok teşekkürler saygılar değerli abilerim....
dadak_e
08.Eylül.2012, 14:25
mehmet bey erzurumda ne iş yapıyorsunuz
mehmet utku
08.Eylül.2012, 14:30
:Hınıs'ta polis memuruyum emre bey...
dadak_e
08.Eylül.2012, 14:33
mehmet bey erzurumda istediğiniz hertürlü silahı temin etmeniz mümkün hatta erzurumdaki bayilerden siteye üye olan arkadaşlarımızda var
mehmet utku
08.Eylül.2012, 14:47
emre bey haklısın pek merkeze gelemiyoruz ama erzurum lu abileri farkettim ama bayisi olanlarla tanışmadık daha yeniyiz avkolikte inşallah tanışır konuşuruz ilerleyen günlerde teşekkürler hayırlı akşamlar...
gsahiner
10.Eylül.2012, 05:45
hoşgeldiniz mehmet bey avkolikkte kalın çünkü doğru adrestesiniz
mehmet utku
10.Eylül.2012, 12:56
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif sağolasın gültekin bey avcıların mekanı bizim için doğru mekandır zaten..............
gsahiner
10.Eylül.2012, 13:51
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif sağolasın gültekin bey avcıların mekanı bizim için doğru mekandır zaten..............
haklısınız mehmet bey inşallah bir birimize bir faydamız dokunur tekrar hoşgeldiniz değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz
Huğlu'dan selamlar Mehmet bey tercihinizden dolayı öncelikle Huğlu'nun ortaklarından birisi ve yetkili av bayisi olarak memnun oldum Huğlunun bütün tüfekleri nin temini,özel tüfek imalatı ve huğlu dahil her marka tüfeklerin tamiri konusunda çalışmalarımız olmaktadır İhtiyacınız olması halinde siz ve tüm dostlarımız daima 05334587124 den ulaşabilirler SAYGILAR
Recep DÖNMEZ
16.Eylül.2012, 13:17
Mehmet Kardeşim!
Bendede Huğlunun 103 DE modeli var,
71 namlu,dar şoklu çok süper bir tüfek,yalnız keklik ve bıldırcın
avlarında namlu uzunluğu ve dar şoklu olması nedeniyle verimli
olmuyor,bu sebeple ben daha kısa namulu ve mobil şoklu bir başka tüfek daha aldım,
Huğlu süperpozem ilk günkü güzelliğiyle duruyor,ördek ve kaz avlarında kullanıyorum
zaman zaman.....
Sizde 66 namlu alacağınıza göre çok memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.
Bol ve bereketli avlar dilerim...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.