Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖNCE ÜRET SONRA BÜYÜT SONRA EĞİT EN SON MERALARA... (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
24.Eylül.2012, 18:52
Yavrularla uğraşmak hoşuma gidiyor her ne kadarda komşularla arada dalaşsakta bütün stresimi alıyolar. Onları mama yerken seyretmek ufak ufak eğitmek sonra ufak gezilerle merada silah sesine alıştırmak ve en sonunda ava sokmak kadar zevkli bişi yok hayvan sevgisi konusunda. Şimdi 1 siyah solit 1 ciğer solit 1 de sarı solit eğiteceğim bu sene. Bu hafta tekirdağ'a ava gidecem nasipse. Babaları aresi sanırım götürmeyeceğim. Ava ufak ufak girme zamanları geldi. Ferma aport ve silah sesleri tamam bakalım gerçek avda kuş bulabilirsek neler yapacaklar...
http://e1209.hizliresim.com/11/s/dc9vc.jpg
http://e1209.hizliresim.com/11/s/dcb0c.jpg
http://e1209.hizliresim.com/11/s/dcb0r.jpg
http://e1209.hizliresim.com/11/s/dcb1u.jpg
maşallah komutanım hepsi birbirinden harika yavrular inşe allah dilediginiz gibi olurlar tüyleri kadar avları bol olur inşe allah
gsahiner
24.Eylül.2012, 19:35
ibrahim abi köpeklerin çok güzel kanlı maşallah allah herbirine ayrı ayrı sıhhat versin tüyleri kadar avlarıda bol olsun abicim
ismail aksu
24.Eylül.2012, 19:52
maşallah komutanım bunlar senin elinde işlendikce altın olur inşallah değerini bilecek avcılara nasip olur tüyü kadar avbulur selamlar niğde den sağlıcakla
Burhan KESKİN
24.Eylül.2012, 22:04
Maşallah komutan canavarlar yetişiyor eline sağlık!
dadak_e
25.Eylül.2012, 04:58
abi allah kolaylık versin yavru eğitmek insanının ne başında saç ne ağzında diş bırakmıyo
yavruların maşallahı var güzel ve sağlıklı bi şekilde büyümeleri dileği ile
erzurumdan slm lar
Hüseyin ORHAN
25.Eylül.2012, 05:26
en çok korktuğum iş enik eğitmek
maşallah ibrahim abi üstesinden gelebiliyorsun bu işin
bir işten zevk alırsan hiç zor gelmiyor ama ilmini bilmek kaydıyla
veysibor
25.Eylül.2012, 05:27
İbrahim abi hay maşallah abi.çok güzeller.o eğitimi vermek küçükken fermalarını görmek gerçekten çok ama çok güzel abi.bu sevgide bambaşka bir duygu.Tüyleri kadar avıda bol olur umarım.Kendine çok iyi bak abi
Osman KARATEPE
25.Eylül.2012, 06:56
Allah kolaylık versin çok zor...
ibrahim ozel
25.Eylül.2012, 15:04
maşallah komutanım hepsi birbirinden harika yavrular inşe allah dilediginiz gibi olurlar tüyleri kadar avları bol olur inşe allah
ibrahim abi köpeklerin çok güzel kanlı maşallah allah herbirine ayrı ayrı sıhhat versin tüyleri kadar avlarıda bol olsun abicim
maşallah komutanım bunlar senin elinde işlendikce altın olur inşallah değerini bilecek avcılara nasip olur tüyü kadar avbulur selamlar niğde den sağlıcakla
Maşallah komutan canavarlar yetişiyor eline sağlık!
abi allah kolaylık versin yavru eğitmek insanının ne başında saç ne ağzında diş bırakmıyo
yavruların maşallahı var güzel ve sağlıklı bi şekilde büyümeleri dileği ile
erzurumdan slm lar
en çok korktuğum iş enik eğitmek
maşallah ibrahim abi üstesinden gelebiliyorsun bu işin
bir işten zevk alırsan hiç zor gelmiyor ama ilmini bilmek kaydıyla
İbrahim abi hay maşallah abi.çok güzeller.o eğitimi vermek küçükken fermalarını görmek gerçekten çok ama çok güzel abi.bu sevgide bambaşka bir duygu.Tüyleri kadar avıda bol olur umarım.Kendine çok iyi bak abi
Allah kolaylık versin çok zor...
Tüm iyi dilekler için teşekürler dostlar. Evet bu işi sevmeden bu iş olmaz. Temizliğinde bile bıkarsın bırak eğitimini. Benim şansım kanında av makinaları dolu olmaları eniklerin. Şansızlığımsa bu bölgede av yok denecek kadar az. O nedenle şehir şehir gezip av gösterip atalarına yakışır av makinaları yetiştirmeye çalışıyoruz. Bilmem becerebiliyomuyuz ama yinede meralarda avsız kalmamamız sanırım bunun göstergesi olsa gerek...
Oktay AKÇAKMAK
25.Eylül.2012, 19:32
ibrahim açılışta sivasa gitmeye varmısın hele bir konuş arkadaşlarla
gsahiner
25.Eylül.2012, 19:43
Tüm iyi dilekler için teşekürler dostlar. Evet bu işi sevmeden bu iş olmaz. Temizliğinde bile bıkarsın bırak eğitimini. Benim şansım kanında av makinaları dolu olmaları eniklerin. Şansızlığımsa bu bölgede av yok denecek kadar az. O nedenle şehir şehir gezip av gösterip atalarına yakışır av makinaları yetiştirmeye çalışıyoruz. Bilmem becerebiliyomuyuz ama yinede meralarda avsız kalmamamız sanırım bunun göstergesi olsa gerek...
Abi köpeklerin avsız bukadar değerli maşallah hepsine ayrı ayrı varsın av yapmasın abi hepsi ayrıu ayrı candır sana onların dostluğu sadakati yeter
ibrahim ozel
28.Eylül.2012, 20:56
Oktay abi sivasın misafiri çok olacakmış, o nedenle avcıdan yoksun sağlam bi yer buldum avada açık videosunu çekmişler göndermişler sağolsunlar davet ediyorlar doğuyu aratmayacak keklik bolluğu var mesafede yakın o nedenle sivas yada erzurum avlarına katılmayacağım abi. Dağların ormanın içinde bağ evinide hazırlamışlar gerçekten Allah izin verirse hoş bir serüven yaşayacağımıza inanıyorum. Malum enik yetiştiriyorum bol kekliğe sokmam lazım.
Bu arada son noktayı koymak üzereyim abi parada anlaştım yurtdışından a secere mükemmel sağlam kandan köpek getirtiyorum sorun çıkmassa inşallah ekim ayında bitecek bu iş. Bomba patlayacak abi çok yakında en iyisi en mükemmeli bende olmaya devam edecek...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.