PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp av köpeği (Kurzhaar)

10.Eylül.2012, 21:07
Değerli Gönüldaşlarım;
Geçtiğimiz hafta içinde, İzmir'in Bayındır İlçesi Çırpı Belde'sinde Kont isminde, benekli, 6 yaşında ve tasması el örmesi av köpeği kaybolmuştur / çalınmıştır. Köpeğin resmi yok maalesef. Sadece Kurzhaar cinsi bir av köpeği olduğunu biliyorum. Bir tanıdığıma yardımcı olmak için konu açtım. Eldeki verilerle köpeği bulmak çok zor ama sahibinin çok üzgün olduğunu biliyorum. İyi av yapan usta bir köpek.
Hani merada denk gelir de KONT diye seslenirseniz belki tepkiden anlaşılabilir.
Umarım bulunur.
Selamlar

gsahiner
11.Eylül.2012, 05:32
tolga kardeşim geçmiş olsun bu günlerde çok sık yaşanır oldu bu bu köpek kayıp vakaaları acaba altında farklı şeylermi vardır bilemiyorum

Recep DÖNMEZ
18.Eylül.2012, 07:38
Kaybolan köpek inşallah bulunup sahibine teslim edilir.
Bir avcı için köpek kaybetmek çok üzücü tabi.

Yakup DİLİYOK
18.Eylül.2012, 08:36
inşallah yakın zamanda bulunur köpeğiniz kardeş
erzurumda olsa kesin bulunurdu benim köpekler devamlı balkonda duruyo kaybolan köpekler illaki bana ulaşıyo orda iyi araştırılırsa inanıyom ki bulunur

dadak_e
19.Eylül.2012, 08:21
en kısa zamanda bulunması dileği ile erzurumdan slm lar

Osman KARATEPE
19.Eylül.2012, 08:34
Umarım en kısa sürede bulunur umudunuzu yitirmeyin...

20.Eylül.2012, 19:09
Sezon başladı ya şerefsizler harekete geçtiler. Benim köpek geri geldi, inşallah bu köpek te bulunur.

21.Eylül.2012, 08:44
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur.neden başkasının köpeğine göz diker bu şerefsizler

ismail aksu
21.Eylül.2012, 09:25
inşallah en kısa sürede bulunur benimde daha önce kayboldu ses yok giden gelmez ama bir resim bulabilirseniz daha yararlı olacaktır

21.Eylül.2012, 10:34
umarım enkısada bulunur bir avcı için en talihsiz olaydır inşe allah çalanlar ellerine yüzlerine bulaştırır ortaya çıkar saygılar