PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARA AVLARI (G. Şahiner)

gsahiner
11.Eylül.2012, 12:16
Herkeze merhaba demek istiyorum arkadaşlarım,abilerim ve değerli ustalarımız. Sezon açıldı açılalı çarşamba günleri hariç her av gününü ve resmi tatilleri farklı bir merada geçirmeme rağmen Ankara'nın doğusu, kuzeyi ve güneyinde gitmediğim avlak mera kalmadı ve hiç istediğim gibi avlar yapamadım arkadaşlar genel olarak sizlerde durum nedir ne değildir diğer illerde genel durum nasıldır? Ankarada ava giden arkadaşlar sizlerde de performans nasıl ? bunları merak etmekteyim acaba bendemi bir güdümsüzlük var yoksa genel olarak mı bir sıkıntı var bu konuyu kendimce aydınlatmam gerekiyor sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.

Saygılar Sevgiler...

dadak_e
11.Eylül.2012, 14:12
yapamadım derken ne gibi bi durumla karşılaştın gültekincim

gsahiner
11.Eylül.2012, 14:20
Gültekin abi onu bi düzeltelim yapamadım şöyle yani bir meraya gidip 3ten fazla bıldırcın kaldıramadım yok kuş yok merada

ismail aksu
12.Eylül.2012, 07:42
her yerde var bu sıkıntı sadece sende değil kardeşim rahat ol

gsahiner
12.Eylül.2012, 10:15
her yerde var bu sıkıntı sadece sende değil kardeşim rahat ol

abi sorma ya felek bi yüzümüze bakmadı bu sene

dadak_e
12.Eylül.2012, 10:17
bu sene erzurumdada istenilen verimde bıldırcın yoktu ama sizin dedğiniz kadar değil

gsahiner
12.Eylül.2012, 10:20
bu sene erzurumdada istenilen verimde bıldırcın yoktu ama sizin dedğiniz kadar değil

Emre bey bu sene kime ne sorduysam yok ya bıldırcın tek tük üveyik hiç yok hiç

dadak_e
12.Eylül.2012, 13:00
gültekincim sen ne iş yapıyorsun

gsahiner
12.Eylül.2012, 13:02
gültekincim sen ne iş yapıyorsun

Ben muhasebecilik yapıyorum emre abi

dadak_e
12.Eylül.2012, 13:56
ankaranın neresindesin

gsahiner
12.Eylül.2012, 14:32
ankaranın neresindesin

Mamaktayım

Onur ÇELİKOĞLU
13.Eylül.2012, 18:12

Gültekin abicim bizim burda üveyik nasıl biliyormusun kum gibi kum. Sezonun ilk 3 haftası kuş hiç durmadan sabah aksam çalışıyor. Hiç durmuyor çok güzel atış imkanı oluyor.

gsahiner
13.Eylül.2012, 18:30

Gültekin abicim bizim burda üveyik nasıl biliyormusun kum gibi kum. Sezonun ilk 3 haftası kuş hiç durmadan sabah aksam çalışıyor. Hiç durmuyor çok güzel atış imkanı oluyor.

emre ozaman benim yerimede vur kardeş belli bizimkiler oraya gelmiş