Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli ( V.Bor)
veysibor
14.Eylül.2012, 08:53
Arkadaşlar bu konuyu açmadan önce konunun site yönetimine herhangi bir sitemi yoktur.
Bunu belirtmek isterim.
Sitede birçok arkadaşım aktif olarak konu açımı ve yorum yapmakta fakat beni üzen bir konu var.kimse yanlış
anlamasın,bunun yalakalıkla alakası yok.yüzlerce kişi tarafından incelenen bir konuya sadece beş kişi yorum
yapıyor.konu açan kişinin acaba emeğine ve paylaşımına hiçmi saygı yok. ve aynı konular üzerinde günlerce dönüp
duruluyor.sitemim herkeze değil yanlış anlaşılmasın.aktif olan arkadaşlarımda var.ama bu bir dostluk sitesiyse daha
samimi olabiliriz diye düşünüyorum.
saygılarımla
gsahiner
14.Eylül.2012, 09:13
Arkadaşlar bu konuyu açmadan önce konunun site yönetimine herhangi bir sitemi yoktur.
Bunu belirtmek isterim.
Sitede birçok arkadaşım aktif olarak konu açımı ve yorum yapmakta fakat beni üzen bir konu var.kimse yanlış
anlamasın,bunun yalakalıkla alakası yok.yüzlerce kişi tarafından incelenen bir konuya sadece beş kişi yorum
yapıyor.konu açan kişinin acaba emeğine ve paylaşımına hiçmi saygı yok. ve aynı konular üzerinde günlerce dönüp
duruluyor.sitemim herkeze değil yanlış anlaşılmasın.aktif olan arkadaşlarımda var.ama bu bir dostluk sitesiyse daha
samimi olabiliriz diye düşünüyorum.
saygılarımla
Sana aynen katılıyorum Veysi abi emek veriyoruz konu açıyoruz bakıyorsun 200-300 tane okunma var ama 2 tane yorum yok buradan şunu sormak istiyorum değerli üyelerimize (aktif olanlar iyi veya kötü bir değerlendirmede veya katılımda bulunanlar hariç) arkadaşlar sadece bir sorunuza yanıt bulmak içinmi burdasınız? yoksa ben yorum yazsamda yazmasamda nasıl olsa burda birşeyler paylaşılıyor ediliyor yazmasamda olur mu diye düşünüyorsunuz? yani kim olursa olsun ama her kim olursa olsun emek harcanan ve çaba gösterilen önem arzeden konulara enazından bir fikir bildirmek gerekir bu kişinin emeğine olan saygısından ötürüdür. ama aslında yorum yapan kişi kendine olan saygısını gösterir. Herkeze saygısından dolayı teşekkür ederiz.
SAYGILAR.
veysibor
14.Eylül.2012, 09:20
Gültekin kardeşim beni çok iyi anlamış.sonuna kadar dediklerinin arkasındayım.benimde anlatmak istediğim buydu.yorumun ve konuya olan yaklaşımın için teşekkür ederim kardeşim.
gsahiner
14.Eylül.2012, 09:54
Gültekin kardeşim beni çok iyi anlamış.sonuna kadar dediklerinin arkasındayım.benimde anlatmak istediğim buydu.yorumun ve konuya olan yaklaşımın için teşekkür ederim kardeşim.
Bişey değil veysi abi bunu arz ettiğin için biz teşekkür ederiz ama galiba konu boşuna açılmış abi baksana yine okuma var yorum yok.
dadak_e
14.Eylül.2012, 10:00
burası farklı bölgelerden farklı meslek ve düşüncedeki insanların birleşme mekanı kaynaşma mekanı bazı üyelerimiz - dostlarımız işlerine yarıyan bi konu olursa açar okurlar işlerine gelen bişe varsa yazarlar yoksa okur geçerler biz bunun için çok savaş verdik ama şurda yorum yazan 2 elin parmağını geçmez bize 1 adım gelene biz 10 adım gideriz kendileri bilirler dost kalın dostkolikte kalın erzurumdan herkese slm lar
veysibor
14.Eylül.2012, 11:00
Emrecim gerçekten öyle.sen daha eski bir üyesin daha iyi bilirsin fakat ortada bir gerçek vardı bende bunu dile getirdim.ama boş.herkez kendi bilir biz üzerimize düşeni yapalım yeter.
yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim.
gsahiner
14.Eylül.2012, 11:29
burası farklı bölgelerden farklı meslek ve düşüncedeki insanların birleşme mekanı kaynaşma mekanı bazı üyelerimiz - dostlarımız işlerine yarıyan bi konu olursa açar okurlar işlerine gelen bişe varsa yazarlar yoksa okur geçerler biz bunun için çok savaş verdik ama şurda yorum yazan 2 elin parmağını geçmez bize 1 adım gelene biz 10 adım gideriz kendileri bilirler dost kalın dostkolikte kalın erzurumdan herkese slm lar
evet haklısın bir elin parmağını geçemiyoruz maalesef herkez işine lazım olan konuya konuşuyor
Burhan KESKİN
14.Eylül.2012, 12:03
Veysi kardeşim öncelikle açmış olduğun bu konu için sana teşekkür etmek istiyorum genellikle sitemize yeni üye olan arkadaşlarımdan bu tür şikayetler alıyoruz! bunun bir çok nedeni var öncelikle tanışma aşaması, olabiliyor üyeler birbirini tanıyıp kaynaştıktan sonra konulara yorum yapıyorlar,sitenin üye sayısı yaklaşık 11 bini aştı ama online üyeler en fazla 45 geçmiyor tabiki yönetimi düşersen bu sayı azalıyor online olan kişiler içerisinden toplam 10 yada 15 kişi konu açıp katkıda bulunuyor diğer üyeler açılan konulara bakıp sadece izlemek yada bilgi almak için yazmıyor hal böyle olunca sitenin yükü sizlerle bizlere kalıyor, bir başka nedende daha çok sezonun kapalı olduğu zamanlarda yorumlar ve konularda hızlanma oluyor sezon açık olduğu zamanlar bir iniş yaşanıyor bu da bence normal karşılamak gerekiyor diğer sitelerde benim üyeliğim var oralarda'da aynı inişler çıkışlar yaşanıyor! birde online olan kişiler üye çıkışlarını yapmıyor kendisi bilgisayarın başında olamasa bile aktif olarak gözüküyorlar! ne diyelim ne söyleyelim kimseye zorla yaz çiz diyemeyiz değilmi kardeşim! ama siz üyelerimiz sayesinde biz yöneticilerin desteğiyle sitemizi daha iyi duruma getireceğimize benim inancım sonsuzdur! umarım soruna cevap verebilmişimdir sevgiler saygılar kardeşim!
gsahiner
14.Eylül.2012, 12:15
Veysi kardeşim öncelikle açmış olduğun bu konu için sana teşekkür etmek istiyorum genellikle sitemize yeni üye olan arkadaşlarımdan bu tür şikayetler alıyoruz! bunun bir çok nedeni var öncelikle tanışma aşaması, olabiliyor üyeler birbirini tanıyıp kaynaştıktan sonra konulara yorum yapıyorlar,sitenin üye sayısı yaklaşık 11 bini aştı ama online üyeler en fazla 45 geçmiyor tabiki yönetimi düşersen bu sayı azalıyor online olan kişiler içerisinden toplam 10 yada 15 kişi konu açıp katkıda bulunuyor diğer üyeler açılan konulara bakıp sadece izlemek yada bilgi almak için yazmıyor hal böyle olunca sitenin yükü sizlerle bizlere kalıyor, bir başka nedende daha çok sezonun kapalı olduğu zamanlarda yorumlar ve konularda hızlanma oluyor sezon açık olduğu zamanlar bir iniş yaşanıyor bu da bence normal karşılamak gerekiyor diğer sitelerde benim üyeliğim var oralarda'da aynı inişler çıkışlar yaşanıyor! birde online olan kişiler üye çıkışlarını yapmıyor kendisi bilgisayarın başında olamasa bile aktif olarak gözüküyorlar! ne diyelim ne söyleyelim kimseye zorla yaz çiz diyemeyiz değilmi kardeşim! ama siz üyelerimiz sayesinde biz yöneticilerin desteğiyle sitemizi daha iyi duruma getireceğimize benim inancım sonsuzdur! umarım soruna cevap verebilmişimdir sevgiler saygılar kardeşim!
evet haklısın burhan abi ben sezon açılmadan önce biraz daha hareketli olarak gözlemledim siteyi ama sezon açıldığından buzamana daha düşün yaşandı çünkü heycanlar bekleyişler bitti değilmi bende bunu buna bağlıyorum alışlar flan tükendi soru kalmadı kimsede lafın bittiği nokta sezon açıldı kimsenin bişeye ihtiyacı yok tek ihtiyaç av oda burda yok bence genel olarak düşünce budur.
veysibor
14.Eylül.2012, 12:21
Burhan abi yorumun için ve bilgin için teşekkür ederim.en azından değer verip cevap veriyorsun.bu site bizim ve elimi ben o taşın altına koydum abi.herşeyimle site ve yönetimin yanındayım.sorumun cevabınıda en iyi şekilde aldım.kendine çok iyi bak abi
Allaha emanet ol.
Cenk Tuzun
14.Eylül.2012, 13:49
Merhaba,
Guzel bir konuya deginmissin ama sitede benim gibi dusunenlerde olabilir.
Soyleki;
Ben siteyi her gun 2-3 defa acar bakarim, (islerimden firsat buldukca tabi) acilan konulari okurum. AV konusunda cok bilgili degilim, bu sezon ilk defa ava basladim. Daha av bile gormedim o ayri. Bu acidan bakinca benim fotolarin altina yorum yazmam sadece yazmis olmak icin yazmak olacak.
Birde kara avinda acemi olunca insan yazacak pek bir sey bulamiyor haliyle...
Merhaba,
Soyleki;
Ben siteyi her gun 2-3 defa acar bakarim, (islerimden firsat buldukca tabi) acilan konulari okurum. AV konusunda cok bilgili degilim, bu sezon ilk defa ava basladim. Daha av bile gormedim o ayri. Bu acidan bakinca benim fotolarin altina yorum yazmam sadece yazmis olmak icin yazmak olacak.
Aynen benim durumum bu.
birde bahsettiğiniz gibi eski üyelerin sohbetine katılıp yazayım dedim eski bi üyenin resimlerni ve yaptığı avları öveyim dedim.sonrasında 3-4 tene özelden mesaj aldım ne demek istedin şu kelime ne demek anlamadım izah et falan diye o günden beri sohbet amaçlı pek katılmıyorum.Ha burhan abimi ayrı tutarım kaç kere mesaj attım bsıkılmadan yorulmadan yazdı.
gsahiner
14.Eylül.2012, 13:59
Merhaba,
Soyleki;
Cenk abicim güzel demişsin ama Burhan Keskin abinin dediği gibi bu sitede 11.000 kişi var hadi 1000 tane senin gibi 45 tane online var geri kalan 9955 kişi nerede bu yine bizi haklı çıkarır. ikinci olarakta evet yazmış olmak için yazmamak gerekir ama yazmak içinde illa bilgi sahibi olmana gerek yoktur. burdaki nokta fikrini düşünceni sesini duyurmaktır. düşünceni ifade etmektir yanlış bildiğini görmektir burdaki asıl amaç budur o yüzden seninde formlardan ve yorumlardan geri kalmamanı tavsiye ederim. İyi günler abicim
gsahiner
14.Eylül.2012, 14:04
Merhaba,
Soyleki;
Aynen benim durumum bu.
birde bahsettiğiniz gibi eski üyelerin sohbetine katılıp yazayım dedim eski bi üyenin resimlerni ve yaptığı avları öveyim dedim.sonrasında 3-4 tene özelden mesaj aldım ne demek istedin şu kelime ne demek anlamadım izah et falan diye o günden beri sohbet amaçlı pek katılmıyorum.Ha burhan abimi ayrı tutarım kaç kere mesaj attım bsıkılmadan yorulmadan yazdı.
Ertuğrul Abi o anki piskolojisidir o adamın şimdi senin dediğin olayda 3-4 özel olayı siteye mal etmemek gerekir ama ben burda kimse kimsinin kalbine dokunmaz yanlış anlamış olabilir senin o anki konuşma tarzından olmuş olabilir bunun biliyorsun bir çok sbebi olabilir sen veya o hatalı bilmem ne anlamında konuşmuıyorum sakın yanlış anlaşılmasın burda kişisel değil genel bir konu üzerinde konuşuyoruz bunlarla olayı kişiselleştirmeyelim lütfen abicim
ismail aksu
14.Eylül.2012, 14:18
evet veysi çok haklısın veysi insanın paylaşım yapası dahi gelmiyor geçen hafta çektiğim fotoların hiç birini atmadım? birde bu purofil altındaki + ve _ olayının kaldırılmasından yanayım boş yere kimse kimsenin günahına girmesin şahsi fikrimdir sadece bir öneri selamlar herkeze tekrar teşekkürler veysi
osmanturka
14.Eylül.2012, 16:08
Daha öncede bu durum hakkında aynı fikrimi belitmiştim okuyanlar hatırlar...
Aslında sıkıntı bizim sitemizle ilgili değil bu sıkıntı genel bir sıkıntıdır,bütün forum siteleri bu sorunu yaşıyor ve bunu herkes biliyor.
Artık dünyada forum kültürü bitmiştir,bunun sebesi ise (msn,facebook,twitter) gibi sosyal paylaşım siteleri,adam face paylaşıyor avını bir forum sitesinden daha cok izleniyor ve yorum yapılıyor ve web sayfası açmanın kolay olmasıdır bu işin ele,ayağa düşmesidir.
Ülkemizde kaç tane avcılık ile ilgili forum ve web sitesi mevcut isterseniz bi araştırın. hepsinin üye sayısı aşağı yukarı aynı 10,000 ve üzeri işin ilginç yanı bu üyelerin %80'i hep aynı kişiler... varın hesabını siz yapın. mesela ben popüler 5-6 avcılık sitesine üyeyim ama burada yazıp çiziyoruz. başkası içinde tam tersi.....
Yıldıray İNCE
14.Eylül.2012, 16:30
Evet Arkadaşlar size canı gönülden katılıyorum konu acan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekür ederim sizlerinde dediği ğibi acılan konulara okuma sayısı fazla ama malesef cevap sayısı yok diyecek kadar az konulara yorum yazanlar aşağı yukarı aynı kişiler konu acıpta emekte bulunan Arkadaşlarımıza biraz olsun saygı gösterip cevap yazmak sitemizin Dostluklarını dahada cok arttıracagını düşünüyorum tüm Dostlara şimdiden teşekür ederim.........
imported_avkolik
14.Eylül.2012, 16:43
Bu konu üzerinde defalarca yazıldı, çizildi. Defalarca biz yönetim olarak yazdık çizdik. Fakat nedendir bilinmez belli dönemler haricinde bir teşekkür mesajı veya aklına takılan yeri yazdırmayı başaramadık .İnşallah zamanla oturur. Belkide format budur insanlar okuyarak anladıklarında yorum yapmıyorlar, takii anlamadıkları takıldıkları bir yer olursa konuya giriyorlar...
Tüm üyelerimizden tüm konulara katılım, hatta kendilerince açtıkları konularla sitemize katkı bekliyoruz. En azından bir teşekkürü çok görmemelerini bekliyoruz...
Veysi Bey ilginiz alaknız ve benimsemeniz için çok teşekkürler, inşallah faydası olacaktır...
gsahiner
14.Eylül.2012, 17:43
Bu konu üzerinde defalarca yazıldı, çizildi. Defalarca biz yönetim olarak yazdık çizdik. Fakat nedendir bilinmez belli dönemler haricinde bir teşekkür mesajı veya aklına takılan yeri yazdırmayı başaramadık .İnşallah zamanla oturur. Belkide format budur insanlar okuyarak anladıklarında yorum yapmıyorlar, takii anlamadıkları takıldıkları bir yer olursa konuya giriyorlar...
Tüm üyelerimizden tüm konulara katılım, hatta kendilerince açtıkları konularla sitemize katkı bekliyoruz. En azından bir teşekkürü çok görmemelerini bekliyoruz...
Veysi Bey ilginiz alaknız ve benimsemeniz için çok teşekkürler, inşallah faydası olacaktır...
Aliekber bey sizde ilgilenip konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederiz sorunumuzu bizimle paydaş olmasından dolayı çok mutluyuz
veysibor
15.Eylül.2012, 06:11
Herkeze günaydın
Yapmış olduğu değerli yorumlarından dolayı
Ertuğrul abime,Cenk Kardeşime,İsmail kardeşime,Yıldıray abime ,Osman kardeşime,Gültekin
kardeşime ve Ali Ekber abime çok ama çok teşekkür ederim.duyarlılığınız için nekadar teşekkür etsem
azdır.Rahatsız olduğum bir konuydu ve dile getirdim.ama sizlerinde dediği gibi siteyi bizler ayakta
tutacaz.zaten şu anda yorum yapan ve yapmayan bir çok arkadaşımında büyük çaba
gösteriyor.şu an herşey güzel fakat zamanla daha güzel olacağı inancım tamdır.Herkeze tekrar çok
teşekkür ederim.siz ve yorumlarınız benim için çok değerli.
Herkezi Allaha emanet ediyorum.
Hüseyin ORHAN
15.Eylül.2012, 06:25
veysi kardeşim bana göre sitemizin kanayan yarası açılan konulara yeterli ilginin ve katkının olmaması
sende bunun en iyi fark edenlerden biris olmuşsun
ne yazıkki bu bir gerçek ve yapılabilecek pek fazla bir şey yok
neden yok derseniz her konu herkezin ilgisini çekmiyor ilgisini çeken bir konu olsa bile göz atıp çıkıyor konudan
burhan abimin de dediği gibi dostlar arası bir paylaşım oluyor konular
bunda darılıp gücenecek bir şey yok ziyaretçilerin bile konuyu açıp kapatması izlenme sayısını artıyor
veysibor
15.Eylül.2012, 06:31
Hüseyin kardeşim haklısın.burhan abi ve diğer büyüklerim ve kardeşlerim en güzel şekilde yorumlarını
aksettiler.tekrar teşekkür ediyorum.
dadak_e
15.Eylül.2012, 06:40
veysicim bu iş böyle gelmiş böyle gidiyor şurda bi iki kişi birbirine takılmak için girer siteye başkada yok işte okur geçerler eğer 3-5 kişi tanıyıp görüşüyorsak ne mutlu bize
veysibor
15.Eylül.2012, 07:32
emre zaten önemli olan dostluk.özellikle sende bunu iyi yapıyorsun.eski resimleri yayınlıyorsun bakıyorum ve imreniyorum.ne güzel yaa.bigün bir av günüde dostlarla bizde neden yapmayalım ki.neden olmasın.
gsahiner
15.Eylül.2012, 08:06
veysicim bu iş böyle gelmiş böyle gidiyor şurda bi iki kişi birbirine takılmak için girer siteye başkada yok işte okur geçerler eğer 3-5 kişi tanıyıp görüşüyorsak ne mutlu bize
Haklısın emre abi bu birazda kişisellikten geliyor galiba şimdi mesela bakıyorum Sen,dayı burhan abim,İbrahim abim,Osman Abilerim,Yıldıray abim,diğer yöneticiler hepiniz çok iyi dostsunuz birbirinize bizde elmizden geldiği kadar sizin aranıza katılmaya abi kardeş bilmeye dost olmaya çabalıyoruz çabamız fazla bu konuda ama diğer üyelerimizde böyle bir şey yoksa bunun için çabalamıyorlar o yüzden belki bizede garip geliyo olabilir kimsenin yoruma katılmaması sohbet etmemesi bundan dolayı kızıyor olabiliriz. Sonuçta herkez aynı gayede olmak zorunda değil belkide onlarda kendilerince haklı sebepleri var biz sıkı dostluğun içine girmek için çabalıyoruz ama onlara burda sadece derdine derman bulmak yetiyorsa fazlasını aramaz kimse sonuöta biz yine birmiyiz biriz allaha şükür umarım daha güçlü dostluklarımız abilik kardeşliklerimiz olur bu sıkıntı arzeden konu ile herkez birbirini daha iyi anlayıp daha samimi olur inş. herkeze teşekkür ediyorum veysi abimin ve bizim genel sorunumuza destek olduğu için. SAYGILAR
İBRAHİM AKKAYA
15.Eylül.2012, 09:39
Veysi Kardeşim Ben yıllarca Emeğe saygı dedim ama nerde Burada Ya Köpek ilanı olaçak yada Kıytırık bir konu.
Emek verip Yazılanı yüklenen Resmi Açılan Konuyu Kimse görmüyor Görende Görmüş olmak için bakıyor.
Ozan Arif Diyorki.
Kitabımız Kuran İlim Kokuyor.
Kaç Müslüman Açıp Okuyor.
Okuyan da işte Öyle Okuyor .
Manasına Kafa Yoruyormuyuz.
Adam Konuya bakıyor geçmiş olsun diyeçeğine hayırlı olsun yazıyor.
Birde Millet sanala Doydu onun da zararı var sağlık olsun.
gsahiner
15.Eylül.2012, 09:45
Veysi Kardeşim Ben yıllarca Emeğe saygı dedim ama nerde Burada Ya Köpek ilanı olaçak yada Kıytırık bir konu.
Emek verip Yazılanı yüklenen Resmi Açılan Konuyu Kimse görmüyor Görende Görmüş olmak için bakıyor.
Ozan Arif Diyorki.
Kitabımız Kuran İlim Kokuyor.
Kaç Müslüman Açıp Okuyor.
Okuyan da işte Öyle Okuyor .
Manasına Kafa Yoruyormuyuz.
Adam Konuya bakıyor geçmiş olsun diyeçeğine hayırlı olsun yazıyor.
Birde Millet sanala Doydu onun da zararı var sağlık olsun.
dayıcım çok haklısın gerçekten bizim ülkemizde hiç bir şeye saygı kalmadı herşeyden önce insanların kendilerine saygısı kalmadı napalım be dayı idare edecez artık haktan hayırlısı ankaradan selamlar
veysibor
15.Eylül.2012, 09:56
İbrahim abicim ne güzel bir ozan arif sözüyle konuya girmişin.yazı çok hoşuma gitii.ben bu sitede sizleri kazandığıma inanıyorum.buda bana yeter zaten.seni ben dobralığın ve açık sözlülüğünle tanıdım dayı.ileride inşallah daha güzel muhabbetimiz olur.
Allaha emanet ol
Osman KARATEPE
16.Eylül.2012, 06:38
İbrahim dayımın dediği gibi emeğe saygı....Bu iş üzerine çok konuşuldu satırlar yazıldı..Lakin şu sıralar açılan konuların çokluğu sebebiyle yorum sayında düşme olması normaldir.Üyelerimiz birbirlerini tanıdıkça yorumların belli bir düzene oturacağına inanıyorum..
Recep DÖNMEZ
16.Eylül.2012, 13:08
Veysi Kardeş!
Bu konu gerçektende defalarca gündeme gelip tartışıldı,çok sözler söylendi,yazıldı,
Burada insanların verdiği emeğe saygı göstermek en önemlisi,
Sitede bir konu açmak,açılan konuya fotoğraflar yüklemek ne demek bunu bizler çok
iyi biliyoruz,siteye yüklenecek 3-5 fotoğraf için verilen emek ve harcanan zamanın karşılığında
alınacak birkaç yorum herşeyin üstüne çıkıyor ama malesef çoğu zaman açılan konular
beklenilen ilgi ve alakayı görmüyor....
Ama olsun biz yinede konu açmaya,yorum yapmaya devam edelim,beleş geçinenler yada
öyle zannedenler zaten zamanla belli olacaktır.
Selamlar Kardeşim...
Ben de Mehmet Akif'in dizeleriyle katılayım sohbete...Demiş ki koca şair:
Ya açar Nazm-ı Celil'in bakarız yaprağına
Ya da okur üfler geçeriz bir ölünün toprağına.
İnmemiştir hele bu Kur'an bunu hakkıyla bilin,
Ne mezarlıkta okunmak, ne de fal bakmak için.
Arkadaşlar sonuna kadar haklılar ama alacakları yok malasef...
Biz doğru bildiğimiz yolda yalnız da olsak yürümeye devam edeceğiz....
veysibor
17.Eylül.2012, 15:06
Değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.