Orijinalini görmek için tıklayınız : 22/09/2012 CUMARTESİ (G. Şahiner)
gsahiner
24.Eylül.2012, 09:13
Sevgili dostlar daha önceden belirttiğim üzere İzin almış olduğum genel avlağa gitmiş bulunmaktayım.
Bu avlakla ilgili anılarımızı sizinle paylaşacağım.
Sabah 04.00 sularında ankaradan Gümerdiğin-Çankırı Devlet avlağına doğru yola çıktık sabah 06.30 sularında avlak merasına vardık daha önceden yaptığımız tespit çalışmalarıyla orda gölet olduğunuda biliyorduk. bu yüzden hazırlıklı giderek oltalarımızıda götürdük.
Gidince direk oltaları attık göle kardeşim oltaların başında bekledi ve bende meraya doğru hareket ettim.
Çok güzel bir merası var. Her türlü kuş ve hayvan mevcut devlet koruma altına almış ama ne fayda gelenin gidenin haddi hesabı olmamış belliki bıldırcın bulamadık üveyik için ise izin almamıştık o sebepten vuramadık, diğer hayvanlarında sezonu değildi yine naçar kaldık. ama bir tane balık tuttuk ve doğa temizliği yaptık boş kovanları topladık hepsi yeni sezon fişeği ve 10 numara buda demekki güzel bıldırcın varmış burda ama ya tükenmiş yada göç etmişler. Yinede güzel bir zaman geçirdik herkeze rastgele.
http://imageshack.us/a/img849/8876/22092012049.jpg
http://imageshack.us/a/img21/7543/22092012052.jpghttp://imageshack.us/a/img846/5977/22092012051.jpghttp://imageshack.us/a/img259/190/22092012054.jpg
http://imageshack.us/a/img21/63/22092012055.jpghttp://imageshack.us/a/img196/2812/22092012053.jpg
http://imageshack.us/a/img694/9527/22092012056.jpg
http://imageshack.us/a/img407/8342/22092012058.jpg
Osman KARATEPE
24.Eylül.2012, 09:23
Gültekin seni bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum kardeşim.Avcılığın her zaman av vurmak olmadığını bizlere hatırlattın.Senin yerinde başkası olsaydı o üveyikleri vururdu.
gültekin kardeş seni duyarlıgından dolayı kutlarım keşke her hepimiz senin kadar duyarlı olsak bazen yapıyorsun bazende yapamıyorsun paylaşım için teşekurler
dadak_e
24.Eylül.2012, 11:05
avınız bol ve daim olsun rasgele
veysibor
24.Eylül.2012, 11:15
Gültekinim bende bu duyarlılığın için çok teşekkür ederim.kutlarım kardeşim seni.boş kovanları toplayarak çevreciliğinide ön plana çıkarman çok hoşuma gitti.umarım çoğu arkadaşımıza örnek olur bu.Bu arada resimlerde çok güzel eline emeğine sağlık güzel insan
Allaha emanet ol
Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2012, 14:52
Ava gidip av bulamamak veya vuramamak çota önemli değil Kardeşim,
Önemli olan o temiz havaya çıkıp doğa ile başbaşa kalabilmek,gönül
dostları ile iki hoş sohbet edebilmek....
Sizde bu güzellikleri yaşamışsınızya gerisi önemli değil.
Topladığınız boş kovanlar inşallah bütün avcılara örnek olur.
Paylaşım için teşekkürler.
Selamlar..
Yıldıray İNCE
24.Eylül.2012, 15:44
Gültekin seni bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum kardeşim.Avcılığın her zaman av vurmak olmadığını bizlere hatırlattın.Senin yerinde başkası olsaydı o üveyikleri vururdu.
Osmanım bende sana katılıyorum bende bu davranışından dolayı Gültekin kardeşimi kutluyorum......
gsahiner
24.Eylül.2012, 18:56
gültekin kardeş seni duyarlıgından dolayı kutlarım keşke her hepimiz senin kadar duyarlı olsak bazen yapıyorsun bazende yapamıyorsun paylaşım için teşekurler
avınız bol ve daim olsun rasgele
Gültekinim bende bu duyarlılığın için çok teşekkür ederim.kutlarım kardeşim seni.boş kovanları toplayarak çevreciliğinide ön plana çıkarman çok hoşuma gitti.umarım çoğu arkadaşımıza örnek olur bu.Bu arada resimlerde çok güzel eline emeğine sağlık güzel insan
Allaha emanet ol
Osmanım bende sana katılıyorum bende bu davranışından dolayı Gültekin kardeşimi kutluyorum......
bütün abilerime değer verip yorum yaptıkları için teşekkür ediyorum
ibrahim ozel
24.Eylül.2012, 19:05
Helal kardeşime yakışanı yapmış...
gsahiner
24.Eylül.2012, 19:35
Helal kardeşime yakışanı yapmış...
teşekkür ederim abicim sağolasın
ismail aksu
24.Eylül.2012, 19:49
örnek bir davranış teşekkürler kardeşim rasgele
Hüseyin ORHAN
25.Eylül.2012, 05:37
bazen böyle umutlanıp da boş döndüğümüz zamanlarda hep derim
önemli olan şehirden uzaklaşmak taşın toprağın tozunu almak diye
sağlık olsun en azından balık tutmuşsunuz
gsahiner
25.Eylül.2012, 06:28
örnek bir davranış teşekkürler kardeşim rasgele
ben teşekkür ederim abicim değer verip yorum yaptığın için saygılar sanada rastgele
gsahiner
25.Eylül.2012, 06:32
bazen böyle umutlanıp da boş döndüğümüz zamanlarda hep derim
önemli olan şehirden uzaklaşmak taşın toprağın tozunu almak diye
sağlık olsun en azından balık tutmuşsunuz
Hüseyin abi aynen 1 hafta öncesinden heyecanla hazırlanıyorsun o gün gece yola çıkana kadar heyecandan uyuyamıyosun sabah gidiyosun abicim atıyosun kendini meraya saatlerce dolanıyosun hiç bir şey yok insanın umudu kırılıyo canı sıkılıyo halilye sövesin geliyo ama bu tür şeylerede gönül verip uğraşırsan insana bir değişiklik oluyo bi nebzede olsa canının sıkıntısını azaltıyo fotoğraf makinası ayarlıyorum güzel bişey yakında resim işinede başlayacağım o yüzden yani tek bi amaç için gitmemek lazım av bulamayınca insana çok koyuyo
veysibor
25.Eylül.2012, 07:48
Gültekin kardeşim o heyecanı yaşamak bile yeter.yaptıkların zaten senin kadar güzel tartışılmaz.en azından yapmacık değilsin.harbisin hem sitede hemde yaşamında.kendine çok iyi bak
Allaha emanet ol.
gsahiner
25.Eylül.2012, 08:45
Gültekin kardeşim o heyecanı yaşamak bile yeter.yaptıkların zaten senin kadar güzel tartışılmaz.en azından yapmacık değilsin.harbisin hem sitede hemde yaşamında.kendine çok iyi bak
Allaha emanet ol.
sağolasın abim allah razı olsun sen daha güzel bi insansın saygılarla allaha emanetsin
Onur ÇELİKOĞLU
25.Eylül.2012, 10:50
Av olmasa da güzel gün geçirmişsiniz abi kardeş Gültekin abicim.
Avcılık her zaman limitleri doldurmak değildir.
Bir daha ki avlara inşallah.
Rastgele
osmanturka
25.Eylül.2012, 10:59
Gültekin kardeşim 40 gün taban eti 1 gün av eti sözünü asla unutma... ava giderken av bulabilecekmiyiz aceba? bulursak şukadar vurursak ne güzel olur hayalleri bile iduygularımızı okşamaya yetiyor.
Tabi bişey bulamayıp eli boş dönmekte apayrı bir olay...ama o heyecanı yaşamak sabah erkeden kalkıp her an tetikte ve umutla meraları dolaşmak sadece avcılıkta yaşanabilecek duygudur,avcılık sadece av vurmakta ibaret değildir.ayrıca yaptığın duyarlı davranış içinde ayrıca tebrik ederim...rastgele...
Burhan KESKİN
25.Eylül.2012, 11:01
Eline emeğine sağlık kardeşim rasgeleyin!
Onur ÇELİKOĞLU
25.Eylül.2012, 11:03
Gültekin kardeşim 40 gün taban eti 1 gün av eti sözünü asla unutma... ava giderken av bulabilecekmiyiz aceba? bulursak şukadar vurursak ne güzel olur hayalleri bile iduygularımızı okşamaya yetiyor.
Tabi bişey bulamayıp eli boş dönmekte apayrı bir olay...ama o heyecanı yaşamak sabah erkeden kalkıp her an tetikte ve umutla meraları dolaşmak sadece avcılıkta yaşanabilecek duygudur,avcılık sadece av vurmakta ibaret değildir.ayrıca yaptığın duyarlı davranış içinde ayrıca tebrik ederim...rastgele...
Aynen öyle Osman abiciğim. Tamamen katılıyorum sana . Merada heyecanlı bir şekilde elimiz tetikle sessizce dolaşırken bi çıtırdı bi kuşun kanat sesi duyduğumuzda o anki heyecan hiç birşeyde yok. Kimi zaman ava sadece gezmek dolaşmak için gidiyorum. Kuşun olmadığını biliyorum ama olsun spor yapıyorum doğayı geziyorum. Bunlarda yetiyor insana.
gsahiner
25.Eylül.2012, 11:07
Av olmasa da güzel gün geçirmişsiniz abi kardeş Gültekin abicim.
Avcılık her zaman limitleri doldurmak değildir.
Bir daha ki avlara inşallah.
Rastgele
evet abicim çok haklısın kardeşimizle dahada gardaş oluyoz işte böyle ortamlar yaptıkça av vurmaya gerek yok ya ortamı yeter
gsahiner
25.Eylül.2012, 11:08
Aynen abi 40 gün taban eti yedik :D dedem hep söyler bunu :) çok teşekkür ederim yorumun için evet her an tetikte geziyoruz o an sinek uçsa durup bakıyorsun değilmi çok heycanlı oluyor o yetiyo zaten insana
gsahiner
25.Eylül.2012, 11:09
Eline emeğine sağlık kardeşim rasgeleyin!
Sağolasın burhan abi teşekkür ederim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.