PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baba aynı,Anne farklı olan bir nevi kardeş köpekleri çiftleştirmek uygunmudur?

osmanturka
03.Ekim.2012, 20:41
Hep söylerim köpek hakkında fazla bilgim yoktur,ancak bir üyemiz köpek hakkında soru sorarsa bu konuda bilgili arkadaşlarda cevap vermezse sizden öğrendiklerimi biliyormuş gibi yazarım orasıda ayrı tabi :)
Şimdi benim Lussi 2. kez kızan olacak ve Ali bozkuş kardeşimin Alex ile çiftleştirsek bir sakıncası olurmu? Benim Lussi ile Ali Kardeşimin Alex'in baba aynı anne farklı bu çiftleştirme sakıncalımıdır kanı bozarmı doğacak yavrularda sakatlık olma ihtimali varmı diye sizlerden bilgi almak istiyorum.şimdiden teşekkürler.

ibrahim ozel
03.Ekim.2012, 20:55
ilk seferde sakatlık olmaz ama çok günah çaprazlama olur bazen akraba arası ama bu aynı baba yada aynı anneden olmaz çok günah insanlarda kardeş evlenmesiyle aynı anlama gelir...

osmanturka
03.Ekim.2012, 21:11
Anladım İbrahim abi günahsa gerek yok.

gsahiner
04.Ekim.2012, 05:44
osman abi olmaz abi sakat iş git köpeğine yeni bir köpek bul :) genleri çarpıtma saptırma bırak onlar olduğu gibi kalsın :)

dadak_e
04.Ekim.2012, 05:57
osmancım ya sakat çıkar ya salak çıkar yavrular
kardeş kardeşe olmaz

Recep DÖNMEZ
04.Ekim.2012, 11:17
Köpek işinden anlamam ama yazılanları okuyunca böyle birşeyi yapmayacağınızı sanıyorum...

osmanturka
04.Ekim.2012, 11:58
Yok abi kesinlikle yapmam artık :)