Orijinalini görmek için tıklayınız : GENEL AVLAK'DA AVLANMA İZNİ(G.ŞAHİNER)
gsahiner
20.Eylül.2012, 07:45
Arkadaşlar Devlet ve genel avlaklarda avlanma izni ile herhangi bir ücret ödenmeden avlanılabileceğini daha önce belirtmiştim. Örnek olsun diye bir avlaktan izin aldım ve bu hafta sonu inşallah avlanacağım. izin belgesini çıkardım hangi avdan ne kadar avlayacağımı belirttim merayı belirttim ve talepte bulundum sonuçta izin belgesini aldım bunuda sizinle paylaşmak isterim.
İZİN İÇİN BAŞVURDUĞUM DİLEKÇE ÖRNEĞİ
http://imageshack.us/a/img811/8091/bavuruf.png
ALINMIŞ OLAN İZİN BELGESİ ÖRNEĞİ
http://imageshack.us/a/img685/2905/gmerdnzn.jpg
osmanturka
20.Eylül.2012, 07:58
Benide alsan yanına Gültekin :)
gsahiner
20.Eylül.2012, 08:00
Benide alsan yanına Gültekin :)
Gel abi başımın üstünde yerin var hemen halledelim izin işini evraklarını yolla yarım saat içinde geri dönüşü olsun :) garantisi kefili benim
dadak_e
20.Eylül.2012, 08:02
bi sezonda benim bildiğim 5 kezden fazla izin verilmiyor
gsahiner
20.Eylül.2012, 08:07
bi sezonda benim bildiğim 5 kezden fazla izin verilmiyor
onun sınırlaması yok sadece kota anlamında sınırlama var kotası dolarsa ozaman yapamazsınız
Yıldıray İNCE
20.Eylül.2012, 09:24
Hadi hayırlısı Gültekin kardeşim rastgele.........
gsahiner
20.Eylül.2012, 10:20
Hadi hayırlısı Gültekin kardeşim rastgele.........
Sağolasın yıldıray abicim birde burda şansımızı deneyeceğiz bakalım inş. hayırlı bir av gümü olur teşekkür ederim güzel yorumun için
veysibor
20.Eylül.2012, 13:13
Gültekinim böyle güzel konuları bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim kardeşim.emeğine sağlık.daha kısmet olmadı fakat bu sene kekliğe özel izinli gidecez.niyeti şimdiden aldık.hayırlısı bakalım.
gsahiner
20.Eylül.2012, 13:19
Gültekinim böyle güzel konuları bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim kardeşim.emeğine sağlık.daha kısmet olmadı fakat bu sene kekliğe özel izinli gidecez.niyeti şimdiden aldık.hayırlısı bakalım.
tamam abi hep beraber gidelim bende güzel bi devlet avlağı buldum 10 gün önce 1000 adet keklik salmışlar oraya sezon açılınca inş. orayı arka arakaya yoklayacağım kotası dolana kadar. 1000 adet keklik salmışlar 300 adet kota koymuşlar ilk haftalarda bütün izinleri alıp oraya gidecem kamp kuracağım oraya kamp :)
gsahiner
20.Eylül.2012, 16:03
dilerim devletin yasakladığı alanda av olur boş yere yasak koymuyodur inşallah
Onur ÇELİKOĞLU
20.Eylül.2012, 17:52
Gültekin aviciğim hadi hayırlısı bakalım. Haftasonu senden av konusu bekliyoruz. Rastgele
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.