Orijinalini görmek için tıklayınız : YAĞMURLA BİRLİKTE (G. Şahiner)
gsahiner
03.Ekim.2012, 05:41
Merhaba Arkadaşlar bugün Ankara'da epeyce bir yağmur var. Normal zamanda yağmurdan sonra üveyik bol gelir ama şu mevsimde göç başlamışken bugün yağmur yağıyo hafta sonuna kuş meralara gelirmi sizce bilgilerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum saygılar....
gsahiner
03.Ekim.2012, 08:04
arkadaşlar teşekkürler yaptığınız yorumlar için sağolun!!!
Onur ÇELİKOĞLU
03.Ekim.2012, 08:31
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ben bugün gidecem yine bakalım üveyik kalmışmı diye yoksa yine saksağanlarda atış talimine devam. Nasıl olsa limit koymuşlar 15 tane.
Burhan KESKİN
03.Ekim.2012, 08:39
Gültekin daha şimdi açtım bilgisayarı sabahları pek işlerim dolayısıyla erken saat'te geçemiyorum netin başın konuyuda 07.41 de açmışsın erken saate diğer yorum yazacak olan arkadaşlarda aynı durumdadır sanırım! neyse bir göç esnasında yağmur yağarsa kuş bulunduğunuz bölgeden geçiyorsa meralara iner yağmurun bitmesiyle tekrar göçe başlar tabiki senin bulunduğun bölge kuşların geçiş bölgesi ise umarım aradığını bulursun rasgele kardeşim
gsahiner
03.Ekim.2012, 08:45
Gültekin daha şimdi açtım bilgisayarı sabahları pek işlerim dolayısıyla erken saat'te geçemiyorum netin başın konuyuda 07.41 de açmışsın erken saate diğer yorum yazacak olan arkadaşlarda aynı durumdadır sanırım! neyse bir göç esnasında yağmur yağarsa kuş bulunduğunuz bölgeden geçiyorsa meralara iner yağmurun bitmesiyle tekrar göçe başlar tabiki senin bulunduğun bölge kuşların geçiş bölgesi ise umarım aradığını bulursun rasgele kardeşim
abi sitenin saatinde bir yanlışlık var 1 saat geriden geliyor çünkü 07.41 de be iş yerimde bile olmuyorum 08.41 de açtım konuyu bu sene ankarada hiç üveyiğe rastlamadım ama işte göç istikametimi bilmiyorum belki arkadaşlar biliyodur diye konuyu açtım bu hafta gitmeme kararı aldım ama yinede kurt işte insanı durdurmuyo
gsahiner
03.Ekim.2012, 08:55
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ben bugün gidecem yine bakalım üveyik kalmışmı diye yoksa yine saksağanlarda atış talimine devam. Nasıl olsa limit koymuşlar 15 tane.
onurum saksağana yağmura gerek yok her yerde çok bol zaten 15 değil 150 tanede vursan kimse sana ceza yazmaz devlet saksağan zararlı olduğu için av listesine koymuş vurulsun avcılar can sıkıntılarını atsın diye :) sen üveyiği bulamaya çalış :)
Burhan KESKİN
03.Ekim.2012, 08:59
Admin kardeşim sitenin saatini bir güncelliyelim!!! hakikaten ben hiç dikkat etmedim uyarın için teşekkürler kardeşim!
gsahiner
03.Ekim.2012, 09:01
Admin kardeşim sitenin saatini bir güncelliyelim!!! hakikaten ben hiç dikkat etmedim uyarın için teşekkürler kardeşim!
abi boşuna güncellemeye gerek yok 21 ekimde saatler geri alınıyor eğer burası otomatik değişmiyosa eski ayara döner :)
rica ederim abi ne demek
Yıldıray İNCE
03.Ekim.2012, 09:28
Gültekin kardeşim şansını dene bakalım inşallah kuş bol olur rastgele.........
gsahiner
03.Ekim.2012, 09:55
Gültekin kardeşim şansını dene bakalım inşallah kuş bol olur rastgele.........
inşallah abi hayırlısı bakalım bakacaz meraları dolaşacaz abş yapacak bişey yok
dadak_e
03.Ekim.2012, 09:59
bilgilendirme için tşk ler
osmanturka
03.Ekim.2012, 10:36
Yahu Gültekin sende 1 saatimi başımıza kakıyorsun :) ha 7:41 ha 8:41 :) ben 10:00 dan önce bilgisayarı zaten açamıyorum :D
Gültekin Sanırım sende eşek şansı var her yer kuş olsa sana yine denk gelmez boşa ümitlenme :D
Yağmur sonrası göç beklenir evet seninde beklentin doğru ama işte nasip işi inşallah bu hafta güzel bir av yaparsın.rastgele...
gsahiner
03.Ekim.2012, 10:39
Yahu Gültekin sende 1 saatimi başımıza kakıyorsun :) ha 7:41 ha 8:41 :) ben 10:00 dan önce bilgisayarı zaten açamıyorum :D
Gültekin Sanırım sende eşek şansı var her yer kuş olsa sana yine denk gelmez boşa ümitlenme :D
Yağmur sonrası göç beklenir evet seninde beklentin doğru ama işte nasip işi inşallah bu hafta güzel bir av yaparsın.rastgele...
yok abi gitmeyeceğim ya yemin ettim valla gitmeyeceğim kekliğe kadar :) gidip hafta sonu trap atıyım dağa taşa bizim evin arkasında ama ava gitmeyeceğim yeminle gitmyeceğim kekliğe kadar
osmanturka
03.Ekim.2012, 10:41
Çok çabuk pes etmişsin böyle olmazki ama!! inan çok istiyorum sana doya doya tüfek attırmayı ama işte mesafe engel olmasa.
Sen ümidini kaybetme bak bu hafta ben cumartesi günü yalnız gittim 10 bıldırcın 2 üveyikle döndüm,aynı yere pazar günü sadece 1 gün sonra ekipce gittik sadece 4 kuş bulabildik. bu iş nasip işi.
gsahiner
03.Ekim.2012, 10:52
Çok çabuk pes etmişsin böyle olmazki ama!! inan çok istiyorum sana doya doya tüfek attırmayı ama işte mesafe engel olmasa.
Sen ümidini kaybetme bak bu hafta ben cumartesi günü yalnız gittim 10 bıldırcın 2 üveyikle döndüm,aynı yere pazar günü sadece 1 gün sonra ekipce gittik sadece 4 kuş bulabildik. bu iş nasip işi.
yok abi pes etme değil içimde kaynıyo gitmek için ama köpek felan yok gidiyom tek başıma dağ taş koymuyom geziyom bişey bulamıyom ne bıldırcın ne üveyik tavşan felan çıkıyo onlarada atamıyom tüfek içim içimi yiyo sonra gidiyoz geliyoz boş bi dünya masraf oluyo bide bana en yakın mera 50 60 km uzaklıkta zor oluyo anlıycan gitmesi gidipte bulamayınca dönüşü kötü oluyo o yüzden bekliyom kekliğe kadar ozaman enazından ne denk gelirse onu vururum tek kuş için gidipte bulamayınca çok zor be hacı abi
osmanturka
03.Ekim.2012, 11:01
Mantıklı :)
Recep DÖNMEZ
04.Ekim.2012, 11:51
İnşallah yağmur sonrası bölgenize bolca üveyik gelmiş olur.
Biz bu sezon Merzifon'da hiç ama hiç üveyik göremedik...
gsahiner
04.Ekim.2012, 11:53
İnşallah yağmur sonrası bölgenize bolca üveyik gelmiş olur.
Biz bu sezon Merzifon'da hiç ama hiç üveyik göremedik...
Recep abi dün iş çıkışı meraları dolandım bişey yok evin önüne geldim 1 tane üveyik gördüm binanın önündeydi bugunde geceden beri yağmur yağıyo ben napıyım şimdi arada kaldım :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.