Orijinalini görmek için tıklayınız : cumartesi kısa avımız (ali bozkuş)
selam dostlar bugün buğün ögleye kadar dükkanda oturdum kafam şişti eve bir tel oglum dükkana gel dedim saolsun oda kırmadı geldi baba ıkındi ezanında evde olman gerekiyormuş saate baktım iki dünde yamur yagdı belki kuş bulurum diye heveslendin yanlız gidecektim babam tel açtı oglum yanlız gitme olur dedim 2. 3 arkadaşı aradım işimiz var deyince yanlız gidecektim sonra iprahimi arayayım bir belki gelir dedim oda tamam yoldan al dedi neyse çıktık yola nereye gidelim kardeş sen nasıl bilirsen diye neyse vardık bizim meşhur patates tarların kıyına şura bura derken hadi alex nerde derken köpek durdu fırt fırt 2 tane birine ben birinede iprahim kardeş biri çantada biri patatesin içerisine düştü şu burda derken yok alex benim düşürdügüme gidince onu görmedi neyse kısmet deyip yörüdük sonra hozan biryere girdik alex saga sola derken alex fermada iprahim benim sagtarafımda ibo iyi bak kardeş önlerinde derken önümden birtane yagılı yumruk gibi olmuş kalkmasın tan alex algel oglum aferin agzına aldı gene gezdiriyor getir getirmez birde iprahim hani burda bişey yok derken 2 tane daha kalmasın birini ibrahim birinide ben vurdum alex burakmış biryere bıldırcını ibrahim bu ne yaptı böyle bilmiyor ileri buraktı herhalde derken algel nerde birde baktım agzında sallayıp geliyor önüme buraktı bende ödül olarak su verdim tabi sevindim demekki sabır etmek gerekiyor sonra hozan tarlada ilerdik 2 tane kalktı onuda çantaya attık ezan okundu ibo benim saatim doldu hadi gidelim dedim ha durla dur resim çekinelim foruma atalım dedim o da olur dedi böylelikle kısa günün karı fermalrı çekemedim çeksen bunları yazamazdım umarım begenirsiniz sevgili dostlarım
http://resimyukleyin.net/images/69502794310055708683.jpghttp://resimyukleyin.net/images/57427063243062248487.jpghttp://resimyukleyin.net/images/03381708609628732535.jpghttp://resimyukleyin.net/images/06837776687433139157.jpghttp://resimyukleyin.net/images/84659052570757551439.jpg
Yıldıray İNCE
23.Eylül.2012, 12:02
Ali kardeşim paylaşım için teşekürler rastgele............
ben teşekür ederim yıldıray abi begendigin için
osmanturka
23.Eylül.2012, 19:43
Hemşerim kısa bir zamanda nasibinizi almışsınız Alex çok kalitebir köpektir çünkü kumaşı kalite Alim,her nekadar güzel av yapsada Alex hala acemidir ileriki yıllarda gerçek hünerlerini sergiler ve ozaman bana hak vereceksin.çünkü geçen gün mustafa yıldırım hocamla görüştüm Mustafa Hocam dedim lussi çok güzel av yapıyor bana böyle köpek kazandırdığınız için teşekkür ederim dedim.
osman bu gördüğün neki dedi,köpek 3. yılında tam avı çözer ve ustalaşır dedi.ilk yılı çıraklık,2. yıl kalfalık,3. yılı ise ustalık yılıdır dedi ve çok mantıklı geldi.
Ha bu arada hiç beraber avlanmak nasip olmadı inşallah bir gün beraber avlanırız. avınız bol dostluğunuz daim olsun rastgele Hemşerim...
Burhan KESKİN
23.Eylül.2012, 20:25
Ali kardeşim avınız daim olsun rasgeleyin!
Avınız daim olsun rasgeleyin!
Hüseyin ORHAN
24.Eylül.2012, 05:33
avınız daim olsun maşallah nasibinizi almışsınız
veysibor
24.Eylül.2012, 06:07
Hemşerim kısa günün karı olmuş.avınız bol dostluğunuz daim olsun
dadak_e
24.Eylül.2012, 06:11
ali abi avınız bol ve daim olsun abi anlaşılar oralardanda göç etmiş kuş
köpeğin resmi güzel çıkmış maşallah
arkadaşlar degerli yorumlarınızdan dolayı tek tek teşekür ederim sizlerinde avları bol fermalı bol avlar dilerim saygılarımla
Osman KARATEPE
24.Eylül.2012, 07:07
Alex yavaş yavaş istediğin kıvama gelecektir Ali zamanınız kısaymış ve de öğle sıcağında avlanmışsınız ama kuş bulmuş Alex...
gsahiner
24.Eylül.2012, 07:55
ali abicim yine kısmetin çıkmış :) rastgele
Alex yavaş yavaş istediğin kıvama gelecektir Ali zamanınız kısaymış ve de öğle sıcağında avlanmışsınız ama kuş bulmuş Alex...
evet osman abi dügün sebebiyle erken kesmek zorunda kaldım tamda sıcaktı genede 7 bırdırcın buldu alex 5i çantada ikiside karvana evet osman abi istedigim seviyeye geliyor inşe allah sonu güzel olacak iyi dileklerinden dolayı teşekürler
ali abicim yine kısmetin çıkmış :) rastgele
evet gültekin kadeş kısa oldu öz oldu teşekurler
ibrahim ozel
24.Eylül.2012, 17:42
Ali sabrın sonu selamet bebek gibi düşün söz dinliyomu küçükken. Hayvan bu her istediğimizi harfiyen yapmaz. Bak sana bişi söyleyeyim ares ağzına alıyor bıldırcını sanırsın yutmuş bacak ucu ve kafa ucu gözüküyor diğer köpekler sulanmasın diye. Ayrıca teşekür ederim demeden bırakmıyor şerefsiz. Bırak diyorum yok oğlum kuzum yok ne zaman teşekür ederim ares diyeyim öyle ağzını açıyor. Bu kelimeyi ben öğrettim eniklikden beri ona bıraktan anlamaıyor sanırım teşekürü bırak diye algılıyor avcı dostlarımız Allah'ın adanalısı köpek bursa köpeği nazik ol yoksa avı ağzından alamassın diye dalga geçiyolar :) Sabır paşam dananın kuyruğuna geldin az kaldı inan bu sezon işlem tamam olacak sen yeterki köpeğinle bağını koru küstürme onu gerisini vermeye başlamış sana...
komutanım siz olmasaydınız inanın başaramazdım sizin sayenizde birşeyler yaptım sabrettim dayandım inanın köpek yetiştirmek ve egitmek inanın çok zor bişeymiş hele siftah bir av köpegi besleyip yetiştiriyorsan egitilmiş alacaksın ama genede güzeldi en azından bilgi tercübe sahibi oldum sizin sayenizde allah sizden razı olsun çok teşekürler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.